Акції, розпродажі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем cherepashka, 27 Серпень 2009.

1. Sahibi

Sahibi New Member

Відповідь: Акціїї, розпродажі

В магазині дитячих речей "Льолік"(Сихів) - знижка на літні речі для немовлят 20%.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Oreol, в Епіцентрі вже почали продаватись Раmреrs'и ? )))

3. oreol

oreol New Member

Там де є ряди битової хімії, є ряд з памперсами.

4. bora

bora Well-Known Member

В магазині білизни Ажур зараз на Дорошенка і Франка знижки, висить плакат, що - 40% на купальники.
    Коли дійшло до діла на Дорошенка сказали, що діє така знижка тільки при купівлі двох купальників (цікаве "але" вилізло) :nea: Тре ще на Франка перепитати))

5. oreol

oreol New Member

Сьогодні в Антошці "День малюка" . Додадкова знижка 5%

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

В магазині SELA, що навпроти Матері Божої на весь товар магазину знижка 50% (цінники зі старою ціною висять, то потрібно самому ділити на2, щоб знати ціну).
    В Colins на Чайковського теж знижки на багато товарів, там так дивно: висять одні джинси по 400 грн., інші по 95 грн. Купили там коханому 2 пари літніх штанів білих , одні за 79 грн., другі за 59 грн.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

в OGGI триває.2 тиждень ніби.розмітають.

але - я ніц не нарила.. суконки в основному поліестер. майки /футболки - мен іне дуже. штанята 42р. - за їх таблицею -84р. - на мене завеликі.:girl_crazy:

ааа. забула - пасочок новий купила.:girl_curtsey:

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

ось це таке плаття є бірюзове і фіолетове. воно мішечком пошите. на що на маникені пасок - не знаю . коштує 130грн.ну хоть з віскози.
    а таке в 2-х відтінках , то якісніше трошка - коло 260-300 . не пам'ятаю.

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

і це дивилася. 260 здаєтьться .100 % поліестер.30 градусів- задуситися можна в ньому певно

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Там взагалі речі трохи дивні - всі на ріст 170, що мені з моїми півтора метрами там робити:girl_smile:
    Але все-таки купила там футболочку і спідницю на роботу. Переміряла в Леополісі весь магазин сукенок і сарафанчиків - і жоден! нормально не сидить.

9. mirishka

mirishka Well-Known Member

В мене те саме, що там тільки не міряла, на вішачку ніби гарно виглядає, а коли одягаю ну ніяк не лежить.

10. Seppy

Seppy Active Member

Колишня російська фабрика "Большевичка", яка за радянських часів одягала жінок СССР (О! як же ті бідні жінки виглядали в їхньому вбранні та ще й у порівнянні з "вражескім капіталістіческім зарубєж’єм" 80-х років), страждає на брак тканин природного походження, навіть створивши СП з німцями чи то італійцями. Одна синтетика і то сама дешева, а як пишуть "бавовна", то воно до першого прання, ще більш-менш виглядає, на манікені :girl_tender:. Може я так пишу, бо навіть зі своїм ростом 174 я ще жодного разу нічого не побачила симпатичного або такого, що хотілося б поміряти. Може у них лекала ще з тих часів залишилися?

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В Антошці з 19 липня по 01 вересня при купівлі будь-якого електричного приладу Philips Avent у подарунок дорожня сумка.

12. Princess

Princess Well-Known Member

В Брокарді зараз (сьогодні і завтра: 28 і 29 липня) акція на Клінік: 1+1=3 (по чеку - ціна знижена на третину), причому досить нормальний асортимент

13. wenecja

wenecja New Member

В Резервд, що у Магнусі, знижки до 70%

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Десь з місяць тому назад в Епіцентрі-деко були знижки на рушники (розпродаж минулорічної колекції, щось таке). Хто знає, чи там ще можна на таке втрапити?

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

Зараз знижка в маг. "Монарх"(на Городоцькій).На кожну пару взуття знижка 100 грн.Це при тому що взуття і так іде зі знижкою.В середньому виходить по 200-250 грн.Є і літнє і осіннє. Я от собі сьогодні вже дві пари прикупила))))Тільки 3 дні

І ще в "Welfare" непогані знижки на Городоцькій

16. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нині була з мамою з Top Brands в Новому Цумі, то там купа одягу по 29 грн. Є багато одягу великих і дуже великих розмірів. Для М - є трохи штанів. Може кому пригодиться:)

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

В маг.Монарх (і той, що на Город. і в центрі) - та знижка -100 грн.до знижки продовжена якщо не помиляюсь - до 20 серпня.
    А в Кінг Крос краще не заходити - там знижки у кожному магазині -70% + нова колекція - хочеться все!

19. Savchenko

Savchenko Member

ото я завтра буду душу відводити) Тиждень назад був розпродаж 90% в Оггі то купила кофтинку на осінь за 23 грн, фантастика).

20. classic

classic New Member

вже закінчився розпродаж в ОГГІ? бо завтра хочу щось собі новеньке прикупити в Кінг Кросі:girl_dance: