Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Для Насті Саварин зібрано наразі 8284 гривні - величезне-величезне всім спасибі!!! Завтра мають бути готові результати аналізів і, можливо, малеча одразу піде в бокс... Проблема в тому, що коштів все ще недостатньо для проходження трансплантації, потрібно ще хоча б стільки ж і молитися, щоб все пройшло без ускладнень. Сім*я живе дуже скромно, сума в 20 тисяч гривен для них насправді захмарна. Дитині все ще дуже потрібна наша допомога!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Потрібна допомога у пошуку квартири для Івана Гаврилиці. У хлопчика пухлина мозку, їх направляють у Львів для проходження променевої терапії. Тут їм жити ніде, потрібна квартира на 2-3 тижня в районі Стрийської-Гашека, бажано не дорого, оскільки фінансові можливості сім*ї обмежені... Якщо ви можете допомогти дитині, зв*яжіться з волонтером в Чернівцях - Женя Герасим, (095)3376344, або зі мною.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Не стало Черкавского Михайлика Сьогодні вночі, 14 вересня, перестало битися серце Михайлика Черкавского. Невгамовний бешкетник і непосида, завжди усміхнених і біжучий по коридору, завжди з фломастерами в руках, готовий розмалювати альбом, подушку, стіну, завжди радісний і задоволений - саме таким для мене назавжди залишиться Михайлик ... Маленьке сонечко, яскраве і тепле, здатне осяяти і зігріти собою все навколо, дивлячись на таких малюків завжди відчайдушно віриться, що у нього все вийде. Навіть коли все вже було погано і доводилося тільки молитися, малюк залишався веселим і товариським. Михайлик відійшов вдома, тихо і в колі рідних. Ще однією зірочкою на небі стало більше. Ще один світлий Ангел. Вічна пам'ять. Величезне спасибі всім, хто підтримував малюка. Просимо пом'янути Михайлика у своїх молитвах.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Сидоров Юрчик - знову топотекан! Терміново 2400 гривень! Два тижні тому Юрчик пройшов контрольне КТ - величезне спасибі сем, хто допоміг його оплатити. На жаль, результат виявився зовсім не таким, який ми хотіли отримати ... Пухлини на місці, вони навіть не зменшилися. З висновком КТ тато Юрчика поїхав до Києва. Київські лікарі рекомендують продовжувати гікамтин (топотекан), малюку назначили ще два курси. Перший курс потрібно починати в понеділок - зараз вже не може бути ніяких зволікань ... Але, немає не тільки грошей, але й самого препарату! Потрібно дві упаковки, орієнтовна вартість 2750 за упаковку - разом треба 5500 гривень. Зібрано зараз 3100 - величезне спасибі людям, які підтримують Юрчика! Не будь у нас цих грошей - і продовження лікування взагалі було б під питанням ... Але не вистачає ще 2400 гривень! Та найгірше, що поки ми не знаємо, де його замовляти - там, де брали раніше, зараз немає, кажуть, препарат проходить розмитнення ... Тривати процес може від декількох тижнів до декількох місяців, тільки Юрчик не може стільки чекати. Ми знову просимо Вашої підтримки. Допоможіть малюкові знову продовжити лікування! Потрібна фінансова допомога! Також будемо вдячні за будь-яку допомогу в пошуку препарату! Нальотова Вероніка - 2000 гривень на корсет! Вероніка проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. Проходить успішно, але це ми, дорослі, розуміємо, що є успіхи, а для десятирічної дівчинки, паралізованої, лисенької, яку нудить від хімії і якій навіть книжку важко утримати в руках, ці успіхи зовсім не помітні. Наше перше знайомство з Нальотовими відбулося в коридорі хірургії, дівчинку забрали в процедурну, звідки вона голосно плакала і слабеньким голоском кликала маму, а мама розгублено чекала під дверима і нічим не