Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Олежику Куцію потрібна чергова упаковка Екворалу 500мг. З 1000 гривень зібрано лише 220. Препарат потрібен на наступний тиждень. Допоможіть зібрати ще 780.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Нікіта Гарькавий - допоможіть пройти хіміотерапію. Завтра Нікіта починає курс мегадозовой хімії. На завтра потрібні 8 флаконів Лейковорину 50мг і упаковка Фармасуліну. Вартість препаратів всього 812 гривень, але купити їх мама не може, так як доходи родини вже давно не встигають за витратами ... Лікування Нікіти проходить складно. У хлопця Неходжкінська лімфома. В кінці зими у нього знайшли новоутворення тім’яної долі мозку. На початку березня хлопець переніс операцію на мозку, операція пройшла добре, але от пухлина через два тижні повернулася. Хлопцеві призначили курс променевої. Після променевої планувалася поїздка в Москву, на ПЕТ, але лікарі сказали, що повинно пройти три місяці після опромінення, щоб сканування могло показати реальну картину. І поїздку перенесли на вересень. Так же лікарі настійно рекомендували три курси мегадозовой хімії, але Нікіта все не наважувався. Однак, діватися все одно нікуди, хімію проходити таки довелося. На завтра потрібні поки тільки Лейковорин і Фармасулін. Але після кожної хімії у Нікітити падали аналізи і доводилося вводити по 4 флакона фактора росту, а після мегадозової може знадобитися і більше. 4 флакона Грастиму це вже 2800 гривень і знадобиться він через тиждень-другий. Всього таких блоків планується три. Нікіта дуже важко переносить лікування не тільки фізично. Морально хлопець теж дуже сильно страждає, багато нервує, злиться, не хоче продовжувати лікування. Його можна зрозуміти, лікування триває вже більше року. Весь цей час Нікіта мучиться сильними головними болями, зараз він дуже ослаб, багато спить, майже не їсть, зрідка виходить на вулицю. Але надія є, значить, потрібно продовжувати. Допоможіть пройти високодозову хімію. Дуже потрібна допомога. Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Гарькавого Нікіти.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" На сьогордні відділенням хірургії та гематології ЗУСДМЦ потрібно: Ондансетрон 8 мг - 100амп - 650,00 Інфезол 100 500мл - 10фл - 810,00 Ендоксан 1000мг - 20фл - 3980,00 Ванкоміцин 1000мг - 20фл - 2620,00 Біовен моно 50мл - 10фл - 6000,00 Біовен моно 25мл - 10фл - 3400,00 Віфенд 200мг - 20фл - 23 100,00 Ципринол 100мг - 40 уп - 750,00 Цефаксон 1г - 200фл - 3650,00 Цефтадим 1г - 200фл - 6400,00 Меронем 1г - 5уп - 14 000,00 Шприци «2», «5», «10», «20» - 7000 шт - 2190,00 Системи ПК - 360 шт - 1500,00 Сети для тромбоцитів - 20шт - 50 000,00 Допоможіть нам придбатим бодай щось з цього... Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Нижник Василь - 900 гривень на МРТ. Василько проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. Завтра у нього МРТ вартістю 900 гривень. Хлопчик нетранспортабельний, він весь час у лікарні, з травня місяця. Минулого тижня мама ділилася враженнями, як їм дозволили виїхати на вулицю - для дитини це було просто свято і море вражень, від звичайної прогулянки на вулиці! Василька дозволили вивести на каталці, він трохи побув на повітрі, погрівся на вечірньому сонечку, подивився по сторонах. І спав міцно і безтурботно всю ніч, і мама поруч з ним. Ось така от історія ... Хлопчику не можна рухатися - «з'їджений» пухлиною шийний хребець може зламатися, як суха гілочка і все ... Васильків хребет зафіксований, він повинен тільки лежати, але дитина є дитина, і навіть в такому положенні він лякає лікуючого лікаря своєї «активністю». Василь пройшов перший блок хімії. Тепер потрібно пройти МРТ. Дитину записали на вечір четверга, але ввечері зі стаціонару в корпус, де знаходиться кабінет МРТ можна потрапити тільки через вулицю. Здавалося б, яка дрібниця, але аналізи впали і на вулицю хлопчику знову не можна. І, для зручності транспортування, МРТ перенесли на завтрашній ранок. Допоможіть оплатити обстеження. Дитина зі звичайної сільської родини. У Василька є брат і сестра, живуть з мамою і бабусею. 