Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" З власного досвіду зною, що планові обстеження, то НАДЗВИЧАЙНО ВАЖЛИВО! Тільки в цій клініці е можливість виявити мікро пухлини і швидко знищити їх на початковій стадії. Кожне пропущене планове обстеження може дуже погано вплинути на вже досягнуті результати. Допоможи Господи одужати маленькому Максимчику!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Для Проскурника зібрано 1457 гривень (разом з конвертиком з піцерії) - УРА! Ми майже маємо один факон віфенду! Лишилось зібрати кошти ще на 2 - бракує 3013 гривень. Сьогодні Дімчику відкапали першу хімію, наразі почувається добре, падіння аналізів стається через кілька днів. Донорів декілька є, але з тих, хто зголошувався, підійшли менше половини, нажаль... Питання коштів і донорів залишаються відкритими.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Вчора Проскурнику відкапали тромбоконцентрат - тато віз донорів з Калуша, де вони проживають. Дорога дуже важка, водія було знайти дуже не просто, як і донорів... А на п'ятницю донори потрібні знову. Аналізи падають.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Так, вони мали вилетіти в понеділок. Зараз вони в Ессені. Новин, наразі, ще не маю, думаю, десь в пятницю вони повернуться, як все добре буде - одразу напишу.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дімчик Проскурник продовжує боротьбу. Він надалі в лікарні, тримається як справжній мужчина - поводиться мужньо, не вередує, їсть через "нехочу", слухає маму і лікаря. Просто молодчинка. Аналізи надалі низькі, дуже впали лейкоцити і сьогодні мамі сказали придбати до середи 4 флакони граноциту - це 2771,60 і величезне спасибі всім, хто переказував гроші для хлопчика на реквізити БФ "Крила надії", бо ми змогли без проблем одразу оплатити препарат! А в п'ятницю купувались ще антибіотик ципринол, знеболюючий крем емла, розчин інфезолу, флюконазол, суміш Берламін - загалом потягнуло на 382 гривні. Отак, 3154 гривні за 4 дня... Наразі для Дімчика залишилось 2232 і ще є 100Є від Ірини. Величезне спасибі всім-всім, кому небайдужа доля Діми, хто переводить кошти, допомагає знайти донорів, просто цікавиться самопочуттям хлопчика і бажає йому одужати! Дімчик зможе! Він обов'язково подолає хворобу, тільки, будь ласка, не залишайте його! Йому буде дуже важко без нашої підтримки!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Для Дімчика Проскурника поступило 2800 грн на рахунок фонду від Рощенко А.А. Величезне спасибі! І знову маємо новий список потрібного - антибіотик ципринол ще 10 ампул, пластир дихаючий, ніфуроксазид, бісептол в суспензії, берламін. Берламін Дімці дуже до смаку, саме на цьому харчуванні він і тримається, бо воно солодке і дуже поживне, якраз для наших маленьких друзів, яким нічого не хочеться, а так з'їв ложку і вже поснідав П.С. Якщо ви переводите кошти для наших діток на р/р фонду і хочете переконатись, що кошти поступили, будь ласка, телефонуйте мені - 050 370 90 02, саме я переглядаю поступлення і можу одразу сказати, чи є переведена сума на рахунку. ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ---------- Є новини від Гедзовича Максима, нажаль не втішні... Вони повернулись з Ессена, але на 23 лютого мають летіти знову. Нажаль, пухлина активізувалась і трохи збільшилась. Це дуже погано. 23 лютого Максу зроблять ще одне обстеження і якщо картина не покращиться - будуть видаляти око і ставити протез. Хоч у батьків і був час змиритися з видаленням ока, бо про це говорили ще минулого разу, але для мами це все рівно стало шоком. Зовні по очам хлопчика нічого не помітно і якби пухлина не активізувалась, можливо око би не чіпали. Проте, після видалення на обстеження потрібно буде їздити не так часто, тай не доведеться кожен раз боятися, що там в оці... 23 лютого Максима обстежать. Тоді буде остаточно відомо з операцією і її вартістю. Попередньо мамі назвали суму 4 тисячі евро за саму операцію і 400 евро за протезик. Ще десь 400 евро потягне проживання і харчування, адже, якщо буде операція, вони пробудуть в Ессені 2 тижня. Отже, потрібно близько 4800 евро і це ще без вартості проїзду і перекладача.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дуже потрібна допомога для Гедзовича Максима! Часу лишилось півтора тижня, а коштів бракує катастрофічно! Батькам вдалось зібрати самотужки близько 11500 гривень. ще 100$ для Макса передала п.Ірина, 210 грн поступило на рахунок мами від Шестенко Ж.