могла допомогти. Потім Вероніку привезли в палату, де вона відвернулася до стіни, не видаючи більше ні звуку. Напевно, тому, коли я згадую про Веронічку, серце стискається і самій хочеться скиглити ... Кожну хвилину, кожен день, коли ми ходимо на роботу, з роботи, гріємося на сонечку, кутається від вітру і радіємо життю - там, в лікарні лежить дитина, вона не тільки не може вийти на вулицю, вона навіть не може підійти до вікна - вона не ходить. Десятирічна дівчинка з повною апатією лежить на ліжку і дивиться в стіну. Вероніці потрібен корсет жорсткої фіксації - він буде підтримувати хребет, і дівчинка зможе хоча б сидіти. Якщо у Вероніки вийде сидіти - вона зможе пересуватися у візку, а не тільки на каталці, як це виходить зараз. А візок дасть дитині хоч якусь мобільність і радість руху, дівчинка зможе виїжджати на вулицю або пересуватися хоч по коридору, а це, погодьтеся, вже набагато веселіше! Можна буде завести подружок, перекинутися з кимось словом, заїхати в гості в сусідню палату ... Вартість корсета 2000 гривень. Мірки зняті. Через тиждень повинен бути готовий. Справа за малим - оплатити. У сім'ї грошей немає. На рахунку фонду зараз для Вероніки грошей теж немає. Але корсет необхідний, як з медичної точки зору, так і з елементарною життєвої. Допоможіть зібрати 2000 гривень для Вероніки. Дуже потрібна допомога! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для П.І.П.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" У Пигитяк Марусі погані новини - у дівчинки віднялись ніжки. Лише сьогодні дізнались, що все так зле... Пухлина пішла в ріст, нажаль. Завтра їх терміново направляють на МРТ грудного відділу. Потрібно 1160 гривень на завтра. У батьків грошей немає, Маруся недавно тільки повернулася з ПЕТсканування. Про перспективи лікування навіть боюсь загадувати - чесно кажучі, звістка просто приголомшила. Надто хотілось вірити що Маруся ходить до школи і все у неї гаразд. Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Пигитяк Марії
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Олег Соболевський - підтримайте, будь ласка. У Соболевського Олега новини, на жаль, погані. Олег з батьками недавно повернувся з Києва. У Києві планувалася операція, дитині повинні були ампутувати праву руку. Звучить вже жахливо, але весь кошмар в тому, що і ця операція вже неможлива ... Останнє КТ, оплачене завдяки Вам, показало зменшення пухлини і некрози тканин. Перед поїздкою пухлина лопнула і, з тих пір, кровоточить не припиняючи. Олег дуже слабкий, до того ж права ключиця сильно «з'їдена» пухлиною. Провести операцію лікарі вже не змогли. Так як стан хлопчика було дуже важким - додому довелося повертатися на реанімобілі, за який заплатили 6050 гривень. Зараз Олег в хірургії ЗУСДМЦ, йому рекомендовано симптоматичне лікування. На сьогодні основне завдання зупинити кровотечу з пухлини, на жаль, зупинити її повністю не виходить, кров сочиться цілодобово. Залишається молитися і сподіватися на диво. Сім'я Соболевських вкрай потребує допомоги, як моральної, так і фінансової. На поїздку до Києва вони витратили останні заощадження, реанімобіль був абсолютно не запланованою статтею витрат, але діватися було нікуди, а збирати гроші ніколи - Олега потрібно було везти додому. Зараз постійно потрібен Контривен для зупинки кровотечі, 10 ампул коштують 250 гривень і їх вистачає на 3-4 дні. Так само потрібні одноразові пелюшки, адже кров йде постійно. Щодня розходиться по 200-300 гривень на поточні потреби. Становище сім'ї просто плачевне. Будь ласка, підтримайте сім'ю Соболевських. Їм зараз дуже важко. Допоможіть забезпечити Олежика необхідним. Дуже потрібна допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні – добровільна пожертва для Соболевського Олега.