акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

1. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

для Мамчур Христинки зібрано половину потрібної суми на вінорельбін.
    Величезне спасибі п.Ліхачевському, який надіслав 4 000 грн для Христинки. подяка Вам від нас, від батьків Христинки, і від самої Христі.
    дякуємо за те що Ви нас підтримуєте.
    Отже залишилось зібрати ще 4000 грн

Останнє редагування: 11 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. marjana lv

Про Сидорова Юру

Юрчику сьогодні будуть ставити катетр. Він тримається дуже добре. Надзвичайно жвавий і активний, мама не може ним нарадуватись.
    надалі продовжується збір коштів на поїздку Юри в Москву, щоб вияснити чи є потреба в автотрансплантації, чи немає.

• Подобається Подобається x 3
  3. marjana lv

Мар'янка Глушак
    Наша Мар’янка перебуває в реанімації. Дівчинка в дуже важкому стані, без свідомості і постійно марить.
    Минулого разу коли Мар’янка лежала в лікарні вона вже була у відділі реанімації в дуже складному стані. Тоді вона перемогла, її шалене бажання жити і бачити цей чудовий світ взяло гору. Дуже просимо всіх Вас помолитись за Мар’янку, щоб і цього разу сталось чудо і вона знову змогла перебороти цю важку недугу.
    Прохання не телефонувати мамі Мар’янки, пані Ірині, бо вона цілодобово перебуває біля дівчинки в реанімації. Їй можна надсилати sms зі словами підтримки.

просимо молитов і надії на чудо, і щоб пошвидше Мар'янка вийшла з реанімації.

• Подобається Подобається x 7
  4. Liudmilita

Liudmilita Active Member

Подарок был выслан на имя Марины Анисимовой. Девушка, которая помогала мне в этом, дважды созванивалась с Мариной и говорит, что всё было в порядке... :sad:

Мы все очень переживаем за Марьянку, но верим, что она справится!

5. lvit

lvit Well-Known Member

доброго здоров'я

Давно подавав новини про своїх ляльок, але тепер назбиралось що писати.

З одеси ми маємо не дуже гарні виписки. у Іванки є проблеми з правим очком. пухлинка трохи підросла. правда на лівому оці ніби новоутворень нема. є тільки старі вогнища.
    В одесу Іванка поїде в середині вересня на консультацію і можливо їй попробують введенням якогось препарату в око врятувати праве очко. правда доктори чомусь не сказали його назву.

Про Оленку можу сказати, що у неї все дуже добре. пухлин нема. до Одеси їй треба буде їхати в жовтні.

В суботоу Оленка ходила на творче заняття. вона ще не вміє малювати, але їй всерівно дуже сподобалось.
    Сестрички відкапали хімію без ускладнень. Іванці ще встановили новий вшивний довготривалий катетер такої самої конструкції, що і попередній.

Хочеться ще раз подякувати всім хто допомагає моїм дівчаткам перемогти цю страшну недугу.

Господь з вами

• Подобається Подобається x 9
  6. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

:girl_sad::girl_cray::girl_sad:... не вийшла...

_____________________________________________________________________________________________________________________

Lvit, поможи Боже, щоб усе у вас було чудово!

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  7. maryna.kn

maryna.kn Well-Known Member

Мельник Ангелінці потрібно 4000 гривень на поїздку в Київ.

У відділенні хірургії Львівської обласної, що на вулиці Дністерській проходить лікування одна зовсім крихітна дівчинка з чарівним ім'ям Ангелінка. Цій принцесі немає і рочку, але у неї дуже серйозний діагноз – гепатобластома. Малятко пройшло курс хіміотерапії і тепер її чекають обстеження МРТ і КТ у Львові і в Києві.
    Якщо все буде добре – їй зроблять операцію по видаленню пухлини, інакше – їй може знадобитися трансплантація печінки. У Києві Ангелінку чекають 7 вересня, виїхати їй необхідно 6, але у мами немає грошей на поїздку. Мама виховує дітей одна, в Ангелінки ще є старший братик якому 7 років. Їм дуже важко. Попередня поїздка зі всіма обстеженнями обійшлася майже 4 000 гривень, 660 грн. – білети в обидві сторони, близько 3 000 гривень за обстеження, решту "з'їло" таксі, харчування і різні непередбачувані витрати, без яких не обходиться жодна поїздка.
    Цього разу обстеження плануються такі ж. Отже потрібно 4 000 гривень. Сума, ніби і невелика, але її просто немає. Мама не працює, оскільки весь час з Ангелінкою, поїздки в лікарню, обстеження – на все потрібні гроші, а старший братик іде в другий клас – його теж потрібно зібрати в школу і теж потрібно за щось купити і форму, і портфель, і все, що в цей портфель кладеться.
    Ми дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти зібрати гроші на поїздку в Київ для Ангелінки Мельник. Фінансову допомогу можна переказувати на картку мамі. Реквізити для надання допомоги на поїздку до Києва для Мельник Ангелінки:

Одержувач Приват Банк
    Номер рахунку 29244825525302
    МФО 325321
    ЕДРПОУ 20784660
    Призначення платежу: поповнення картки 6762 4620 3880 6490
    Мельник Ганна Іванівна, ІПН 2773420308

Дуже просимо, на реквізити БФ «Крила надії» присилати лише кошти на лікування дівчинки. Так само величезне прохання, при переказі грошей на картку мамі, інформувати нас про це короткою смс.