А., і 90 грн на рахунок фонду. Наразі це все. Зібрано лише 13090 гривень. Потрібно ще 42110 гривень , а часу залишилось менше як два тижня... Будь ласка, допоможіть Максиму! Кошти можна переказувати на реквізити мами, або на реквізити фонду. Реквізити для надання допомоги в гривнях: Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк» Рахунок 2620101047201 Ідентифікаційний код 2724611926 МФО 325365 Одержувач Гедзович Лідія Мирославівна Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина Реквізити для надання допомоги в євро: (для переказів по Україні) Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк» Рахунок 2625702047201 Ідентифікаційний код 2724611926 МФО 325365 Одержувач Гедзович Лідія Мирославівна Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина Реквізити для надання допомоги в евро (для переказів з-за кордрну) Beneficiary name : НEDZOVYCH LIDIYA Lviv Branch, 67 Levytskogo st., Lviv, Ukraine Beneficiary bank : acc.# 2625702047201 (номер рахунку отримувача) Beneficiary bank : JSC “KREDOBANK” (formerly JSC “West-Ukrainian Commerciak Bank ”), Lviv, Ukraine SWIFT CODE : WUCBUA2X Correspondent bank : KBC Bank N.V.Brussels, Belgium SWIFT CODE : KREDBEBB Correspondent account: 480-9589677-71 ідент .код 2724611926
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" У вівторок Дімка заступає на другий блок хімії. Питання донорів на тромбоконцентрат 3 групи, яке і так не закривалось, постає з новою актуальністю... Крім того, сьогодні ми купуємо для Діми Бібраунівський центральний венозний катетер за 234 гривні і виходимо на нуль. Тобто, якщо знадобиться антибіотик чи ще щось - коштів для Дімки наразі немає. Тому починаємо просити вже, бо потім не буде часу на збір - будь ласка, не забувайте про Дімку! Йому постійно потрібна наша допомога, оскільки все, крім основної хімії, вони мають купувати самостійно - і грастим, і біовен, і протигрибкові, і антибіотики, і шприци з системами...
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Вчора був День Закоханих, а сьогодні - ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ В ЖИТТЯ, сьогодні день захисту онкохворих дітей. Так хочеться в цей день побажати діточкам багато всього але найбільше бажаю Господньої опіки, здоровячка і найшвидшого одужання. Батькам побажати витривалості в боротьбі і ВІРИ. Волонтерам і всім небайдужим - Божої ласки. ... і вічна память тим аньоликам, які програли в цьому бою, але виграли життя вічне у Господі ...
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Проскурник Дімка сьогодні починає другий блок хімії. І сьогодні ж стало відомо, що Дімчик увійшов в ремісію і як подальше лікування йому рекомендована трансплантація кісткового мозку. Тепер потрібно відправляти кров на типування, хоча за попередніми обстеженнями, ще коли Діма лікувався вперше, ніхто з родини як донор не підійшов. Скорше за все, ткм буде неродинна. Наразі маєм другий блок, відсутність донорів, потребу у тромбоконцентраті і відсутність коштів - все, що ви допомогли зібрати для Дімчика, було витрачено після першого блоку. Проте, є в запасі 3 грастима і 2 віфенда. будь ласка, не забувайте про Дімчика!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Терміново!!! Потрібно 7500 гривень на купівлю упаковки віфенду для відділення гематології ЛОДСКЛ. Кошти потрібно чим скорше, препарат вже чекає, у нас є лише кілька днів, щоб його викупити! У відділенні він надзвичайно потрібний. До того ж є наразі дефіцитним, у Львів його привезли аж з Дніпропетровська. Днями ми придбали упаковку віфенда для Шеремети Ігора з відділення гематології. У нього другий рецидив і грибкова інфекція. На купівлю тої упаковки ми вигребли всі кошти які мали - а саме, це були кошти, зібрані під час спільної акції з рестораном-клубом "Атмосфера" і під час концерту оркестру капелли "Трембіта" нещодавно у Львівській філармонії. Поможіть придбати препарат!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дімчик закінчує другий блок хімії. Тримається молодчинкою. Наразі вже відкапали два флакони грастиму, ще під час хіміїї. Один лишився в запасі, проте, якщо впадуть аналізи, одного флакона однозначно буде мало - минулий раз пішло аж 7 штук. Наразі чекаємо. Окрім грастиму також можуть знадобитися антибіотики. На рахунку для Дімки по нулям, ледве набралось 335 гривень на купфівлю 6 літрів глюкози і такої ж кількості хлориду натрію.... Нажаль у відділенні немає навіть розчинів, а під час хіміїї вони йдуть величезними кількостями.