900 гривень для них дуже велика сума. Хлопчик тільки розпочав лікування, а допомога вже дуже потрібна. Оксанка Шандерська - протипролежневі матрац і Ноксафіл. На жаль, ніяк не можемо потішити хорошими новинами від Оксанки Шандерской. Справді, варто зробити маленький крок вперед, як хвороба тут же наче прагне відкинути дівчинку на два назад ... Перемогли гриби - термінова операція. Видерлися, почали хімію - знову гриби. Після хімії впали аналізи, відразу виникли проблеми з тиском, повернулася інфекція в носоглотці - знову призначили Ноксафіл. Одну упаковку вже купили - спасибі Вам всім величезне - навіть не уявляю, що було б з дівчинкою, якщо б не допомога небайдужих людей! Завтра приїжджає наступна упаковка, і оплатити її потрібно протягом трьох днів. Вартість флакона - 13300 гривень. Зібрано 10000 і за цю суму ми безмежно вдячні! Сьогодні подзвонив тато Оксанки - я кілька секунд дивилася на телефон і з жахом думала, що, напевно, знову потрібні сети для тромбів ... Я майже вгадала, проблема таки в низьких тромбах, і Оксанці потрібен протипролежневий матрац. Ослаблений організм не може боротися ні з чим, гематоми, наслідок низьких тромбоцитів, перетворюються в ранки, а ранки в пролежні. Матрац потрібен дуже терміново і завтра ми плануємо придбати його у Львові. Ціни наразі не знаємо, але інтернет підказує, що це 1500-2000 гривень. Ми купимо його з тих грошей, які є і знову дуже просимо допомогти з оплатою Ноксафіла. Я не знаю, скільки під силу винести цій тендітній дівчинці. На фото Оксанка просто красуня, його зроблено на початку лікування - зараз Оксана зовсім інша, і справа навіть не в поріділих косах, і не в стомленому обличчі, просто гасне блиск в очах, і заглядати в ці бездонні темні очі стає нестерпно боляче ... Будь ласка, допоможіть Оксані боротися! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для (П.і.П. дитини)
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Орест Козак - дуже тривожні новини. Після завершення першого курсу хіміотерапії стало відомо, що Оресту Козаку не обійтися без ТКМ. Були консультації в Києві, проводилося типування крові сестри - єдиного потенційного родинного донора, яка не підійшла, були консультації в закордонних клініках. Дядя Ореста відправив запит до Австрійської клініки, там підтвердили необхідність алогенної пересадки і виставили рахунок на 153 000 Євро. Варіантів було два - проводити операцію відразу або проводити ще один курс хіміотерапії, а потім ТКМ. Грошей на операцію в сім'ї немає, спільними зусиллями вони змогли оплатити тільки пошук донора, тому було прийнято рішення проходити ще один курс хімії у Львові і збирати гроші. Від цього протоколу залежить практично все. Орест повинен пройти його з найменшими втратами. Але уникнути ускладнень неможливо. Зараз у Ореста температура і важкий стан. З учорашнього дня хлопець приймає антибіотики. На понеділок потрібен Біовен моно 50мл і Гатимак по10 флаконів. Гатимак обійдеться в 800 гривень, Біовен - 6000. А грошей у родини немає не тільки на ТКМ, а й на поточні витрати. Препарати вже замовлені на понеділок - Оресту не обійтися без імуноглобуліну, і нам дуже страшно ризикувати життям хлопця. Але всі зібрані для Ореста кошти були витрачені, знову ж таки, на Біовен моно два тижні тому. Будь ласка, допоможіть зібрати кошти для Ореста. Попереду дуже дорога операція, яка теж буде неможлива без допомоги небайдужих людей, а на кону життя. Дуже потрібна допомога! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста. ---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Шандерська Оксаночка - просимо молитов. Оксанка у вкрай важкому стані. Тромбоцити сьогодні були на нулі, на щастя вдалося провести сепарацію тромбоконцентрату, повинні вже вливати. У дівчинки все болить, настрій вкрай пригнічений, на межі з апатією. Протипролежневий матрац ми купили, але, на жаль, проблему він поки не вирішив - на ньому дівчинці так само погано, як і без нього. Сьогодні приїхав Ноксафіл - в понеділок потрібно сплатити, на його оплату, як і раніше, не вистачає 3300 гривень. Так само потрібні сети Тріма вартістю 2500. Але головне завдання сьогодні - пережити вихідні. Ми просимо молитов за нашу дівчинку, вона дуже страждає фізично і морально. Залишається тільки молитися і вірити, що буде завтра, що ми доживемо до понеділка, що знову переллють тромбоконцентрат і з нашою підтримкою Оксаночка маленькими кроками піде вперед. Просимо підтримки для Оксани.