Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Потрібен препарат COSMEGEN 10 флаконів, вартість від 10 до 20 євро за флакон . якщо знайдете де купити я перешлю кошти вестерном
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Питала в аптеках, казали що взагалі такого препарату не буває. Але ще спробую через знайому лікарку знайти.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Знайшла COSMEGEN: http://superapteka.pl/product_info.....html/XTCsid/45540af09185f4dbaa3eaf737d7eaa96 Наталю, гляньте будь ласка чи він підходить. Якщо так, то звертайтесь до мене в приват чи в аську (215158211), домовимось!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" терміново потрібен препарат 6- тіогуанін для Дмитрика Проскурника загалом 7 упаковок . Препарату залишилось уссого на 12 днів, кошти є потрібно лише знайти де придбати
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Вітаю всіх!!! з понеділка по середу наші принцеси були на хімії. слава богу все пройшло досить добре. Іванка аналізи крові на допустимому рівні і маєм надію, що вдасться пройти повнистю цей блок. мали консультацію у невропатолога з приводу того МРТ. там е якісь зміни викликані можливо хіміо терапією. кажуть "то нічого страшного", а лікування призначили. зараз дівчинка дуже активна і має досить добрий апетит. Оленка ну ця лялька всі 3 дні проспала. вона завжди на хімії багато спить, а коли вилетить на коридор, то радості нема меж. любить бавитись м'якими іграшками. там завжди є щось цікаве і нове. у Оленки перед хімією був лейкоцитоз (висока кількість лейкоцитів), а зараз їх менше норми. у неї може піднятись температура і прийдеться їхати в лікарню. зараз вона досить весела і ми думаємо, що раніше понеділка в відділення не попадемо. тепер що понеділка у сестричок вінркистин. в Одесі нам лікар говорила, що хотіла б змінити лікування обом красуням. у Іванки МРТ показало якісь зміни мозку, а Оленка вже досить довго лікується. можливо нам запропонують "пушки", а може ще якесь інше лікування. ну той кашлюк нам все перепсув. якщо кашлю не буде в вересні, то знов поїдемо в Одесу.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Термінова потреба потрібно 5 флаконів біовен моно для Свирид Соломійки
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Наталья, мы в середине сентября приедем с большим американским фондом смотреть больницы для возможной установки бесплатного оборудования. Какую больницу (или какое отделение) Львова Вы можете порекомендовать, как наиболее нуждающуюся?
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Вітаннячко всім! 12,08,2008 наша Манюня весело відсвяткувала свої пів рочку життя. Іванка росте дуже веселою і трошки вредною дівчинкою. вона дуже любить сидіти на руках і дивитись навколо себе. коли залишається сама, то зразу перекидається на животик і стає на колінка і ручки і так собі гойдається. таке заняття їй можна дозволити, бо катетер не заважає і не може зрушитись. сидіти може тільки на руках а в ліжечку зразу стає на ніжки і сміється. Оленка дуже тішиться що з Іванкою можна бавитись. дівчатка про щось там собі говорять і граються бряскальцями. а ще Оленка навчилась від Іванки смоктати пальчики і сльозками кликати до себе. у вівторок Оленка перший раз приспала Іванку. ну то було цікаво і смішно на таке дивитись. Оленка кілька разів підбігала до ліжечка і заспокоювала сестричку і та нарешті заснула. а ще Іванка дуже любить гойдатись на Оленчиному тигрику. в п'ятницю на пару хвилин забігали з Іванкою в відділення на переклейку катетера і перший раз туди і назад добирались безкоштовно на соціальному таксі. покищо вони можуть возити тільки одного пасажира, то принаймі я з Іванкою можу їздити. в газеті "Високий замок" має бути про те таксі стаття. там з нами ще якось їхала кореспондент тої газети. а ще дякую п. наталі за то таксі і всім хто нам допоміг у цій справі.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" А воно не завжди так весело буває. У понеділок тільки Іванка продовжила хімію. у Оленки падають тромбоцити. Іванка якось більше сил має і швидше їх відновлює. в лікарні до нас підходила жіночка і допомогла дівчаткам фінансово. ми дуже вдячні всім вам за підтримку, але не тільки гроші вирішують все. Оленка не може продовжувати лікування. помоліться за її здоров'я!!! думаю в Одесі нам змінять лікування. можливо будуть 40 пушок і 40 днів життя в Одесі. чекаємо понеділка і може дві ляльки продовжать лікування.