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дуже потрібна допомога Буднику Олександру! У Сашка рецидив пухлини головного мозку (ПНЕП – примітивна нейроектодермальна пухлина). Вчора йому зробили операцію з видалення пухлини в Інституті нейрохірургії ім. А. П. Ромоданова в Києві. Операція пройшла нормально, зараз малюк знаходиться в реанімації. На Сашиному рахунком це вже друга операція. Минулого понеділка Сашу чекали в Києві на обстеження. Однак, за кілька днів до цього малюк потрапив до реанімації вдома, в Дрогобичі. У п'ятницю він вже був у Львівській обласній, йому в терміновому порядку зробили МРТ і результати виявилися зовсім не втішними - на жаль, пухлина виросла ... Сашу терміново відправили в Київ, в Інститут нейрохірургії. Сашкові Буднику дуже потрібна фінансова допомога. На МРТ, антибіотики та всілякі витратні матеріали для операції вже пішло понад 3500 гривень, а списки необхідного все додаються. Саша в реанімації і в будь-який момент може знадобитися що завгодно і потрібно буде йти в аптеку і купувати. Батьки з ранку до ночі в лікарні. Фінансове становище скрутне, до того ж крім препаратів, потрібно і самим щось їсти. Батьки позичили гроші, скільки змогли, адже все відбулося дуже швидко, і готуватися до поїздки було практично ніколи, але гроші буквально тануть! Будь ласка, допоможіть Саші і його батькам! Вони просто молодці, вони готові боротися до останнього - адже іншого виходу в них немає. Вони намагаються з усіх сил і їм дуже потрібна наша допомога і підтримка! Будь ласка, не пройдіть мимо! Фінансову допомогу можна переказувати на картку батька: ЛРД ВАТ ВТБ Банк р/р 29246000002064 МФО 321767 ЄДРПОУ 14359319 Призначення: зарахування на карту № 4381 5900 0022 8784 , Будник Роман Михайлович, благодійна допомога на лікування сина. Телефон тата: 067 755 04 68, Роман
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Завтра нам потрібно викупити упаковку віфенда в таблетках вартістю 7500 гривень. Препарат дуже потрібний у відділенні гематології, в будь-який момент він може знадобитися і Проскурніку, і Шеремет. До того ж, зараз він проходить перереєстрацію і купити його не просто, цю упаковку привезли аж з Дніпропетровська і ми вже рівно тиждень не можемо його викупити ... Допоможіть нам зібрати необхідну суму, на рахунку фонду на віфенд є не більше 2000 гривень і якщо ми відмовимося від замовленого препарату, наступного разу його нам можуть і не привезти. Кошти можна переказувати на реквізити фонду, БФ "Крила надії" Львівське відділення РУ ВАТ "РОДОВІД БАНК" м. Львів МФО 321712 ЄДРПОУ 35620901 № рахунку 26009020000140 вказавши в призначенні: добровільна пожертва напрямок «Я маю надію».
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" На рахунок батька поступило 100 і 497 гривень, ще 1000 гривень татові передав мужчина у лікарні. Величезне спасибі! Кошти дуже потрібні. Батьки хлопчика дуже вдячні всім, кому не байдужа доля Сашка. Сашко надалі перебуває в реанімаціїї.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" СИДОРОВ ЮРЧИК - ДУЖЕ ДОБРІ НОВИНИ!!!! Про Юрчика вже давно не було новин, але вчора вони з'явилися і ці новини вартують будь-яких очікувань! Наш маленький котик повернувся з Москви, де проходив сканування MIBG. І ось результат - все чисто! Юрчик здоровий! Чисто на місці пухлини, і чисто на місці незрозумілого новоутворення, яке знайшли при минулому обстеженні - воно виявилося невеликим запальним процесом після операції. Новина стала просто приголомшливою і для московських фахівців, і для лікарів Львівської обласної, адже рік тому, коли малюк почав лікування, стан його був дуже важким. Лише мамі відомо, скільки сліз вони виплакали на пару з Юрчиком під час лікування і скільки безсонних ночей провели. Наш Юрій справжній переможець! Побільше б таких новин! Зараз хлопчик почуває себе чудово, росте і розвивається, багато говорить, бігає, стрибає, малює,бавиться. Аналізи поступово піднімаються. Після Великодніх свят Юрчика чекають у Львівській обласній на комплексне обстеження. Так само десь раз на пів року йому належить їздити до Москви, обстежитися. Величезне спасибі всім, хто допомагав і допомагає малюку! Своєю участю ви дуже підтримали Юрчика і його батьків в складний період їх життя, без вашої допомоги вони б не впоралися. Ви подарували цій сім'ї надію на щасливе майбутнє і віру в людей. Адже це так важливо, коли земля готова піти з-під ніг, раптом несподівано піймати простягнуту руку допомоги і зрозуміти, що ти не один! Спасибі вам за кожну молитву, за кожен телефонний дзвінок і за кожен благодійний внесок. Як результат, ми маємо допитливого і здоровенького «чомучку» і бажаємо йому: «так тримати!»