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Лише в середу Нижнику Василькові зробили МРТ шийного відділу, яке показало, що пухлинка зменшилась, лікування діє. Однак не встигли ми потішитись хорошим новинами, як вчора у хлопчика почались судоми. Василька терміново направили на МРТ голови. Сьогодні обстеження зробили і на його оплату потрібно 1000 гпривень. Попереднє обстеження було оплачено завдяки вам, на рахунок фонду поступило 1390 гривень, 900 ми заплатили за обстеження і залишилось 490 гривень. Бракує ще 510 гривень. Допоможіть їх зібрати. Також Василькові потрібне спеціальне харчування кальшейк вартістю 260 гривень упаковка (7 пакетиків). Упаковки вистарчатиме на 2-3 дня, у хлопчика низький білок, який від цього харчування піднімається краще ніж від Альбуміну, тай по грошам виходить значно економніше. Василько вже наїв додаткові 2 кілограми. Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Нижника Василя.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Шандерська Оксанка тепер Ангел… Сьогодні відійшла у вічність Шандерська Оксанка. Світла, щира, зовсім юна дівчинка, на долю якої випало стільки болю і відчаю, що мені страшно навіть замислюватись над цим... Сьогодні Оксанка стала Ангелом. Зараз я не хочу згадувати ні реанімацію, ні сети, ні тромби. Я хочу запам’ятати тільки Оксанку, усміхнену дівчинку з двома косичками, яка ще на початку весни була сповнена мрій, сподівань і планів на майбутнє. Спасибі всім, хто підтримував дівчинку. Оксанка боролась, скільки могла, біля неї завжди були люблячі батьки, які не відходили від своєї дитини, лікарі, які робили все можливе, і навіть більше, друзі, які не забували про Оксанку і в лікарні, і всі ви, кого вона навіть і не знала, та була зігріта вашим теплом. Останні дні були просто пеклом і для Оксани, і для рідних. Та зараз для дівчинки все позаду, і болю більше нема. Ми дуже співчуваємо всім, хто знав і любив Оксанку. Сили батькам і рідним… М’яких хмаринок і вічна пам’ять світлому Ангелу…
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Орест Козак – 3000 на зівокс. Орест продовжує боротьбу. На жаль, інфекція все ще є, минулого тижня ми закупили антибіотиків та біовену на 11400 гривень, і дуже сподівалися, що цього вистарчить. Та сьогодні стало зрозуміло, що знадобиться ще 8 упаковок зівоксу вартістю 3900 гривень. Зібрано для Ореста наразі 900 гривень, а зівокс потрібен на завтра – якщо перервати курс антибіотика шанс отримає хвороба, а не Орест. Допоможіть нам оплатити препарат. Після закінчення лікування хлопця чекає трансплантація кісткового мозку в Австрії. Наразі триває пошук донора – коштів, зібраних родиною, вистарчило лише щоб запустити пошук, на саму пересадку коштів немає. Але головне зараз підняти показники і подолати інфекцію . Дуже потрібна допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Погуляєв Богдан - 13500 гривень на Віфенд Дуже не люблю озаглавлювати новини цифрами, а точніше сумами ... Але останні місяці роблю саме так. І зараз я теж не знаю, що додати до заголовку. Є хлопчик. Звичайний хлопчик 15 років. Богдан Погуляєв. Є діагноз - лейкемія. І є інфекція - грибок, яка вже проявила себе сильним стоматитом. Протигрибкова інфекція лікується вориконазолом - Віфендом, саме цей препарат потрібен Богдану. Вартість упаковки в 14 таблеток - 6750 гривень. Хлопцеві потрібні дві. Це 13500. Віфенд - шанс хлопчика перемогти грибок і продовжити основне лікування, яке і без грибкової інфекції йде не просто. Але купити його нема за що. Резерви сім'ї вже виснажені - а позаду лише перша хімія. Та Богдан уже побував в реанімації з харчовим отруєнням на тлі хіміотерапії - важко так швидко звикнути, що тобі нічого не можна ... У хлопчика стоматит і низькі показники. Будь ласка, допоможіть пройти лікування. Без допомоги небайдужих людей родині не впоратися, вони не зможуть купити препарат, а без нього переможе хвороба. Будь ласка, давайте дамо Богдану шанс! Дуже потрібна фінансова допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Погуляєва Богдана.