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Потрібен препарат COSMEGEN. Напишіть будь-ласка де його можна купити. Дякую.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Ганнусі Вірстюк допомогли з грішми на лікування у Сингапурі! Благодійний фонд Рината Ахмєтова перечислив усі необхідні 35 тис доларів!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дівчатка молодці!!! У понеділок коли всі ще святкували, наші принцеси мали продовжити лікування, але свято, то від слова святе "і можна і не лікуватис" і... то ми у вівторок продовжили лікування. Іванка лялька закінчила цей курс хімії і має забагато тромбоцитів. ми якийсь час були у відділенні і мусіли трохи прокапатись щоб зменшити їх кількість. Оленка ну нарешті третій вінкристин. вона молодець! поступово сама виробляє тромбоцити і можливо за тиждень закінчить цей курс хімії. ми дуже хочемо до Одеси. можливо там щось добре скажуть
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Відстрилялись! Сьогодні в понеділок Оленка нарешті закінчила черговий курс хімії. в неділю чи понеділок плануємо їхати до Одеси. завтра маємо туди звонити і точно домовитись про обстеження. сестрички почуваються добре і замордовують братика. завтра точніше напишу про домовленості з інститутом філатова.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" недавно прибіг з білетами додому. і знов за 10 хвилин до закриття кас знайшлися білети на поїзд до Одеси на 07,09,2008. то тепер залишилось добре здати аналіз крові в п'ятницю і в дорогу.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" В п'ятницю сестрички здали аналіз крові і у обох всі показники не погані. ляльки майже не кашляють і готові до діагностики в Одесі. У мене тут є Одне проханнячко. в суботу лисичка Оленка зробила велику шкоду. вона розмалювала свою виписку з лікарні. Я маю скан тої виписки де ще все чисто, але не маю де його роздрукувати. підкажіть де це можна зробити в неділю в першій половині дня. ця виписка нам дуже необхідна в понеділок в Одесі.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Я б радила звернутися у ЛОДСКЛ (чорнобильську) у відділення хірургії до лікаря- онколога КИЗИМИ Зоряни Петрівни. У львові немає окремого відділення онкології є палати для дітей з пухлинами у відділенні хірургії, можу гарантувати що допомога в повному обсязі дійде до діток . Зараз з обладнання дуже потрібні інфузомати (є лише 4 Закуплені батьками Юлі Лопушанської) інектомати кардіомонітори функціональні ліжка , водяна баня на невелику кількість пробірок. Також дуже потрібна допомога з закупівлею ендопротезів для заміни кісток, дуже багатьом батькам не вистарчє коштів на ендопротези . Також дуже потрібні розхідні матеріали. Системи до інфузоматів Браун, катетрі Бровіак (іх немає змоги купити на україні і дітки мордуються з підключичками хоча у лікарів є великий досвід по встановленню цих катетрів і як показав досвід Лапчаків це вирішуе багато проблем).
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Люди у нас біда. У Андрійка котрому усім форумом дарували компютер перший ранній рецидив раку, терміново потрібні кошти на хіміопрепарати, наразі 1000 грн. але дальше потрібно буде більше. Хто може допомогти телефонуйте з 9 до 18 - за телефоном 8-050-370-90-02 марина, або мені 8-050-430-71-88 .(можна СМС) Сьогодня я буду у центрі міста з 19.00 до 19.30 коло фонтану біля оперного в неділю з 19 до 22.30 коло діани там де танцюють танго Наші скриник знаходяться у піцеріях Нью йорк, на книжному форумі.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дівчатка ростуть! сьогодні в четвер ми з дівчатками приїхали з Одеси. там обстеження під наркозом пройшли без всяких ускладнень. Оленка за результатами обстежень видно, що лікування хімією проходить успішно і зміна терапії покищо відкладається, а це означає, що збільшуються шанси на збереження правого ока і поки йде ця хімія, ми ніби застраховані від рецидиву на лівому. останне обстеження підтвердило, що ліве очко практично здорове. Іванка В п'ятницю їй 7 місяців і також маємо нові досягнення. Манюні продовжили хімію і кажуть, що лікування проходить досить добре. а ще ми маємо перший зубчик. то дуже нас тішить, бо показує що Іванка сильна дівчинка і не зважаючи на хіміотерапію має сили на розвиток. ми трошки повзаємо на колінках, пробуємо самостійно сідати, кусаємось і ще багато іншого. З понеділка заступаємо з двома принцесами на другу половину циклу, а потім знов в Одесу.