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Не стало Власюка Богдана Вчора у Луцькій лікарні зупинилося сердечко Власюка Богдана. Малюк встиг пройти тільки перший курс хімії, на жаль, хвороба виявилася сильнішою ... Майже все своє коротеньке життя Богданчик провів у лікарнях. Вчора всі страждання дитини припинилися. Більше йому не буде ні боляче, ні страшно. Ще одним Ангеликом стало більше. Дякуємо всім, хто допомагав малюкові. За бажанням батьків, кошти, зібрані для Богданчика на рахунок фонду, будуть використані для іншої дитини, що проходить лікування в Луцьку. Згадайте в своїх молитвах ново представленого Богданчика.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Терміново потрібні донори на ер-масу для Соболевського Олега! Дитина у дуже важкому стані. Тідходять донори будь-якої групи, також донорами можуть бути як чоловіки, так і жінки. Якщо ви можете і готові стати донором крові для дитини, будь ласка, зателефонуйте батькам! Телефон мами 096 814 26 47, Оля
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дем'ян Бандурович - 15 тисяч гривень на авто-ТКМ! Дем'ян повернувся з Польщі, куди він їздив на ПЕТ-сканування. Дуже хотілося б написати, що у малюка все добре, але, на жаль, це не так. Сканування показало наявність живих пухлинних клітин в тілі дитини, які не видно на КТ. Тепер наступний крок - авто-ТКМ. Малюк потрапив у відділення в дуже важкому стані, з 4 стадією, з ураженими лімфовузлами і кістковим мозком. Ті результати, яких вдалося досягти - вже є дивом, а про необхідність авто-ТКМ мамі говорили ще до поїздки в Польщу. Пересадка Дем'яну необхідна. Із зібраних грошей на руках у мами залишилося 1000 гривень і 4000 на рахунку БФ «Крила надії». На ТКМ знадобиться не менше 20 000 гривень, наразі є 5000, потрібно ще 15 000. Зараз малюк вдома, двічі на тиждень здають аналізи і повідомляють результати до Києва, в Інститут раку, де планується пересадка. Через два тижні планується забір клітин. Тоді ж бажано здати і всі аналізи. А ще через тиждень - у бокс. Це, якщо все піде ідеально, і краще б так воно і склалося, адже чим швидше проведуть пересадку - тим ліпше. Якщо буде вільний бокс - малюк відразу зможе заступати. Але все впирається в першу чергу в гроші, після пересадки можливі ускладнення, оскільки без імунітету організм буде вразливий для будь-якої інфекції. У будь-який момент можуть знадобитися дорогі антибіотики і протигрибкові препарати, а без них з інфекцією не впоратися ... І ми, і мама щиро вдячні всім, хто підтримує малюка. Живуть вони скромно, своїми силами мамі таких грошей ніколи не зібрати ... Без допомоги небайдужих людей не було б ні операції, ні лікування, ні поїздки до Польщі на ПЕТ. Але ми знову змушені просити Вас про допомогу - допоможіть Дем'яну пройти ТКМ. Ще один крок на шляху до нормального життя. На все про все є три тижні. Дуже потрібна фінансова допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні – Добровільна пожертва для Бандуровича Дем’яна.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Павлишин Люба - допоможіть продовжити лікування! Потрібно 7650 гривень. Павлишин Люба нова дівчинка у відділенні гематологи ЗУСДМЦ, але лікування почалося набагато раніше. На самому початку літа дівчинці діагностували лімфому Годжкіна. Перші 3 курсу хіміотерапії Люба пройшла у Львівській 5-й лікарні, не дивлячись на те, що там немає дитячого відділення. Подальше лікування планується в ЗУСДМЦ. І щоб воно стало можливим дівчинці потрібні препарати, а на їх купывлю - гроші. На перший курс не вистачає: 2 г ендоксана - 400 грн, прокарбазин (натулан) - 3000 грн, Грастим 5 фл - 4250,00. Всього 7650 гривень. По-доброму, хімію потрібно починати в понеділок, але грошей немає. З Любою ми познайомилися тільки сьогодні, і весь день ця тендітна дівчинка не виходить у мене з голови ... Можливо, через дитячу зовнішності та дорослу самостійності - Люба студентка, навчається у Львові в коледжі, живе в гуртожитку. Можливо, через те, що я звикла спілкуватися з батьками дітей, а з Любою в лікарню приїхала тітка - батьки пенсіонери в селі. А ще може через те, що вчора дівчинці було ще 16, а сьогодні вже 17 років, і всі будуть вважати її зовсім дорослою. Мені дуже хочеться привітати Любу з 17-річчям і побажати тільки самих світлих днів і самих безтурботних мрій, щастя й радості, вірних друзів, любові і всього самого-самого! А не писати про те, що без грошей не буде лікування, а без лікування не буде цієї тендітної дівчинки. Я дуже сподіваюся, що допомога прийде, і у Люби попереду ще достатньо часу, щоб справдилися всі найзаповітніші мрії і дозріли нові, щоб відсвяткувати ще не один день народження і з худенькою дівчинки перетворитися в прекрасну дівчину J. Я вірю, що все це буде. Але зараз, Любі дуже потрібна допомога. Допоможіть зібрати 7650 гривень! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Павлишин Люби.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Не стало Юри Кіндзерського У суботу, 8 жовтня, у Львівській лікарні перестало битися серце Юри Кіндзерського. Немає слів, щоб виразити всю скорботу і весь біль, пов'язаний з Юриним відходом... Дорослий. Розумний. Сильний. З абсолютною упевненістю в перемозі, з непорушною вірою, що все буде добре ... Що тут можна додати? Суботній ранок у Львові був несподівано холодним і вогким, ніби саме небо сумувало разом з нами ... Розум все ще відмовляється прийняти, що вже нічого не зміниш. Величезне спасибі всім, хто допомагав хлопцеві - Юра знав про Вашу підтримку і вона йому була дуже потрібна. Ми співчуваємо батькам і всім рідним і близьким Юри, він назавжди залишиться в нашій пам'яті і в наших серцях. Будь ласка, пом'яніть Юру в своїх молитвах. Вічна пам'ять світлому Ангелу.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Пішла Настуня Саварин Сьогодні вночі не стало Насті Саварин. О третій годині ночі в стерильному боксі Інституту раку зупинилося маленьке сердечко. Малеча успішно пройшла авто-ТКМ, кошти на яку були зібрані з допомогою небайдужих людей, все йшло добре, кістковий мозок вже навіть почав працювати. Настуня була справжнім бійцем, дуже сильна дівчинка, навіть лікарі відзначали відчайдушну волю до життя цієї дитини, але ослаблений організм не впорався з інфекцією. Настуня назавжди залишиться для мене чарівною дівчинкою, дуже розвинена, дуже кмітлива, малеча навіть встигла навчитися ходити, наче поспішала встигнути чим по більше за своє коротеньке життя ... Батьки Насті щиро вдячні людям, які допомагали їх дівчинці і підтримували їх. Гроші, які не знадобилися Настусі, вони передадуть іншій дитині. Що тут можна додати? Ще одним світлим Ангелом стало більше, а на землі стало більше ще на одну біль ... Вічна пам'ять і м'яких хмаринок. Пом’яніть в своїх молитвах ново представлену Настуню. Сили батькам.