Акції, розпродажі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем cherepashka, 27 Серпень 2009.

1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Акції, розпродажі

Дівчата, в даному випадку вас намагаються нагло намахати (чи, відповідно, нагло намахують). Є Закон Про захист прав споживачів, зокрема ст. 9, але там все цікаво. І якщо якась нагла істота намагається розповісти про правила встановлені адміністрацією, особисто я нагадую про цей закон. І якщо вже це не працює, то спокійно можна дзвонити або зайти в службу захисту прав споживачів на вулицю Чайковського, вони з задоволенням вам допоможуть.

2. analastanka

analastanka тень на стене

Вони вже не там знаходяться, а на Чорновола, 59 (тел. 231-76-93, 231-83-63. E-mail: lvivspogivzachist@lv.ukrtel.net)

Але допомагати зовсім не поспішають(

3. airy_cat

airy_cat New Member

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

та я в курсі, і адміністрація прекрасно це знає, що діє протизаконно.
    я просто тоді знала, що не буду нічого повертати, бо мені покупки підійшли, але вирішила м"яко поцікавитися, чому в них висить таке цікаве оголошення. То кажу, що продавці самі були в незручному становищі від мого питання.
    Видно, ці правила розраховані на довірливих покупців, або на психологічний вплив (щоб 10 раз подумали перш ніж йти повертати товар).

Якби я хотіла щось повернути - то мусили би взяти і товар з розпродажу!

І в тему: знижки 30% до Дня Валентина в Хаусі на Городоцькій (біля Магнуса). Тряпочки там, звичайно, ще ті, але деколи можна щось вибрати непогане

5. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

в "Sella" знижки до -70%....

6. zdorov

zdorov Well-Known Member

вже немає вибору розмірів (дитяче дивилась)
    В ЕКО на Городоцькій на вітрині бачила - 70 %. Може хтось заходив і знає - чи повністю на весь товар, чи так собі, на пару речей?

---------- Додано в 03:05 ---------- Попередній допис був написаний в 03:05 ----------

вже немає вибору розмірів (дитяче дивилась)
    В ЕКО на Городоцькій на вітрині бачила - 70 %. Може хтось заходив і знає - чи повністю на весь товар, чи так собі, на пару речей?

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В "Білій Вороні", що на Санта-Барбарі, у зв"язку із закриттям знижка на весь товар - 30%, була продукція ТМ "Sodasan" та різна побутова хімія з Німеччини -я набрала того добра 2 великі торби + пачку підгузників в придачу, ледве доволокла. Але народ доволі багато чого вже розібрав.

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Щодо знижок... Йдучи по Любінській, я звернула увагу що купа людисьок вальцуют з 2-3 парами взуття з Плато. Я в принципі не люблю там закуплятися, ну але цікавість взяла гору. Зайшла, а там на всьому взутті причіплені такі фіолєтові ціннички з написом 149 грн. Правда в одній парі я знайшла ще один вн. цінник, де було перекреслено попередні ціни і вказана остаточна сума 135 грн. Я запитала в продавця, в чому причина..то вона зробила вигляд "нічєго нє знаю". Так, що люблю я наші маде ін Юкрейн скидки і розпродажі, де зі знижкою можна купити річ дорожче ніж без акції))

9. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Такий самий розпродаж в "Білій вороні" в Скрині, що на Городоцькій. Там крім побутової хімії ще є посуд. На весь товар знижка 30%, розпродаж триватиме до 24 лютого.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

на сайті С&А знижки до 70% лише сьогодні.

11. Soleil

Soleil New Member

А на підгузники в "Білій вороні" теж є знижка?

12. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Так, на памперси також.

13. Soleil

Soleil New Member

А яка ціна на памперси, якщо пам'ятаєте?

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В Том Тейлор (КК) при покупці речей з нової колекції на 1000 грн., будь-яка річ зі старої колекції - в подарунок.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

З 23 по 28 лютого будуть шалені дні в Колінз: сорочки, трикотаж - 145 грн, штани - 199 грн...

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Оджі тільки 22-23.02 для улюблених клієнтів знижка на всю чол.колекцію 20%.

18. Virna

Virna Well-Known Member

є, в Кінг Кросі

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

завжди:) як заходите зліва купа чоловічого одягу.