акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

У ангелінки усе добре 4 день без обезболення, ніц іі не болить, чекаємо гістології.

П.С. звиняйте за нерегулярність новин, нас у фонді тепер знову трое
    Маринка Анісімова- займається ліками лікарнею і всім що до того
    Маринка Верхогляд- творчі заняття
    Я на іпдхваті але робота зїдає більшу частину часу :sad:

Дуже дуже бракує когось хто буде постити інформацію в інтеренеті про потреби дітей (пеерпост з нашого сайту) або помагати писати новині Марини Анісімовій

Ми зашиваємося :sad:

• Подобається Подобається x 3
  2. maryna.kn

maryna.kn Well-Known Member

В Ангелінки все гаразд, на наступному тижні навіть можуть відпустити додому:).

Сумні новини в Юрчика Сидорова - йому потрібно зробити біопсію в Києві, щоб нарешті зрозуміти що то у нього за новоутворення, але виїхати до Києва вони вже тиждень не можуть - спочатку малюк прихворів, а тепер дуже коштів бракує... Треба хочаб 3500-4000 гривень, так в середньому обходяться поїздки нашим діткам на обстеження до Києва, а в батьків є лише 1400. Цього дуже мало, бо їдуть на 2-3 дні, потрібно щось їсти, десь жити - в лікарні їх не залишать. Та й обстеження скорше за все буде платним... Дуже всі переживаемо.
    Дуже потрібно чим поскорше зробити біопсію - якщо новоутворення не злоякісне, можна сміливо скакати від радості, а якщо це не так, то чим скорше це з'ясується - тим краще.
    Ще й Юрчик виріс з теплих речей - росте дитина і розвивається незважаючи ні на що! А от нові купити батьки поки не спроможні - надто вже бракує коштів ,а зима на носі. Якби хтось зміг подарувати маленькому курточку і штанята тепленькі - було б супер! Зріст у Юрчика 91 см, але бажано на 94-95см, бо дитина гарно росте:).

• Подобається Подобається x 4
  3. Holly

Holly Moderator

Напишу тут. Натрапила я В Контакті прохання про допомогу онкохворій дівчині. Не було вказано ні прізвища, ні точного діагнозу, про документи я взагалі мовчу - тільки телефони і реквізити. Я залишила коментар, що нічого не вказано. Але моє повідомлення витерли, а інформацію подописували... Можливо дівчина направду хвора, але варто перевіряти інформацію, бо зараз так багато "розводів". Люди переказують гроші, зовсім не хворим. В той час дійсно хворих ті гроші можуть врятувати.

• Подобається Подобається x 2
  4. maryna.kn

Сестрички Лапчак нещодавно повернулися з Одеси, куди вони їздили на планове обстеження в клініку Філатова. Результати не втішні.
    У Іванка, крім основної пухлини, виявлені численні нові вогнища в обох очках. Малеча проходить хіміотерапію з двох місяців і, на жаль, пухлина не реагує на лікування . У Оленки все чисто, але їй поки що теж рекомендована хіміотерапія. Фахівці клініки не можуть на сто відсотків виключити наявність мікроскопічних пухлин - обладнання не настільки високоточне, щоб їх розпізнати. Тому, їй далі показана хімія. Оленка проходить лікування з шести місяців - зараз їй три рочки і вона пройшла дуже багато блоків хіміотерапії. Її організм доуже ослаблений, а що стосується морального стану, то дівчинка просто виснажена лікарняними процедурами і панічно боїться лікарняних палат. Хоч після видалення очка і здавалося, що все вже позаду, виявилося, що і Оленка все ще має проходити лікування.
    Батьки дівчаток дуже серйозно ставляться до здоров'я своїх принцес і зараз вони прийняли рішення, що дівчаткам необхідна додаткова діагностика на більш чутливому обладнанні. Єдиний шанс вони бачать у високоточній діагностиці в центрі з лікування ретинобластоми в місті Ессен, Німеччина. Вони дуже хочуть, щоб їх красуні, що почали своє життя з лікарняних коридорів, нарешті змогли забути про лікарню як про страшний сон. Так само вони мріють, щоб Іванці вдалося зберегти обидва ока, адже старша Оленка досі не може зрозуміти, чому її око - тобто протез - не працює! Перший час вона постійно знімала його і ховала. Іванку цілком може чекати те ж саме. Але є надія, що додаткова діагностика допоможе цього уникнути
    Зараз ведуться переговори з центром в Ессені, який, за попередньою домовленістю, готовий їх прийняти 9 листопада. Виїхати треба 6 листопада. Однак на поїздку за кордон потрібні чималі кошти. За найскромнішими підрахунками знадобиться близько 2500-3000 євро. Саме обстеження для обох сестричок буде коштувати 360 євро. Однак дорога, проживання та перебування в Німеччині обійдуться набагато дорожче. Чи варто говорити, що цих грошей у сім'ї немає.
    Сім'я Лапчаків дуже скромні й інтелігентні люди. Вони просять допомоги лише тоді коли вже напевно не справляються самі. А ще, проходячи лікування відразу з двома дівчатками, вони ще й умудряються допомагати іншим діткам. Ми познайомилися, збираючи допомогу для доньки їхніх сусідів, і лише через півроку дізналися, що їхні дочки проходять лікування в тій же лікарні тільки в іншому відділенні. Так само тато Віктор цілком може відмовився від фінансової допомоги на користь іншої дитини, якій трішки потрібніше ... Зараз для родини дуже важливо вчасно зібрати гроші й виїхати в Ессен. Це рішення приймалося довго, і дуже ретельно зважувались всі «за» і «проти». Вони вирішили спробувати і використати свій останній шанс і дуже розраховують, що ми їх в цьому підтримаємо. Гроші дуже потрібні, і крім як до нас з вами, сім'ї Лапчаків звернутися ні до кого!

