акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

1. maryna.kn

maryna.kn Well-Known Member

Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Завтра Мельник Ангелінка зновуї де в Київ. Цього разу малеча має пройти повне обстеження і лікарі мають визначитись з операцією. Оскільки операція буде в Києві, то можливо, дівчинку зразу будуть оперувати.
    Просимо підтримки для Ангелінки і її мами Ані. Їм дуже-дуже потрібна фінансова допомога!!! Фонд не може проплатити їм проїзд і обстеження в Києві, тому кошти можна надсилати на картковий рахунок мами.
    дитинці дуже потрібна допомога.Просимо всіх побажати Ангелінці щасливої дороги і тримати кулачки, щоб все було добре!

• Подобається Подобається x 7
  2. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Які ми раді за Юрчика :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    Дякую за такі новини :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Дай Господи щоб і надалі обійшлося :girl_in_dreams: тааак хочеться здоровячка для всіх тих діточок :girl_in_dreams:

П.С. Пошли Господи своєї ласки усім хто опікується цими діточками...

• Подобається Подобається x 8
  3. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

у нас ще один випускник!!!
    Кобрин Богдан закінчив основний курс лікування. він пройшов складний шлях на якому були і дуже низькі аналізи, і ендопротезування. але він встояв, завдяки внутрішній силі і вашій підтримці. сподіваємось що надалі в нього все буде дуже добре. тож побажаємо Богдану удачі, а нам побільше таких повідомлень ;)

• Подобається Подобається x 10
  4. marjana lv

Термінова потреба Мамчур Христинки!
    на п*ятницю Христинці потрібно 6 флаконів вінорельбіну, який буде використаний цієї і наступної п*ятниці.
    залишилось зібрати 3369 грн, на сьогодні зібрано 1500 грн.
    Просимо не залишати Христинку без такого необхідного препарату.

• Подобається Подобається x 3
  5. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

В край критична ситуація склалася у нашої малечі Ангелінки http://krylanadiyi.org.ua/info/melnyk-angelina

Вона уже більше тижня з мамою у Києві на обстежені яке має визначити чи буде пересадка печінки чи ні. По попереднім данним буде лише операція по видаленню пухлини і пересадка не потрібна , що дуже тішить, також не виявлено жодного метастазу. Проте фінансово дуже важко, по попереднім прикидкам потрібно десь 30 000 гриваень на ліки, перебування у києві, їжу і тд. А грошей геть немає, за весь час надійшло десь лише 1000 гривень
    Нагадаю щи мама виховує дитину сама, є ще старший хлопчик першокласник а з підтримки хвора мама і брат - єдиний годувальник в родині, який вибивається з сил щоб хоч на їжу заробити .
    Тривожить також ситуація яка склалась на данний момент - мама з дитиною їхали лише на пару днів, проте затримались уже на півтора тижні, за цей час дуже похолодало, а у них немає теплих речей, також вони змушені харчуватися лише лікарнянею їжею бо у мами є кошти лише на печенько для дитини. Інколи сусідка по палаті підгодовує дитину зупкою, але для дитини на хімії і перед надскладною операцією того дуже мало. А якщо дитина не дай боже застудиться , чи застудиться мама, то операція і лікування будуть відкладені- у випадку онкології це дуже і дуже погано.
    дуже дуже просимо допомогти мамі і дитині
    контактний телефон 8-050-370-90-02 Марина , волонтер

• Подобається Подобається x 7
  6. maryna.kn

Сьогодні Ангелінку оглянув хірург, на його думку найкращим виходом була б трансплантація. Проте лікуючий лікар сказав, що оскільки результати обстежень и аналізів добрі - достатньо операції. До завтрашноьго дня Ангелінка з мамою ще в лікарні, завтра дитинку мають проконсультувати ще раз. Якщо лікарі зупиняться таки на операції, то вона буде десь 15 жовтня в Києві. Дуже сподіваємось, що дівчаток відпустять до цього часу додому.
    Мама в розпачі, дуже багато плаче и сильно переживає за Ангеліночку. Їм дуже і дуже важко.

• Подобається Подобається x 10
  7. marjana lv

на рахунку Ангелінки ще + 700 грн. ДЯКУЄМО!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  8. marjana lv

Дякуємо всім хто відвідав Ангелінку і її маму в лікарні.
    Дякуємо за теплі речі, теплі слова, за іграшки для Ангелінки і за харчування.
    Дівчата відчули що вони не самотні, що їх підтримує і багато людей які готові прийти на допомогу.
    На картку мами надійшло 200 грн і ще 100 грн були передані в руки мамі.
    Дякуємо!!!!!!!!!

9. maryna.kn

+96 грн на карточку мамі Мельник Ангелінки! Велике - велике спасибі за підтримку і допомогу!!!

10. marjana lv

Нашій дівчинці, з найбільшими і найкрасивішими очима у місті Львові, потрібен препарат альбумін, 15 флаконів, загальним об*ємом - 1500 мл. Вартість одного флакону 100 мл становить 560 грн. Відповідно за 1,5 літри потрібно заплатити 8400 грн
    цей препарат потрібен для операції яка має відбутись 15 жовтня в Київському інституті хірургії і трансплантології.
    На картку мами поступило 5197 грн. - ці гроші планується витратити на дорогу,проживання і харчування в Києві. На рахунку фонду для Ангелінки зібрано 2010 грн. - цих грошей вистачає на купівлю3 флаконів альбуміну...
    це перший препарат який потрібен для операції а нам вже критично не вистачає коштів.
    часу на збір коштів для купівлі препарату - лише тиждень!!!
    дуже просимо допомогти Ангелінці!