П.С.
    Братику Ангелінки потрібно шкільні речі, дещо ми вже зібрали, а ось це ще актуально:зошити в клітинку і косу лінійку по 10 шт, обкладинки для зошитів, фіолетові гелеві ручки, портфель і кросівки 32-33 розміру - не обов'язково нові, аби хлопчисько в них ще побігав:)
    Якби хтось зміг подарувати малому речі, потрібні до школи - було б дуже не зле, вже б якась копійчина зекономилась...

Маріна Анісімова
    БФ "Крила надії"
    8 050 370 90 02

8. marjana lv

19 серпня, в минулу середу Мар’янка стала ангелом… Щира, розумна, світла дівчинка – вона дуже любила життя і хотіла жити. Ця звістка була на стільки шокуючою, що від неї ще ніхто не оговтався… Всі, хто знав Мар’янку, до останнього вірили, що все буде добре – вона була дуже сильною дівчинкою.
    Ми просимо вибачення у відвідувачів форуму, що не повідомили цю сумну звістку одразу – поросто було дуже важко…
    Величезне прохання поки що не дзвонити мамі – вона надзвичайно важко перенесла втрату любимої донечки. І велике спасибі всім, хто підтримував Мар'янку – ваша підтримка була надзвичайно потрібна.

• Подобається Подобається x 13
  9. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Для братика Ангелинки у меня есть кроссовки.

• Подобається Подобається x 4
  10. marjana lv

надходження Мельник Ангелінки
    Сьогодні мама нарешті змогла перевірити картку і там виявилось 1000 гривень!!! Величезне спасибі всім, хто переводив кошти для Ангелінки!
    Отже, залишилось зібрати ще 3000 гривень і малеча зможе поїхати на обстеження до Києва.

П.С.
    Величезне спасибі Саші, що передала для братика Ангелінки кросівки і 10 зошитів в косу лінійку!:girl_claping:

11. marjana lv

Cидоров Юра
    Нашого Юрчика чекають в Москві 10 вересня.
    На картку батьків на сьогодні зібрано 6350 гривень!!! Величезне спасибі всім, хто підтримує нашого малюка, хто переводить для Юрчика кошти і кому не байдужа його доля! Величезне ВАМ спасибі від батьків хлопчика, від нас і від самого Юрчика!
    Юрчик дуже вдячний хлопчик і він все прекрасно розуміє, він знає що дуже багато людей хочуть йому допомогти і переживають за нього. А ще він дуже хоче вилікуватись і більше не повертатись до лікарні.
    Будь-ласка, допоможіть зібрати решту суми, необхідної на поїздку до Москви для Юрчика. Це обстеження і консультація з московськими лікарями дуже потрібні малюку.
    Залишилось зібрати 3650 гривень.
    Велике прохання на рахунок фонду переказувати лише кошти на лікування малюка. Фінансову допомогу на поїздку в Москву можна переказувати на рахунок батька ,що вказаний на сторінці Сидорова Юрчика http://krylanadiyi.org.ua/info/sydorov-yuriy

• Подобається Подобається x 3
  12. marjana lv

З Днем Народження, Катруся!!!

У Львові сьогодні надзвичайно тепло і сонячно, а все тому, що одній чарівній і дуже мужній дівчинці сьогодні виповнилось 17 років!
    Катруся, Сонечко, вітаємо тебе з Днем Народження! Бажаєм тобі здоров’я і щастя, здійснення мрій і терпіння, сили і натхнення. Ти дуже гарна і дуже розумна дівчинка – залишайся такою! Ніколи не забувай всміхатись і як би важко не було в житті, пам’ятай, що ти не одна – є дуже багато людей, рідних і близьких, а також поки що незнайомих, яким ти дуже і дуже потрібна.
    Все життя біля твоїх ніг – всміхнись йому і сміливо йди вперед!
    Ще раз з днем народження!

БФ «Крила надії»

• Подобається Подобається x 6
  13. marjana lv

Позавчора Мельник Ангелінці зробили МРТ з результатами якого вони їдуть в Київ, хоч там обстеження буде робитись повторно.
    Вчора малеча поїхала додому и повезла багацько подаруночків собі і братику
    Велике спасибі дівчаткам Наталі і Оксані,які передали для Ангелінки і братика трошки - 2 мішечка - речей з маєчками, футболочками, трусиками і шкарпетками! Думаю, цим малюки забеспечені надовго!
    Також спасибі Віталію зі Львова, що передав нам матеріали для творчих зайнять і з радістю погодився передати частинку з них братику Ангелінки для школи! Спільними зусиллями ми зібрали малюка в другий клас!

Поїздка в Київ дуже важлива. Прошу всіх побажати Ангелінці доброї дороги і тримати кулачки, щоб результати обстежень були хорошими!
    Ангелінці все ще потрібні кошти на поїздку. Із зібраних 1000 гривень 600 мама вже віддала за білети туди-назад. Їм знадобиться ще близько 3000 гривень.