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дівчаткам-красуням дуже потрібна допомога! Почнемо з Софійки Єфименко - для продовження лікування дівчинці потрібен Холоксан 1г 8 флаконів і Дакарбазин 100мг 5 флаконів - разом усього 3250 гривень. Препарати потрібні вже на п'ятницю, а грошей на їх купівлю немає. Це вже 5 хімія, і всі заощадження сім'ї пішли на грастим, нейтромакс, сети для тромбоконцентрату та інше. Кожен наступний блок дається дівчинці все складніше і фізично, і морально. Дуже набридло, кожен раз страшно, які ускладнення можуть виникнути... Але діватись нікуди - треба продовжувати. Софійка розумниця, вона не втрачає оптимізму і твердості духу, а сили та натхнення черпає в рукоділля - як справжня майбутня господинька, дівчинка вміє в'язати і плести з бісеру. З бісеру виходило дуже красиво, але в'язання взяло верх, так як виявилося більш практичним заняттям - можна зв'язати беретик або чохол для мобільного і подарувати комусь . А ще гріє душу думка про домашніх улюбленців - у селі Софійку чекають дві собаки, дві морські свинки і три коти. При цьому всьому дівчинка ще мріє про шин шилу . Так що зайнятися в цьому житті Софії є чим, потрібно скоріше зав'язувати з лікарнями і повертатися додому. Будь ласка, допоможіть в цьому нашій чудовій дівчинці. Потрібна фінансова допомога. Так само потрібна допомога для іншої красуні з хірургії - Тетянки Жишкович. Таня знаходиться у відділенні з березня місяця, але прохання про допомогу для дівчинки ще немає на сайті - щось ми купували з резервних коштів, щось батьки тягнули самі. Але з кожним блоком справлятися все важче і важче. Після хімії у Тетянки сильно падають тромбоцити, і підняти їх без переливання просто нереально. Ситуація з сетами не змінилася - їх немає, як і не було. Батькам доводиться купувати їх самостійно. Зараз Таня проходить хімію, відповідно, через тиждень чекаємо падіння аналізів. За цей час потрібно придбати сет для тромбоконцентрату. Але грошей немає. Вартість сету 2280 гривень. Будь ласка, допоможіть купити його для Тетянки. Кучинська Софійка ще одна малеча з ЗУСДМЦ, якій потрібна допомога. Дівчинка проходить лікування в гематології. Закінчила перший блок хіміотерапії. З понеділка планується продовжити лікування, але продовжувати його нічим. Софії потрібен метотрексат 4 флакона по 1 граму і 8 флаконів по 50 мг. Загальна вартість - 2400 гривень. Заощаджень у батьків немає, працює лише тато і є ще одна дитина - любимий братик Владиславчик. Софія на початку шляху, лікування повинно йти за планом, тільки тоді можна сподіватися на перемогу. Дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти маленькій пройти лікування, адже крім препаратів основної хімії батькам доводиться купувати супутні препарати, витратні матеріали, оплачувати обстеження - все це обходиться дуже не дешево, і деколи в рази перевищує місячну зарплату середньостатистичного українця. Допоможіть закупити метотрексат. Павлишин Люба зараз вдома, хімію дівчинка так і не почала - завадив карантин у відділенні. Було дуже прикро, адже Люба вже встигла морально підготуватися і налаштуватися на боротьбу. Але, нічого. Три тижні канікул теж не погано . До того ж, у нас з'явилося більше часу на збір коштів. Блеоцин, ендоксан і месна для Люби є, натулан сім'я змогла купити самостійно. Залишився тільки грастим - 4250 гривень на купівлю 5 флаконів. Всього для Люби надійшло 2838 гривень. На грастим не вистачає ще 1412. У понеділок дівчинка повинна приїхати до лікарні, дуже сподіваємося, що хімію вдасться розпочати. Просимо всіх міцно тримати кулачки. Величезне спасибі всім, хто підтримує Любу. Фінансова допомога все ще потрібна. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для (ПІБ дитини).