• Подобається Подобається x 4
  11. marjana lv

Терміново!!!!!
    Для Марича Ростика терміново потрібен препарат Рекормон. У хлопчика різко впали аналізи після хімії. на сьогодні препарат ще є але на завтра немає!!! Аналізи піднімати потрібно обов*язково.
    Вартість препарату 1800 грн.
    Ростік лікується досить довго, тому родинний буджет виснажений і батьки не взмозі купити цей препарат. Часу немає зовсім, просимо допомоги !

Реквізити для надання допомоги :
    БФ "Крила надії"
    Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
    Рахунок 26000060442841
    ЄДРПОУ 35620901
    МФО 325321 Призначення платежу – добровільна пожертва для Марич Ростислава

• Подобається Подобається x 5
  12. maryna.kn

В понеділок Сидоров Юрчик їде до Києва. За результатами комп'ютерної томографії лікарі так і не визначились що за новоутворення у малюка і будуть робити біопсію.
    Просимо всіх тримати кулачки за малюка. Тільки б новоутворення було не злоякісним!
    Юрчику знову потрібні кошти на поїздку... У батьків залишилось 1400 гривень. На білети піде десь 700-800 грн.(два дорослих і дитячий в дві сторони). А які витрати чекають на них у Києві - просто не відомо...
    Ви всі вже дуже багато зробили для Юрчика - і мова не лише про гроші, хоча без них жодна поїздка у Москву не була б можливою. Мова про вашу небайдужість і підтримку всієї сім'ї. Дуже просимо, не залишайте їх і зараз.
    Потрібна фінансова і моральна підтримка.

13. lvit

lvit Well-Known Member

Сестрички знов приїхали з Одеси. На останньому контрольному огляді у Оленки не виявили жодних проблем. Лікарі кажуть, що їй залишилось регулярно прокапувати хімію до травня і забути про всі лікарняні страхи.

У Іванки справи кепські. стара пухлина зменшується, але з'являються нові вогнища і так на обох очах. Ситуація досить важка. вогнищ декілька і це ускладнює процес одужання. ще можна провести 4-6 курси хімії, але ніхто не знає, чи пухлина встигне за цей час зникнути.

• Подобається Подобається x 9
  14. Coffe13

Подай Боже здоров"ячка вашій малечі... ви стільки вже пройшли,не втрачайте віри... ми молимось за ваших манюських принцес.

Подай ласки Боже для всіх потребуючих діточок і для їх батьків.

15. lvit

lvit Well-Known Member

Зараз важко щось прогнозувати і ще не вирішено як продовжувати лікування Іванки.
    можливо потрібно звертатись ще до інших докторів?
    зараз треба швиденько відходити від шоку і знайти можливий варіант, щоб врятувати манюню поки не йде мова про видалення очей.
    Господь завжди був з нами і Оленку ми вилікували. ще трошки і у маленької Іваночки все стане добре. просто ми дуже хочемо, щоб це сталось як можна швидше. Оленка ніяк не може зрозуміти, чому не працює друге очко. ну не можна привикнути до того як вона вставляє собі протезик. до цього часу воно виглядає страшно.

Слава богу, що вони у нас є тільки шкода, що так починають життя, але такий божий план і все що стається до добра.

16. lvit

lvit Well-Known Member

В понеділок манюня Іванка була в лікарні, але маємо знов проблеми з катетером. прийшлось ляльці в руцю вінкристин колоти. скоріше б закінчити ту страшну хімію. Помоліться за нашу лялю, бо нам ще треба боротись, а сили в неї не безмежні.
    Сьогодні ще треба знов їхати до лікарні і вирішити питання з катетером.

Дівчатка недавно були в нашій церкві і після єлеопомазання у нас з'явились сили ще наполегливіше боротись за наших красунь.
    В одесі Іванці мали вводити хімію в два очка, але господь був з нами і ми не дали дозволу на таку процедуру. потім виявилось, що Іванці і не можна було цього робити. а результати могли б бути дуже погані для маленької.

СЛАВА БОГУ що так все сталось.

• Подобається Подобається x 9
  17. Holly

Holly Moderator

Як Ангеліна? Операція буде так як і планувалось?

• Подобається Подобається x 1
  18. maryna.kn

Ангелінка в Києві, в Інстинуті Хірургії і Трансплантології. Сьогодні вони з мамою приїхали. Їх навіть поселили у ту саму палату - це для тих хто знову забажає їх провідати:)
    Операція призначена на 15 жовтня як і планувалось. Альбумін для Ангелінки також вже є - виявилось що для операції наразі достатньо 4 флаконів і їх для Ангелінки передав фонд "Допомоги і розвитку дітям Чорнобиля" - за що їм величезне спасибі, особливо Марті, що зателефонувала нам і запропонувала допомогти, та ще й одразу й допомогла!
    Наразі у дівчаток все гаразд. Завтра передзвоню мамі - можливо виникнуть ще якісь потреби, то одразу напишу.
    Величезне вам спасибі, що непокоїтесь за Ангелінку - думаю, ви уявляєте, як багато це значить для її мами.

19. Holly

Holly Moderator

Які новини? Операція була? Як себе почуває Ангелінка?:shy:

• Подобається Подобається x 1
  20. Coffe13

Операція пройшла успішно, але хотілось би свіжіших новин.
    Дай Боже манюській принцесі подолати той нелегкий шлях.

• Подобається Подобається x 4