Контактні телефони:
    098-253-48-22 Віктор Лапчак, тато дівчаток
    050-370-90-02 Марина Анісімова, БФ «Крила надії»

Фінансову допомогу можна переказувати:

На реквізити БФ "Крила надії"
    Львівське відділення АТ "РОДОВІД БАНК" г Львов
    МФО 321712
    ЄДРПОУ 35620901
    № рахунку 26009020000140 (рахунок в трьох валютах - гривня, євро, долари США)
    Призначення платежу - благодійна допомога для Лапчак Оленки і Іванки

На гривневий картковий рахунок тата в Приватбанку:
    КБ ПриватБанк
    № рахунку 29244825509100
    ЕДРПОУ14360570
    МФО 305299
    Призначення: поповнення карти 4627 0878 3673 9260, Лапчак Віктор Ярославович, ІПН 2717701390, на лікування дітей.

На рахунок тата в Альфа банку для гривневого переказу через i-box.
    № картки 4226 0517 7098 7439
    рахунок № 2625 2000 2135 48
    Одержувач Лапчак Віктор Ярославович.

Через Яндекс гаманець
    41001468086497 рублі

• Подобається Подобається x 7
  5. Натагідра

Сума майже не збираэться , Ледь нашкребли 1000 евро а треба 3000 :sad:
    Їду давати черговий коментар журналістам, але не знати чи буде результат.

• Подобається Подобається x 4
  6. lvit

lvit Well-Known Member

На мою карточку в приватбанку найкраще перераховувати кошти у відділеннях приватбанку на номер картки.

• Подобається Подобається x 3
  7. Натагідра

ось тут є інструкція як перевірити справжнє чи ні повідомлення http://krylanadiyi.org.ua/info/yakscho-vy-hochete-diysno-dopomogty/

Напишіть мені імяя і прізвище тієї дівчини, я постараюсь провірити інформацію

П.С. на жаль уже зявилися групи де під прізвище Лапчак збирають кошти на інші реквізити :sad:(((
    дуже провисмо повідомляти нас про такі ситуації

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Наталю, чи збираються кошти?

9. syavych

syavych Well-Known Member

Заодно перевірте інформацію про Гуменчук Анну-Марію (переслали знайомі), бо вроді всі дані і діагноз є, але насторожує що вказана сума лікування без прізвища лікаря і рахунку (тільки назва клініки).
    Документи завантажив тут

10. maryna.kn

На сьогодні для сестричок Лапчак в цілому зібрано 2613 євро, з них 9136 гривень (733 євро за курсом Приват Банку на сьогодні) надійшло на рахунок фонду «Крила надії». Величезне спасибі всім-всім, хто допомагає зібрати для сестричок необхідну суму на поїздку до Ессен.
    Кошти поступово збираються, але і сума, необхідна на поїздку, теж, на жаль, несподівано виросла з 3 тисяч євро до 6 тисяч євро. Справа в тому, що дівчаткам давно не робили МРТ, а його результати скоріш за все знадобляться фахівцям клініки для повної діагностики. Для кожної з сестричок МРТ обійдеться по 750 євро - це додаткові 1500 євро на двох. МРТ будуть робити під наркозом і якщо наркоз викличе якісь ускладнення - дівчаток разом з мамою госпіталізують на добу в клініці, і вартість госпіталізації для кожної з сестричок складе по 700 євро - це ще плюс 1400 євро ...
    Зараз дівчата їдуть в Ессен лише на обстеження. Однак, оскільки у Іванка виявлені нові мікроскопічні вогнища в обох очках, велика ймовірність того, що в Україні її чекає видалення обох очей. Але батьки дівчаток дуже сподіватися, що фахівці центру в Ессені зможуть запропонувати іншу модель лікування, завдяки якій меншій Іванці вдасться зберегти обидва ока. Cтарша Оленка після видалення ока була впевнена, що її нове очко буде бачити, а оскільки воно не «працювало», дівчинка постійно знімала його і ховала в найнесподіваніших місцях ...
    Вартість такого лікування нам поки що не відома і ми дуже сподіваємося, що 9 листопада клініка виставити рахунок. А зараз, опираючись на досвід лікування інших пацієнтів з такими ж діагнозами в клініці Ессена, ми можемо припустити, що вартість його буде не менше 10 тисяч євро.
    Ми із завмиранням серця чекаємо поїздки сім'ї Лапчаків до Ессена і щодня підбиваємо суму надходжень, сподіваючись і вірячи, що горезвісні 6 тисяч євро вдасться зібрати вчасно. Залишилося зібрати ще 3387 євро. На рахунку кожен день, час летить невблаганно, а зібрано менше половини суми. Дуже просимо підтримати родину Лапчаків не тільки матеріально - хоча це зараз першочергове завдання, але й морально. Вони перебувають у стані постійної моральної напруги і кілька добрих слів смс-повідомленням на телефон татові можуть стати для них не аби якою підтримкою!
    Ми віримо, що сума буде зібрана і наші маленькі принцеси дуже скоро прибудуть до Ессена!