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Гутник Віталік - скоро ПЕТ, а грошей нема. 18 липня Віталіку Гутнику їхати в Москву, на ПЕТ-сканування. За місяць зібрано всього 3800 гривень. Місяць тому хлопчикові діагностували рецидив, і обстеження повинне показати, яким буде подальше лікування. Але саме обстеження - таке важливе і життєво необхідне, ризикує опинитися під питанням. Адже вартість сканування 22000 рублів - 6000 гривень. Тобто, поки немає грошей навіть на саме обстеження, але до Москви потрібно ще доїхати, а проїзд і дорожні витрати складуть як мінімум стільки ж. Значить потрібно хоча б 12-13 тисяч гривень. Віталік дуже милий сором'язливий хлопчик, живе він в селі з мамою і татом, тато інвалід, мама зайнята господарством. Хлопчик наймолодший в багатодітній родині - він п'ята дитина. Старші діти вже дорослі, у них свої сім'ї, вони допомагають, чим можуть, але заробити в селі ніде. Будь ласка, допоможіть дитині поїхати на обстеження - без цього не буде подальшого лікування. Взяти гроші мамі просто ніде, а часу критично мало, всього 5 днів ... Дуже потрібна допомога! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Гутника Віталія.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Допомога для Женьки Демчишина. Женці Демчишину виповнилося 18 років і тепер він продовжує лікування в дорослій лікарні у Львові. Різниця між дитячим і дорослим відділеннями колосальна. Правда, хлопчика поклали в окрему палату ізолятора, де вони одні з мамою, адже враховуючи обидва діагнози, Женя, всеж-таки, особливий пацієнт. Женя вже заступив на хімію і в п'ятницю моментально почався обвал показників. Ще вчора ми відвезли йому 2 флакона грастиму і медрол 32 мг на суму 1600 гривень. Оплатити їх потрібно в понеділок, а на рахунку для Женьки є тільки 1000 гривень. До того ж з понеділка знову знадобиться грастим - три флакона, а це ще 2100 гривень. Також, після хімії можуть знадобитися антибіотики, як в минулий раз, і багато чого ще ... Спасибі всім, хто підтримує Євгена, без Вашої допомоги лікування було б зовсім неможливе. Сам Женька тримається, шуткує, як зазвичай, розважає лікуючого лікаря і персонал жартами. Але, все ж, хлопець дуже нудьгує у лікарні, спілкується він тільки з мамою і батьком, і шалено радий, коли його відвідують наші помічники, з якими він подружився ще на Дністровській. Зараз Женьці дуже потрібна фінансова підтримка, в дорослій лікарні з препаратами зовсім сумно ... Будь ласка, допоможіть нашому багатостраждальному хлопчику продовжити лікування. Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Терміново донори 2 (-) для Козака Ореста! У Львові терміново потрібні перевірені донори 2 (-) на тромбоконцентрат для Ореста Козака. Донори потрібні постійно, а за останні два дні не вдалося знайти жодного. Відповідно, Орест два дні без переливання тромбоконцентрату. У його випадку це критична ситуація! Донорами підходять тільки чоловіки 2 (-). Якщо ви можете і хочете стати донором для Ореста - зв'яжіться з його вуйком 067 925 15 72, Мирон. Так як тромбоконцентрат потрібен вже на сьогодні - дуже просимо відгукнутися перевірених донорів, адже часу на перевірку немає. Якщо ви готові стати донором для Ореста або для інших дітей у Львові, зв'яжіться з нашим координатором з донорства крові - Софія 063 596 54 75. Погуляєв Богдан, Бардин Яринка. Погуляєву Богдану потрібна ще одна упаковка Віфенду вартістю 6625 гривень. Першу упаковку ми купили на кошти, зібрані завдяки акції «Діти-квіти» в Трускавці. На щастя, ціна виявилася навіть трохи нижче, ніж очікувалося. Але