Акції, розпродажі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем cherepashka, 27 Серпень 2009.

1. crissola

crissola Well-Known Member

Виграла знайома, заплатила 3 грн.за босоніжки....жаліла, що більше товару не набрала..:girl_crazy:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

І я спокусилася. Сьогодні заходила. На Сихові вже все перебране. Тай мала не давала толком подивитися. А 90% дають тільки на одну річ, якщо б Ваша знайома набрала більше речей, то заплатила би за них по повній вартості :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Нам черевики вийшли на 300 гривень дешевше, не 90%, але 50 теж не погано.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

була вчора в Кінг-Кросі в Брокарді. Людей - тьма, на касі черга в 20 чоловік, купа консультантів.. Знижка -40 реально, ціни виходять дуже і дуже. Якась тьотя переді мною набрала всього на 22 тис. грн :girl_crazy: Навіть не знаєш, що треба, але реально хочеться все)) Акція до 25.12.

Останнє редагування: 13 Грудень 2015
  5. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а КК це магазин якийсь, то одяг, техніка чи продуктовий?:) і де він знаходиться?

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

@Thebestnata ТЦ Кінг Крос - Брокард :) Але акція у всіх Брокардах + на сайті.

7. Inglor

Inglor Well-Known Member

Це Кінг Крос

8. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а ясно, я так подумала, що КК це напевно Кінг-Крос:) я думала, що "броці" може то якесь місце розташування, а тепер вже дійшло до мене шо то Брокард:girl_smile:

• Смішно Смішно x 1
  9. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Бачила що в Метро, знижки з 14-19 грудня. Хтось був? Щось цікаве є?)

10. Stroga

Stroga Well-Known Member

Ми брали алкоголь, то Мартіні Асті по 176грн з копійками, а вина" Алазанська долина" щось по 99 з копійками. Більше нічого не купували, тому про решту не скажу

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

26 грудня буде знову день знижок на Південному.
    Я там пробігала мимо у їх "чорну п`ятницю". То у тих рядах справа "бутікових" були на деякі дуже непогані моделі взуття і сукні (такі в міру нарядні) дуже хороші ціни. І вибір. Мала б час - точно щось би там пригледіла.
    І за одне похвалю ікру у своєму Фуршеті. За 34 грн акційна "Народна марка" ікра. Відкрила на Миколая, то дуже навіть нічого, крупні ікринки. То в холодильнику ще 2 баночки на свята тримаю. І напевно ще куплю, хай буде там термін зберігання довгий.

• Подобається Подобається x 3
  12. Marlos

Marlos Active Member

Зараз також є за 34 гривні ?

13. Arapeta

От не пам`ятаю, чи 34 чи 38, але по-моєму таки 34. Я була теж дуже здивована, купила, але думала, напевно якась "дрібота". А оце відкрила - я не такий в тому гурман, але нормальна ікра, тому тут і рекомендую! 80 гр баночка лососевої ікри - 34 грн. Вони прям на касі дають.
    Прям зараз не знаю, не дивилася, але 2 дні назад спокійно купила, без ажіотажу, в мене на Сахарова Фуршет.
    Знайшла чек,так і є 33,95 грн ціна.

Останнє редагування: 23 Грудень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Marlos

Marlos Active Member

І який в цієї ікри смак смачна чи ні

15. Arapeta

Смачна, нормальна. Канапки їли із задоволенням.

16. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Якщо би хто був в Кінг-Кросі чи Форумі, гляньте, будь ласка, чи є вже знижки у "Марафоні" і які. Дякую :)

17. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

18. Kukoc

Kukoc ljutij

-35% обнова, єврошок

Отправлено с моего Lenovo A3000-H через Tapatalk

19. Olenya

Olenya Active Member

а який там склад? і коли фасована?

20. Marlos

Marlos Active Member

А це не підозріло, що така дешева 34 гривні ,можливо що в неї вже срок до кінця підходить чи склад дуже поганий