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Бандурович Дем'ян - скоро ТКМ. Дем’янчик зараз в Києві, в Інституті раку. Вчора закінчили промивку після триденної хіміотерапії. Почувається малюк добре, аналізи ще не впали, правда вже не хоче їсти, ну і вередує у зв'язку з госпіталізацією ... За останній місяць, поки їздили на ПЕТ в Польщу і готувалися до поїздки в Київ на ТКМ, Дем'ян встиг відвикнути від лікарень. Ще минулого тижня малюку пробували робити забір клітин на авто-ТКМ, однак, потрібну кількість не набрали, і було вирішено пройти блок хіміотерапії, яку хлопчик успішно закінчив. Сьогодні шостий день після хімії, на десятий планують вводити фактори росту і готуватися до забору клітин. На поїздку сім’я зібрала 6000 гривень, 4000 вже пішли на дорогу, харчування, аналізи, розхідники і т.д. Решта 2000 гривень підуть на Грастим. На пересадку зібрано 19000 гривень, величезне спасибі всім, кому не байдужа доля малюка, окреме спасибі Василю з телекомпанії ЗІК, що передав для Дем'яна 10 тисяч гривень на операцію. Пишу і очам не вірю - невже сума майже зібрана? Якщо все піде добре, то не вистачає лише 1000 гривень. Крім грошей малюку будуть дуже потрібні донори на тромбоконцентрат і ер-масу І(+). Величезне прохання до киян, якщо ви можете і готові стати донором для Бандуровича Дем'яна, зв'яжіться з мамою 067 499 08 25, Марія. Без донорів їм ніяк не обійтися. Ще раз, величезне спасибі! І тримайте кулачки за нашого бійця! Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Бандурович Дем'яна.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Кінаш Владислав - 5500 гривень до кінця тижня! Владислав у лікарні, продовжує боротися з низькими аналізами. На цьому тижні планували починати наступний блок, але оскільки всі показники попадали, то хімію, швидше за все, перенесуть. У нас ще один тиждень, щоб зібрати необхідну суму. Владиславу знадобиться 8 флаконів Холоксану 1 гр вартістю 2750 гривень та 35 ампул Месни - ще 720,00. Крім цього, виходячи з сильних падінь аналізів, лікарі вже попередили, що потрібен сет для тромбоконцентрату - не маючи його, починати хімію дуже ризиковано. Вартість сету 2280 гривень. На покупку всього необхідного потрібно 5750 гривень, а є тільки 250 ... Часу близько тижня - як тільки аналізи піднімуться, потрібно продовжувати. Зараз самопочуття у хлопчика не дуже, весь час лежить. У Владика нейробластома, сама підступна з дитячих пухлин. Хлопчик поступив до лікарні у важкому стані, з множинними метастазами і ураженим кістковим мозком, будь що прогнозувати лікарі навіть не бралися. Однак, рік лікування підтвердив, що Владислав справжній боєць. А значить, не можна зупинятися на досягнутому. Владислав дуже подорослішав і виріс за цей рік, майже до невпізнання. Дуже хочеться дізнатися, яким наш хлопчик буде через рік або два, або через десять? Будь ласка, допоможіть дитині продовжити лікування. Дуже потрібна фінансова допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Кінаша Владислава.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Марич Ростик більше не з нами Сьогодні відійшов у вічність Марич Ростик У хлопчика був другий рецидив пухлини мозку. Не вірилося, але дитячий організм знову відгукнувся на лікування. Ми всі сподівалися тільки на краще. Вчора хлопчик приїхав на блок планової хіміотерапії. Весь день все було добре, Ростик бавився з дітьми, і ні на що не скаржився. Останнім часом він нарешті почав нормально їсти і ковтати, пройшли хрипи в горлі, став розмовляти. Ростик зібрав чергову фігурку з модульного орігамі - хлопчик просто обожнював їх збирати, поїв, і ліг спати. А цього ранку у сні Ростик став світлим Ангелом. Вічна пам'ять. Сил батькам.