на курс лікування потрібно дві. На рахунку фонду для Богдана є всього 213 гривень. Хлопчик бореться з грибковою інфекцією, зараз у дитини сильний стоматит, який не дасть продовжувати основне лікування. Будь ласка, підтримайте цього чудового, веселого і товариського хлопця! Адже будь-яка затримка в лікуванні для наших маленьких друзів може бути фатальною. Допоможіть купити Віфенд. Не вистачає 6412 гривень. Яринка Бардин, нарешті, закінчила курс хіміотерапії. Якими зусиллями він дався дівчинці, знають, напевно, тільки мама і лікуючий лікар. Але Яринка змогла, вона сильна дівчинка, до того ж, турбота рідних, близьких, і зовсім незнайомих людей дуже підтримувала дівчинку! Але лікування ще не закінчено. Зараз дівчинка проходить курс променевої терапії, на фоні якої вона повинна приймати препарат Ланвіс. Потрібно дві упаковки вартістю 850 гривень кожна - всього 1700 гривень. Для дівчинки на рахунку фонду залишилося всього 50 гривень. Допоможіть викупити дві упаковки Ланвіса. Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавшипризначенні: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Місяць тому ми вже писали про дівчинку з невеликого села у Львівській області, Анічку Лазорчин. Ані потрібна операція з протезування ока. За цей час відбулося багато різних подій. По-перше, виявилося, що операцію потрібно робити в два етапи. І для цього потрібно було вчасно зробити передоплату в клініку. 15 червня батьки сплатили перший внесок. Оскільки, на момент передоплати, батьки змогли зібрати лише 20 000 гривень, то ще 30 000 довелося взяти в борг, інакше саме проведення операції виявилося б під загрозою. В кінці червня батькам повідомили, що клініка готова їх прийняти. 2 липня дівчинка з мамою терміново виїхали до Уфи, де провели перший етап операції. У цю п'ятницю Ані повинні зняти шви. І якщо все буде добре, дівчинка зможе ненадовго повернутися додому. Мамі вдалося домовитися з клінікою про невелику відстрочку наступного платежу. Але грошей у родини немає. І чи відбудеться взагалі другий етап операції - зараз велике питання. Без передоплати оперувати Аню не будуть, а у батьків уже борг в 30 000 гривень, і позичити ще 53 000 просто ніде ... На даний момент на рахунках фонду зібрано 13978 гривень з 83 000 необхідних. І для дитини, яка бере участь в математичних олімпіадах, це цілком зрозуміла арифметика ... А ще Аня знає, що знайти спонсора, який відразу дасть таку суму, у неї практично немає шансу, так що сподіватися дівчинка може тільки на допомогу самий звичайних людей, тобто , на нас з Вами. І саме від нас залежить, чи зможе Анічка нарешті через 12 років завершити лікування, забути про лікарні і почати жити життям звичайного підлітка. СХЕМА ПРОПЛАТИ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ ПРИВАТ БАНКУ Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лазорчин Анни.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Двоє наших дітей успішно пройшли ПЕТ-сканування в Москві. Це Гутник Віталік і Харко Світланка. Обоє їхали в Москву з дуже тривожними новинами - в обох була підозра на рецидив. І обоє повернулися з прекрасними результатами - все чисто! Спочатку ми пораділи за Світланку, яка повинна була поїхати на обстеження ще в червні, але в силу обставин поїхала на місяць пізніше. А в п'ятницю хороші новини привезли Віталік з мамою. І всі наші тривоги вщухли. Як це чудово, коли наші діти привозять такі прекрасні новини після таких важливих обстежень! А ще, дуже чудово, що серед нас є стільки хороших і небайдужих людей, які не проходять повз наших малюків і завжди знаходять можливість допомогти - обидві поїздки були оплачені коштами благодійників, жодна з цих сімей не змогла б оплатити поїздку самостійно. Спасибі Вам, за те, що Ви є! І за те, що Ви з нами!