11. lvit

lvit Well-Known Member

сьогодні на каналі 1+1 в ТСН показували наших дівчаток. на сайті ще можна подивитись це відео. Сподіваємось, що за допомогою телебачення і радіо ми зможемо зібрати необхідну для лікування суму.
    http://tsn.ua/ukrayina/dopomozhit-vryatuvati-zhittya-sestrichkam.html

Врятуйте їхні оченята

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я бачила ваших принцесок! Іванка підросла, Оленочка подорослішала.
    Дай Бог, щоб Вам вдалося зібрати кошти для поїздки, щоб принцесочки могли бачити.
    І ще для інформації - у відділеннях Приватбанку є апарати, схожі на банкомати, вводиш номер картки і переказуєш кошти. Дуже просто і швидко, без плати за переказ коштів, і відділень у Львові багато. Трішки нашої з Вами уваги і участі - і принцески зможуть бачити цей світ.

13. Holly

Holly Moderator

Комісія є, аж 70 копійок. :) Але через такий автомат легше поповняти рахунок, бо дуже часто в приватбанках велиі черги.

14. lvit

lvit Well-Known Member

Дуже дякую всім, хто телефонує мені на мобільний, шукає домашній і телефонує додому. Дуже тішить те, що є люди готові прийти на допомогу чи навіть просто поспілкуватись.
    У нас з'явився ще один тиждень для збору потрібних нам коштів. Для нас є запрошення в клініку на 16,11,2009р. Виліт зі Львова 13,11,2009.

Ми віримо, що необхідна сума буде зібрана і Маленькі Україночки будуть здорові.

15. maryna.kn

Чи ніхто сьогодні не планує їхати зі Львова до Калуша? ДУЖЕ потрібна допомога!!!!
    Нам потрібно передати для Дімки Проскурника медичні маски і антибіотик - маленька гарненька коробочка:) В Калуші повний завал з медичними препаратами і особливо з масками, а Дімчику в розпал епідеміі грипу без них ніяк...
    Якби хтось їхав, зателефонуйте мені, будь ласка, 050 370 90 02 Марина, або напишіть тут, на форумі.

16. Натагідра

маски уже передали .

Сидимо чекаємо новин від Лапчаків з Києва, що там з візами, дуже просимо зараз (сьогодні) їм не звонити щоб не відволікати

17. lvit

lvit Well-Known Member

Сьогодні вранці ми приїхали з візами додому.
    Величезне дякую Киянам за підтримку.

Нам залишилось здоровими приземлитись у Львові.
    правда до цього ще дуже дуже далеко. ще залишилось........

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Наймолодшу з Лапчаків, Іванку, хрестили разом з моєю Олесею. І їхню сім'ю часто бачимо в нашій церкві, в них, здається четверо діточок. Якеі вони мужні люди! Я так плакала, коли прочитала про них на Донорі. Хай Бог їм допоможе пережити це випробування

19. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

В Оленки і Іванки є ще старший братик.
    Це дійсно мужня сім"я :girl_in_love:даруй Господи їм подолати всі ці випробування.

20. maryna.kn

Сьогодні сім’я Лапчаків вирушає до Ессена! Ми із завмиранням серця чекали цього дня і думали – зможемо, чи ні? ЗМОГЛИ!!! Ми всі змогли! Кошти зібрано, всі справи залагоджено, літак Львів-Дортмунд відправляється у 18:15, реєстрація починається у 16:15.
    Ми дякуємо всім, хто допомагав і допомагає сестричкам – лише завдяки вам ця поїздка із сміливої мрії перетворилась на реальність!
    Величезне спасибі всім, хто переводив кошти на рахунки і передавав особисто батькові, величезне спасибі журналістам каналів 1+1 і НТН за сюжет, який передивилось, напевно, пів світу! Величезне спасибі волонтерам асоціації «Жити завтра», котрі зробили можливим збір коштів через термінали i-box – з їх допомогою було зібрано 11 тисяч гривень! Величезне спасибі всім, хто телефонував нам чи батькові і цікавився, як просувається збір!
    Всього разом зібрано понад 24 тисячі євро! Ми дуже сподіваємось, що клініка візьме дівчаток на лікування. Його вартість ми взнаємо лише після обстеження. Якщо кошти залишаться – батьки дівчаток однозначно передадуть їх іншим потребуючим діткам.
    А тепер просимо всіх побажати Лапчакам гарної дороги і успіху в Ессені! Все буде добре! Ми тримаємо за вас кулачки!