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Львів - нашим «дорослим» дітям потрібна допомога. Валерію Федуняку потрібно 4750 гривень на наступний курс хіміотерапії. Валерій продовжує лікування. У понеділок він заступив на шостий післяопераційний блок. Сьогодні самопочуття ще задовільне, аналізи поки триматися. Настрій бойовий в обох, і у Валерія, і у мами. Але вже пора турбуватися про наступний курсі хімії. Доксорубіцин на цей курс для Валерія був у відділенні, з Вашою допомогою ми змогли закупити його в минулому місяці. А Холоксану і Месни немає. Валерію потрібен Холоксан дозуванням 1г 12 флаконів і 30 ампул Месни - все разом обійдеться 4750 гривень. Почувається Валерій нормально, спритно бігає на милицях - на оперовану ногу ще довго не можна буде спиратися. Але, головне, що вона почала загоюватись, більше не болить і нічого не сочиться, дуже хочеться вірити, що тепер у хлопця все буде добре. Допоможіть зібрати 4750 гривень. На покупку препаратів у нас є всього три тижні. Для Нальотової Вероніки знову ціна питання 2000 гривень - рівно стільки ж ми збирали на корсет для нашої дівчинки і придбали його з допомогою ініціативної групи «Дар янгола». Тепер дівчинці потрібно обстеження. Вероніка також продовжує лікування. Вона саме закінчила п'ятий блок і збирається додому на короткі канікули. Лікування йде за планом. Ще дві хімії та Вероніці потрібно буде їхати на ПЕТ у ближній закордон. А поки між хіміямі потрібно встигнути пройти МРТ кісток (псевдо ПЕТ) у Львові. Вартість обстеження 2000 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» зібрано 960 гривень. Потрібно ще 1040. У батьків грошей немає, мама постійно в лікарні з Веронікою, працює лише тато, якому потрібно встигнути і до дівчат до Львова приїхати, і молодшій доньці увагу приділити - нагадаю, у Веронікіной сестрички Діанки проблеми зі слухом і з нею постійно треба спілкуватися. Будь ласка, допоможіть дівчинці пройти обстеження, воно допоможе лікарям зрозуміти, чи є позитивна динаміка лікування. Олежику Соболевському також потрібна наша підтримка. Ситуація залишається такою як і була - кровотеча продовжується, зупинити її ніяк не можуть. Минулого тижня Олег їздив у військовий госпіталь, його вени намагалися «затромбуватьи», я так і не зрозуміла суть процедури, але, в результаті позаду руки кровотечу вдалося зупинити, а спереду кров продовжує струмувати. Олег спостерігається в хірургії ЗУСДМЦ, на вихідні його відпускають додому. Хлопчику постійно потрібні еластичні бинти, які не можна використовувати при повторній перев'язці, бо вони все просочуються кров'ю, одноразові пелюшки 60х90 щоб не промокала постіль та одяг хлопчика, вологі серветки для догляду за шкірою і звичайні бинти та вату для перев'язок, які роблять двічі на день . За минулий місяць тільки ми закупили расхідників для Олега на 2000 гривень, а крім цього батьки щось купують і самі. Будь ласка, допоможіть забезпечити Олега необхідним. Самі по собі, бинти і пелюшки, не найдорожче, що доводиться купувати батькам наших дітей, але у Олега все йде в такій кількості, що просто страшно. До того ж постійні крововтрати послабили хлопчика, лікарі призначили Кальшейк - суху суміш, для тяжкохворих. Упаковка коштує 260 гривень і вистачає на тиждень. Дуже потрібна фінансова допомога. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для (П.І.Б. дитини).
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Павлишин Люба - СОС! Потрібні донори 1 (+)! Наша розумниця пройшла перший курс хіміотерапії в гематології ЗУСДМЦ. Тепер Любі Павлишин потрібні донори тромбоконцентрату. Перше переливання планували робити вже сьогодні, але, жоден з трьох донорів, яких знайшла сестра дівчинки не підійшов! Ситуація просто патова! У Люби 1 (+). Дуже просимо всі львів'ян, всіх наших сильних і мужніх чоловіків з 1 (+) групою крові! Якщо Ви можете і хочете стати донором тромбоконцентрада для Люби, будь ласка, зв'яжіться з сестрою дівчинки 097 248 42 77, Ліда або з тіткою 096 456 12 39, Аня. Врятуйте нашу тендітну дівчинку! Сьогодні тромбоконцентрат не перелили - значить в понеділок ситуація вже буде критичною. Дуже потрібні донори!