Акції, розпродажі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем cherepashka, 27 Серпень 2009.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Акціїї, розпродажі

а де є той Тигрес?

2. kukusya

kukusya Well-Known Member

3. Xruxa

Xruxa New Member

в plato великі знижки,навіть 90%,купила три пари взуття по 29,94:girl_crazy:

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

в ТЦ Скриня!

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

5. milkozavr

milkozavr New Member

в магазинах reserved розпродаж 70%. в пятницю купила зимову куртку за 299 грн., а коштувала вона 899грн.:girl_spruce_up:

6. Улянка

Улянка Well-Known Member

В Скрині Тигресу вже давно нема

7. LAFA NEW

LAFA NEW New Member

Дорогі Львівянки!
    Підкажіть будь-ласка скільки відсотків зараз у магазині Інтертоп, що в Ашані. Була там 9.01. було 35%. Якщо зараз ще так само, то може хтось знає (з попереднього року) чи буде 50% і коли? Примітила собі там декілька пар черевичків.

8. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Була в КК в Інтертопі 17,01,12 то знижка і є 35%, минулого року вони робили акцію при купівлі на 600 грн. повертали 300 грн., але багато взуття (наприклад дитяче Екко) вони ставили по 585 і 599 залежно від розміру, щоб під акцію не попасти, а от доросле можна було купити зі знижкою 300 грн, але на половину не виходило, навіть туфлі чи мокасини чи босоніжки

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не зовсім так - я власне купувала дитячі Екко за 585грн, то вони самі запропонували добрати до суми щось з аксесуарів чи щось з товарів догляду за взуттям щоб було поза 600 грн, то в результаті мені ті чобітки обійшлись 305 грн

10. mokhnatska lesia

а коли ми з подругою були і вона купувала, то пропонувала їм таке, але сама і їй відповіли що тоді треба брати 2 пари взуття і аксесуари не йшли по акції

11. opko

opko Member

Тигрес тепер на Патона в ТЦ "Сріблястий"

12. lawyer

lawyer Member

чи хтось знає, доки триватимуть розпродажі в КК? бачила на магазині Bershka напис 2 розпродаж, тобто має бути ще final sale?:)

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

21.01 у MEGASPORT з 11.00 до 19.00 - 40% на ВСЕ! Але думаю, що потрібно мати картку постійного клієнта, бо мені прийшло повідомлення від них.

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

от тільки вчора облазила той весь магазин вздовж і впоперек, так нічого і не вибравши...
    от цікаво, на товари ті що вже зі знижками(там пів магазину таких) теж мінус 40%?

15. LAFA NEW

LAFA NEW New Member

Напишіть, будь-ласка, коли побачите, що вже розпочнеться ця акція (- 300 грн). І ще цікаво чи ця сума віднімається уже від зниженої на 35% ціни?

16. bora

bora Well-Known Member

В Інтертопі я під акцію купила в січні черевики демисезонні за 1300 грн. Думаю, от цікаво - без акції вони часом восени не так само коштували?:)

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

18. mokhnatska lesia

коли є -300 грн. то ціни вже такі як були до -35 %, тобто звичайна ціна до розпродажу

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

Бачила сьогодні цю рекламу. Скажіть, хто знає, то в усіх Плато, чи в якомусь конкретному?

20. lawyer

lawyer Member

у всіх
    але особисто я не дуже задоволена знижками. взуття те, що мені менш-більш підходило, зі знижкою коштує понад 1000 грн. а те, що справді дешеве, дуже часто взагалі вигляду немає