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Орест Козак - ТКМ, Ексіджад та інше. Орест Козак нарешті відправляється додому. Інфекцію, на щастя, змогли приборкати і аналізи більш-менш в порядку, правда, тромбоцити низькі. До того ж, минулого тижня у Ореста до всього виявили надлишок заліза в крові - неминучий наслідок частих переливань крові та її компонентів ... Тепер хлопцю потрібен дорогущий препарат Ексіджад 500мг, який допоможе цей самий надлишок вивести. Вартість упаковки 28 таблеток - 9150 гривень, у всякому разі, так підказує інтернет, на оптовій поки дізнатися не можемо, у зв'язку з відсутністю препарату. 28 таблеток - це 28 днів. А курс складе мінімум три місяці. Зараз головне почати ... Але на сьогодні немає ні коштів, ні препарату. Ексіджад повинен з'явитися на днях, дуже на це сподіваємося. А от гроші ... В принципі, на рахунку фонду зібрано для хлопця 8700 гривень. Ось тільки збираються ці гроші на ТКМ, яка чекає Ореста в найближчому майбутньому. А витрачаються знову на поточні потреби. Так, за цей місяць, на рахунок фонду для Ореста надійшло 15780 гривень, а витрачено - 23000. Ось така нелогічна арифметика ... Тепер потрібно ще 27450 гривень на три упаковки Ексіджада. І 154 000 євро - на ТКМ... І приступити до збору цих 154 тисяч не виходить ніяк - все тут же йде на препарати. А пересадці вже скоро бути, вже навіть знайдений донор. Але, якщо не буде грошей, не буде і операції, якщо збір затягнеться - доведеться проходити ще одну хімію, а це плюс 50-60000 гривень на антибіотики, Нейпоген і сети ... Але це тільки грошова сторона питання, а є ще й Орест, і можливості його організму - чи зможе він перенести ще один курс хімії перед важкою операцією? ... Все дуже складно, і в той же час гранично ясно - дуже потрібні гроші! Потрібно ще 18750 на покупку Ексіджада і 154 000 євро на ТКМ. Будь ласка, допоможіть Оресту. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста. ---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ---------- Погуляєв Богдан - 7475 на Віфенд і ендоксан. Богдан Погуляєв продовжує лікування. Хлопчик нарешті відновив сили після першого блоку хіміотерапії. Якщо все буде добре - в п'ятницю почнеться другий. А добре все буде, якщо ми знайдемо гроші і зможемо купити препарати. На п'ятницю потрібен Ендоксан 6 флаконів по 500 мг або 4 флакона по 1000 мг - вартістю близько 850 гривень. І Віфенд в таблетках - 6625. Зараз хлопчик приймає другу упаковку Віфенду, і зі стоматитом вдалося впоратися, але на хімії грибкова інфекція знову розгуляється, тому, Віфенд не відміняють, навпаки, доведеться відмінити хімію, якщо не буде Віфенду. В іншому, у Богдана все нормально - тішить хорошими аналізами, дивує перепадами настрою і смаку, не хоче показуватися на вулицю, але зберігає бадьорість духу, словом, звичайні лікарняні будні. Будь ласка, допоможіть Богдану успішно пройти лікування, він ще тільки на початку шляху. Хлопчик розуміє, як все серйозно, він вже знає, що таке реанімація, знає, що потрібно слухати лікарів і берегти себе, і він дуже старається. Допоможіть оплатити Віфенд і Ендоксан. Зібрано поки 750 гривень, а часу - всього лише два дні. Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавшипризначенні: Добровільна пожертва для Погуляєва Богдана
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Хороші новини - Віфенд для Богдана відмінили. Ура! Лікар сказав, що стоматит наразі вилікували, все добре. В пятницю планують починати хімію. Дякуємо всім.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Аня Лазорчин – 64 495 гривень! Анічка Лазорчин повернулася додому з Уфи після першого етапу операції. Цей перший етап був дуже важливим і пройшов успішно. Ані поставили імпланти в кістку навколо очної орбіти. Наступним етапом буде встановлення самого протеза. В імплантах знаходяться магніти, так само магніти будуть знаходитися і в протезі, саме вони і будуть його утримувати. Операція пройшла добре, але від наркозу Анічка відходила дуже важко. Мама каже, що дівчинка завжди переносила наркоз погано, а їх у неї було багато - цей вже 16! Цього разу цілу добу тривала блювота і різні неприємні стани, добу нічого не могла їсти. Але все пройшло, а через десять днів зняли шви. Зараз Анічка вдома, в селі. Почувається добре, її вже провідали подружки. Поки що