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" ГЕДЗОВИЧ МАКСИМ «МИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЕССЕНА З ГАРНИМИ НОВИНАМИ!!» Пише мама Максима, Ліда Гедзович: «Щойно ми пройшли чергове обстеження, яке показало неактивний стан пухлини - нових вогнищ немає, а старі кальцифікати не проявляють активності. Найбільше боялася рецидиву, як в минулий раз і оголошення дати операції. Але, слава Богу, у нас все добре і лікар нас запевнив, що, оскільки пухлина не активна, - операцію робити не будуть. Якщо надалі пухлина проявить себе в гірший бік, то тоді необхідно буде діяти оперативним шляхом. Будемо молитися і сподіватися на Боже милосердя. Наступний контроль призначений на 20 квітня. Це майже два місяці спокійного життя без ліків і хімії. Максим почуває себе добре. Активний, жвавий, допитливий хлопчик. З апетитом, як завжди, не дуже, але все одно підріс на 4 см. В даний час у нас є кошти для чергової поїздки в Ессенську клініку. Нам допомогли наші знайомі, близькі, церква і просто добрі милосердні люди. Так як контрольні обстеження потрібно робити кожні 8 - 10 тижнів, надалі кошти будуть необхідні. Дякую за надану раніше допомогу! Ми отримали можливість лікуватися і спостерігатися там, де дійсно можуть допомогти нашому синочкові без шкоди для його здоров'я. Величезне спасибі! Мама Макса, Ліда » 097 404 52 84 На цю поїздку для Макса на картку мами було зібрано 21570 гривень, 190 гривень - на реквізити БФ «Крила надії» та близько 5000 гривень зібрали друзі і родичі. На поїздку пішло 916 євро (близько 10500 гривень). На наступну поїздку 20 квітня гроші зібрані. Їздити в Ессен на обстеження Максу доведеться ще 2 роки кожні 8 тижнів. Величезне спасибі всім, хто підтримує хлопчика!
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Сестрички Лапчак Дівчатка Разом з Гедзович Максимом мали обстеження в один і той самий день. Всі ми повертались в Україну з найкращими для наших дітей новинами. Жодних активних пухлин у очках нема. Зважаючи на таку динаміку, Німецькі лікарі призначили наступний контроль через 10 тижнів, 04,05,2010. Якщо і на далі не буде рецидивів, то поступово відстань між контрольними оглядами буде збільшуватись. Ми пам'ятаємо багатьох добрих людей, які були з нами у важкі для нас часи. З вашою допомогою ще багато Українських дітей зможуть одужати. Ми вдячні вам за підтримку і завжди молимось за вас.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" ІГОР ШЕРЕМЕТА!!! Ігорчик як і раніше в лікарні, відкапав черговий блок ХТ. Зараз знову піднялася температура, знову грибкова інфекція і знову потрібен віфенд. Сьогодні ми повинні викупити упаковку віфенда, яка була замовлена ще три тижні тому. Минулого тижня з Італійської клініки, яка чекає Ігоря на пересадку кісткового мозку, прийшла відповідь, що ніхто з родини не підходить як донор. Тепер починається пошук неродинного донора. Значить, у нас є близько 2-3 місяців на збір коштів на поїздку. У минулий четвер на картці батьків було зібрано 369 гривень. Величезне спасибі всім, хто підтримує Ігорка. Дуже сподіваємося, що поки буде йти пошук донора - ми встигнемо зібрати необхідну суму на поїздку. Ми вже писали, що саму трансплантацію оплатить іноземний фонд, залишається зібрати гроші тільки на переліт і проживання - це близько 5 тисяч євро (приблизно 57000 гривень). Для батьків Ігора ця сума просто не підйомна, за роки лікування вони витратили всі заощадження, а цього року ще й старша сестричка закінчує школу, теж витрат не уникнути ... Ще й повінь, які щорічно очікуються в наших селах, вже встигла підтопити будинок, в якому живе Ігор. Самим батькам не впоратись, але ми віримо, що сума буде зібрана, адже небайдужих людей так багато, а Ігорчику дуже потрібна ТКМ, без пересадки йому не вижити. Дуже потрібна фінансова допомога. Увага! У реквізитах батька помінявся номер картки, на яку можна переводити кошти. Стара картка також дійсна і також працює, якщо ви переказали туди кошти, вони в жодному разі не пропадуть, і будуть використані за призначенням, але збір тепер ведеться на нову картку. Картковий рахунок батька КБ ПриватБанк № рахунку 29244825509100 ЄДРПОУ 14360570 МФО 305299 Призначення: поповнення карти 5457 0820 5020 7799, Шеремета Василь Семенович, ІПН 2349706533, на лікування сина