• Подобається Подобається x 2
  14. marjana lv

Новини нашої малечі
    Сидоров Юрчик
    Юрчик сьогодні вже вирушив до Москви! Поїздка поїздом для Юрчика завжди свято, тому тішитись він почав ще в автобусі по дорозі на вокзал! Почувається малюк прекрасно, незважаючи на всі несприятливі результати обстежень.
    Банківську роздруківку по надходженням на картку батьки візьмуть після повернення, але за скромними попереднім підрахункам виходить, що було зібрано майже 18000 гривень!!! Велике-велике спасибі всім, хто не залишив Юрчика і його батьків сам на сам з бідою!

Мельник Ангелінка
    Сьогодні Ангелінка повернулась з Києва. Але 21 вересня їй знову доведеться їхати в Київ ...
    Зараз повного обстеження не було, лише узд. МРТ не робили, бо лікар мав їхати у відрядження, зроблять наступного разу.
    Хоча поїздка і була не дуже результативною, є і хороші новини. За результатами МРТ , що робили у Львові, пухлинка зменшилась і є надія, що трансплантація не знадобиться. Але остаточно буде відомо після 21 вересня.

А для нашої Мамчур Христинки пан Олександр з Києва передав 1500 грн- ДЯКУЄМО!!!!!!!!!!!!

15. marjana lv

Прошу звернути увагу!!!!!!!!
    Ми такі змогли добити міськ раду і повісити борди по місту

фото бордів на Кн.Ольги і на пр.Чорновола

Останнє редагування модератором: 18 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  16. marjana lv

Ще одна хороша новина!!!
    З наступного тижня у поштових відділеннях міста Львова будуть розміщені інформаційні листівки нашого фонду!!!!!!!!!
    Листівки будуть формату А5:

Величезне спасибі Львівській дирекції Укрпошти
    Дякуємо за те що ви віднеслись з розумінням до цієї проблеми.
    Львівській дирекції УДППЗ "Укрпошта" :clapping: СПАСИБІ!!!!!!

• Подобається Подобається x 14
  17. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Як там Юрчик... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  18. maryna.kn

З мамою Юрчика сьогодні ще нема зв'язку, мабуть ще в Москві:girl_sad:

• Подобається Подобається x 1
  19. maryna.kn

У хірургії львівської обласної проходить лікування Марич Ростик. Ростику 8 років і у нього пухлина мозку.
    Ростику на понеділок потрібно упаковку рекормону. Минулого разу ми купували його за 1635 гривень. Зараз для Ростика зібрано 1100 гривень - величезне спасибі всім, хто переказує кошти для хлопчика! Потрібно терміново зібрати ще 525 гривень! Це не велика сумма, але без неї не буде куплений препарат і Ростик не зможе продовжити хімію!
    Кошти можна переказувати на рахунок БФ "Крила надії" http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/
    Призначення платежу – добровільна пожертва для Марича Ростислава.

Ростик пройшов вже дуже складний шлях - операції, реанімації, рецидив... Але зараз є позитивні зміни і не можна допустити, щоб лікування перевалось!

П.С. по останнім данним вартість препарату уже 1800 грн , тож бракує 700 гривень

Останнє редагування модератором: 18 Вересень 2009
  20. maryna.kn

Сидоров Юрчик повернувся з Москви.В Москві Юрчик пробув ціли й тиждень, навіть трошки більше.
    Ми всі дуже переживали, з якими новинами повернеться наш котик. Новини різні. В Москві сказали, що кістковий мозок чистий - пересадка малюку непотрібна. І там, де була пухлинка - також чисто! Зовсім чисто! Лікарі не могли повірити в такий чудовий результат, щоб уникнути помилки, обстеження з радіаційним йодом малюку робили аж три рази! Юрчику три рази давали наркоз, але результат того вартував - все чисто.
    Проте, є одна дуже тревожна новина - у малюка є якесь утворення з правого боку, симетрично першій пухлині. З понеділка Юрчик їде до Львова на контроль аналізів і йому потрібно як найскорше зробити комп'ютерну томографію, з результатами якої тато Юрчика одразу поїде в Москву.
    Дуже просимо всіх, не припиняти підтримувати Юрчика! Малюк гарно почувається - сміється, бігає, бавиться, не плаче, їсть з апетитом і все, що потрібно їсти малюкам його віку! Юрчик просто молодчинка! Мама Юрчика щиро дякує всім, хто підтримує їх, за фінансову допомогу, за дзвінки і слова підтримки, за молитви і небайдужість, за щиру підтримку їх сім'ї і їх синочка в такий складний період. Батьки Юрчика чуйні і щирі люди, вони досі вражені, що стільком, здавалось би стороннім людям, небайдужа доля їх дитини. Ви всі даєте малюку шанс - величезне спасибі вам за це! Ми впевнені, Юрчик цей шанс використає! Зараз потрібно чим скорше зробити комп'ютерну томографію і відвезти результати в Москву. Знову всіх просимо тримати за Юрчика кулачки!

• Подобається Подобається x 8