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Тишик Назар більше не з нами У понеділок, 7 листопада, зупинилось серце Назарчика Тишика. Лікарі робили все можливе, але хвороба була настільки агресивна, що маленький організм так і не відгукувався на лікування. Ще одним Ангелом стало більше. Спасибі всім, хто підтримував дитину, Ваша допомога була дуже потрібна. Сил батькам. І вічна пам'ять я малюкові.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Львівські новини - про всіх потроху. У Нальотовой Вероніки цього тижня планується цілих два обстеження - МРТ кісток, вартістю 2000 гривень, кошти на яке зібрано завдяки Вам, і МРТ хребта, яке зроблять безкоштовно, за що величезне спасибі Ярині та її колегам, які вже не вперше безкоштовно обстежують наши дітей. Розраховуємо лише на гарні результати. Також Вероніці потрібен гемакс (еритропоетин) 2 000 одиниць 10 флаконів, оскільки, незважаючи на переливання, показники крові ростуть дуже неохоче. Вартість флакончика 240 гривень, потрібно 10 - всього 2400 гривень. Фінансова допомога потрібна і надалі. Софійці Єфименко теж належить пройти два обстеження - МРТ кісток і МРТ тазу загальною вартістю близько 2700 гривень. На рахунок фонду для дівчинки надійшло 600 гривень, значить, не вистачає ще 2100. Софійка записана на 17 листопада, тобто, у нас є тиждень, щоб зібрати гроші. Почуває Софія себе нормально, на щастя, останню хімію дівчинка перенесла легше попередньої. Завтра їх відпустять додому до наступного тижня. Допоможіть оплатити обстеження. Кінаш Владислав зараз вдома, відпустили на пару днів відпочити і набратися сил. З наступного тижня планується черговий блок хіміотерапії. На наступний блок потрібно 8 флаконів Холоксану 1г і 35 ампул месни. Месна є, а Холоксан вартістю 2750 гривень доведеться купувати. Так само доведеться купувати і сет для тромбоконцентрату вартістю 2280 гривень. Всього потрібно 5030 гривень. Зібрано всього 1965, залишилося зібрати ще 3065. Величезне спасибі всім, хто допомагає Владиславу - без вашої підтримки батькам було б дуже не просто тягнути лікування, але, на жаль, допомога все ще потрібна і потрібна... Допоможіть продовжити лікування. Юрчик Сидоров розпочав довгоочікуваний курс гікамтину - нарешті препарат з'явився в продажу, навіть не знаю, як ми дочекалися цього блоку ... Наразі самопочуття хороше, бавиться, їсть, чим тішить маму . Дуже сподіваємося, що все буде добре. Юрчику призначено 2 блока гікамтину, на кожен потрібно по 2 флакончика вартістю 5000 гривень. На перший блок гроші були зібрані завдяки Вам. На наступний блок грошей немає. Потрібна фінансова допомога. І, наостанок, чудові новини про Любу Павлишин. Хімію наша дівчинка успішно пройшла. Низькі тромби дивним чином піднялися самі, без переливань донорського тромбоконцентрату. Але і донорів також вдалося знайти - величезне спасибі всім, хто відгукнувся на прохання про донорів для Люби! І, не забувайте, будь ласка, про нашу дівчинку, Ваша допомога ще знадобитися після другого блоку. Словом, у Люби все добре, більше того, з вівторка планують починати наступний блок. Всі препарати є, потрібно докупити тільки ендоксан, і кошти на його покупку теж є. Ще раз величезне дякую всім - від Люби, її сестрички Ліди і тітки Ані, і, звичайно ж, від нас! Окреме спасибі за набір для вишивання, який передали Любі з Житомира - дівчинка відразу ж прийняли за улюблене заняття, і вже готова перша картинка, її ви можете оцінити на фото - залишилося вкласти в рамочку Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (ПІП дитини).