дівчинка не відчуває половину голови - все, ніби стерпло, лікар сказав, що це може тривати і півроку, але в цьому є і плюси - Анічка не відчуває ніякого дискомфорту під час промивки очної орбіти. Лікарі з клініки сказали, що всі ті численні операції, які довелося перенести дівчинці, були зовсім не марними - хоч встановити протез тоді не вийшло, але вберегти лицьову кістку від незворотної деформації вони змогли, так що у нашої дівчинки все повинно бути добре! На другий етап операції Аню чекають 23 серпня. Планується, що в цей час в клініку приїде професор з Німеччини та лікарі хочуть, щоб Анічка обов'язково попала до нього на консультацію. А тепер про сумне. На оплату лікування не вистачає 34 495 гривень, плюс борг 30 000 гривень за перший внесок, і того потрібно 64 495 гривень. А зібрано поки тільки 18 505. Будь ласка, допоможіть зібрати решту суми! Аня дуже чекає цього заключного етапу, дівчинка дуже сподівається, що все вийде і товсті окуляри можна буде нарешті зняти і заховати далеко-далеко і, що найголовніше, більше не доведеться лягати під ніж! Дуже потрібні фінансова допомога. СХЕМА ПРОПЛАТИ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ ПРИВАТ БАНКУ Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лазорчин Анни.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Сергій Добромильський - сумна історія ... Про Сергійка Добромильського ми не писали дуже давно. Не те, щоб новин не було, просто, ними не хотілося ділитися ... Наприкінці грудня у малюка виявили рецидив і метастаз у нозі. Новина була страшною, але батьки швидко взяли себе в руки. Дитині відразу призначили схему лікування - 2 хімії топотеканом, MIBG в Польщі та авто-ТКМ в Києві, в Інституті раку. Завдяки допомозі небайдужих людей дуже швидко були зібрані кошти на хімію і обстеження, дитина пройшла перший курс ХТ, 7 лютого Сергійка чекали в Польщі на обстеження. А потім все раптом пішло не так. Батькам запропонували пройти лікування в Італії. Рецидив нейробластоми 4 стадії високого ризику - це мало обнадійливий діагноз, звичайно ж, всі погодилися, що Італія - чудовий варіант для малюка, тим більше що мова йшла про безкоштовне лікування. А на дорогу та проживання кошти були. Було прийнято рішення їхати, другий курс топотекану вже не призначали, на MIBG не поїхали, все було готово. А в останній момент з Італії прийшла відмова. Фахівці клініки не побачили перспектив лікування ... Що було далі, не хочеться й згадувати. Протокол перервали, MIBG не пройшли, час втратили... А коли обстеження таки зробили, виявилося, що початкова схема лікування вже зовсім не актуальна, і що допомогти малюкові тут вже не зможуть. Тим часом, стан погіршувався, ніжка розпухла, і з'явилися болі. Сергійка погодилися взяти на підтримуючу терапію в Польщу і батьки поїхали. Він пройшов вже чотири курси терапії. Після кожного курсу дитина повертається додому, під нагляд наших лікарів. Після кожного курсу падають аналізи і Сергійкові переливають тромбоконцентрат - сьогодні ми віддали малюку останній резервний сет для тромбоцитів. 13 серпня хлопчика чекають на п'ятий курс. Його вартість 5000 польських злотих - 12000 гривень. Попереднє лікування батьки оплачували самі, перші три курси обходилися по 2700 злотих, а четвертий вже 5000 злотих, так як малюкові проводили сеанс опромінення, після якого повинна була зменшитися пухлину, і пройти біль в нозі. Пухлина поки не зменшилася, Сергій не ходить, уражена метастазом нога дуже збільшилася, але біль пройшов. Батьки Сергійка дуже мужні люди, вони розуміють всю тяжкість ситуації, і вони прийняли рішення робити те, що можна зробити. Лікування полегшує стан малюка, і вони продовжують лікуватися. Сім'я знайшла кошти на оплату чотирьох курсів терапії, але більше грошей немає. І інших варіантів лікування для малюка теж, на жаль, немає. Тепер у Сергійка вся надія на допомогу небайдужих людей, які вже не один раз допомагали йому. Без хімії стан дитини стрімко погіршиться, нейробластома одна з підступних дитячих пухлин. Будь ласка, допоможіть зібрати 12000 гривень для Сергія Добромильського! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Добромильського Сергія.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" 16000 гривень на MIBG для Кінаша Владислава. 27 серпня Кінаша Владиcлавчика чекають у Польщі на MIBG сканування. Вчора відкапали черговий блок хімії, зараз Владика відпустили, приймати таблетки можна і вдома. А в вівторка доведеться повернутися до лікарні, здати аналізи. Лікування Владислава тривати вже два роки. За цей час він перетворився з дитини в зовсім дорослого хлопчика і пройшов 18 (!) блоків хіміотерапії, операцію і незліченну безліч аналізів і обстежень, результати яких, на жаль, були не втішними ... Лікування йшло зовсім не гладко, Владислав пройшов курс Холоксану, який супроводжувався падіннями аналізів, переливання тромбоконцентрату і різними ускладненнями. Потім був трьох місячний курс Роаккутану, його хлопчик пив вдома. Тепер Владик приїжджає в лікарню на «легку» хімію і приймає вдома таблетки. Закономірно виникає питання. Що ж далі? Хіміотерапія не може тривати нескінченно. Тепер хлопчикові потрібно пройти MIBG - це обстеження покаже, що відбувається в організмі дитини на клітинному рівні. На жаль, його не роблять в Україні, і Владиславчику належить їхати в Польщу. Поїздка на MIBG обходиться нашим батькам в 2000 доларів - 1000 обстеження і стільки ж на проїзд та проживання. У батьків Владислава грошей на поїздку немає - за довгих два роки всі резерви і всі можливості сім'ї вичерпані, а без обстеження - глухий кут ... На рахунках фонду для Владислава є поки 250 гривень. Потрібно ще 15 750. Будь ласка, допоможіть Владиславчику пройти обстеження у Польщі, саме воно дозволить дитині рухатися далі. Дуже потрібна допомога. Кошти можна переказувати на рахунок фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Кінаша Владислава.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Всім привіт від Женьки Демчишина, нашого невтомного бійця! Вчора Євген приїхав до лікарні продовжувати лікування. Три тижні вдома пролетіли як одна мить, але Женька встиг побачитися з рідними, погуляти у дворі і навіть з'їздити в ліс! Псувало настрій лише те, що Женін візок не призначений для вуличних прогулянок. Поки були в лікарні, це було мало відчутно, на вулицю Євгену і так було не можна, а ось вдома це виявилося прикрою перешкодою ... Коли Женьці виділяли візок, інших, на жаль, не було, мамі і за цей довелося поборотися, та що раділи тому, що було. А зараз займатися візком ніколи, мама весь час коло Жені, сам хлопчик дати собі раду не може, а тато вдома, працює і доглядає молодшу дочку. Для продовження лікування Жені потрібні препарати метотрексат 1г 1 флакон, 50мг 1 упаковка, лейковорин 50мг 4 упаковки, медрол 32мг 1 упаковка і 2 флакона грастиму. Сьогодні ми замовили все необхідне на суму 2500 гривень. Це другий блок. Всього їх буде чотири, тобто попереду ще два блоки вартістю по 2500 гривень. А крім препаратів знадобляться ще й катетери, пелюшки одноразові, памперси для дорослих і всякі дрібниці, яких у дорослих лікарнях немає зовсім. І грошей у родини немає. Працює тільки тато, мама весь час з Євгеном. Оплатити препарати самостійно вони не можуть, ні на цей курс, ні на два наступних. А Женька, зовсім як дитина запитує: «Мам, а я що завжди тепер буду в лікарні?» Він ще пам'ятає себе звичайним хлопчиком, без інвалідного візка, без виснажливих хімій і без судом. Це було давно, півтора роки тому, але це було! Навіть якщо Женька більше не зможе пересуватися самостійно, у нього все одно є шанс повернутися додому, де він зможе належати самому собі. За останні сім місяців хлопчик всього двічі був удома, перший раз п'ять днів і зараз три тижні. Будь ласка, допоможіть Євгену пройти лікування, без препаратів це неможливо, а на їх покупку потрібні гроші. Женька відмінно тримається, жартує, сміється, підбадьорює оточуючих і себе, але одним гумором рак не перемогти ... Як і енцефаліт ... Дуже потрібна фінансова допомога! Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.