акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

думаю по 3 копії бо маємо два відділення у Львові і одне у Франківську і скорше всього на DVD але тут я профан

2. kati

kati Well-Known Member

треба спочатку записати водному екземплярі і попробувати чи буде читати ДВД.

ДВД дуже примхливі,є такі які нехочуть читати "лєві"диски,а тільки ліцензійні:sad:

3. Натагідра

можемо спробувати , телевізори і двд будуть у фонді до середи (поки не просверлимо дірки в стінах в палатах і не зробимо розетки), так що в понеділок у вечері можна буде протестувати .

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У нас були Verbatim на 4 гігабайта, місяців два тому на радіобазарі були до гривні штука, але чоловік підказує, що краще брати DVD+R, а не DVD-R, тому що вони на старих двд-шниках можуть не читатись.
    Якщо хочете, можете взяти придатні для друку (printable), на них можна буде надрукувати етикетку.

Останнє редагування: 19 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 3
  5. Натагідра

Завтра зранку їдемо в Ів. Франківськ, веземо один комплект телевізор+ дВД солодкі подарунки докупимо уже там

• Подобається Подобається x 2
  6. lvit

lvit Well-Known Member

А сьогодні гарне свято:)

Вітаннячко всім Миколаям і його помічникам!

Якось трохи натянутий був цей тиждень у наших дівчаток, але прийшло свято і все погане забулось.
    У Оленки в вівторок були дуже низькі показники крові і їй відмовили вводити вінкристин. а ще вони обидві прокашляли весь тиждень і тут нарешті настала п'ятниця і вирішальний день. або продовжити лікування, або на невизначений час залягти у лікарні. слава Богу все добре. Святий Миколай подарував Оленці і Іванці багато іграшок та солодощів. найбільше ми чекали на втішні новини в лікарні. сестрички все-таки продовжили лікування. молодці! дівчатка видужують від тої простуди і сподіваємось більше не хворіти.

• Подобається Подобається x 5
  7. Liudmilita

Liudmilita Active Member

Мы не фонд, мы дружный форум помощи бездомным животным "Пёс и Кот". :) Также поздравить львят мне помогает форум мяу.ру.

Подарки готовы, но мне всё кажется, что их мало (хотя уже сейчас страшно думать, как я их повезу, а мне еще не все желающие их передали). Хочется подарить как можно больше радости!

Из-за отсутствия списка пожеланий я в основном накупила наборы для творчества: вышивание, бисероплетение, мягкая игрушка, витражные краски, - и детскую косметику.

Если вдруг стали известны пожелания детей, я постраюсь их удовлетворить (насколько это в моих силах). На этот форум я забрела в поисках информации об увлечениях львят, но и тут нашла немного... Если их родители, друзья, знакомые, читают этот форум, буду благодарна за любую информацию об интересах деток вообще, и, в частности, их пожеланиях к Новому году.

Из причиндалов для творчества у меня есть много простых схем для вышивания крестом, мулине Гамма (ассорти), коробочка разного бисера. Если это востребовано, тоже вышлю. Также собираюсь отправить 10 собственноручно собранных наборов для вышивания крестиком. Хотела выслать больше, но тут вышел облом - из-за кризиса в магазинах отсутствуют экзотические элементы декора, которые были нужны для этих вышивок. И вообще, полки рукодельных магазинов как-то катастрофически опустели (а, может, это предновогодье?). Ну, как-нибудь в другой раз отправлю, если нужно.

Ещё у меня есть очень много мультиков на DVD (в коробочках), но, боюсь, что на таможне мне голову откусят. Кто-нибудь знает, какие строгости закона применяются к ввозу подобных вещей на Украину?

• Подобається Подобається x 9
  8. Натагідра

Привіт усім.
    Скажений тиждень нарешті скінчився :).
    В четвер вечером ми були на Дністровській - роздали солодкі подарунки книжечки і розмальовки. В пятницю Марина з Колею волокли в хірургію холодильник і 50 комплектів постелі відвойованих по антикризовій ціні завдяки Насті і Марьянці .
    В суботу їздили у Франківськ везли солодкі подарунки і один комплект ТВ+ДВД , зараз маємо ще 4 комплекти завезти у хірургію і визволити з Ів франківського Метро іще один телевізор (дл франківська). Загалом нічогенький вийшов тиждень 8), я відсипалася усю неділю. Ввечері розпишу детальніше з фото як це було .
    Я вас всіх люблю .

П.С, Завдяки Люді і дружній компаній до нас їдуть подарунки з Москви :haha:

А ще нам знімуть відеоролік про наших дітей і іх мрії і запустимо ми його на усіх каналах ТВ і в інтернеті .

П.С 2 хто має знайомства з Мед Хетс нам їх пісенька дуже подобається "Надія є" прям для нас написано дуже хочемо просити на звуковий ряд до роліка

9. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Напишіть мені текст-звернення до Мед Хедс і я їм передам ;)

10. Натагідра

Бурштиновій королеві терміново потрібна допомога.

Ситуація СОС!!!​

Це Федорняк Марта. Народилася і виросла вона в містечку з красивою назвою Бурштин. В липні цього року ЧОТИРНАДЦЯТИРІЧНІЙ дівчинці поставили страшний діагноз – остеогенна саркома великогомілкової кістки. Зараз Марта проходить лікування у Львові. Після п’яти блоків хіміотерапії дівчинці загрожує ампутація ноги. Єдиний шанс для Марти –ендопротезування.

Марта підліток тому їй потрібен високоякісний ендопротез, який може рости разом з її організмом. Львівські лікарі прийшли до висновку, що оптимальним вибором для дівчинки стане протез німецької фірми ”Waldemar Link GmbH”. Вартість протезу 85 704 грн, для мешканців невеликого містечка це казкова сума. Використавши всі свої можливості батьки Марти зібрали 50 000 гривень, лишається ще близько 35 704 гривені.

Операція запланована на середину січня 2009р. Отже до 15 січня ми маємо зібрати повну суму. Інакше, навіть за наявності ендопротезу на Україні, Марті його не віддадуть. У нас лишається менше місяця для збору коштів. Ендопротез допоможе дівчинці рости, розвиватися і подарує радість руху . Разом ми зможемо подарувати Марті повноцінне життя.

зібрано 5 500 грн. залишилось зібрати 30 204 гривні. ​

БФ "Крила надії"
    Львівське відділення РУ ВАТ "РОДОВІД БАНК" м. Львів
    МФО 321712
    ЄДРПОУ 35620901
    № рахунку 26009020000140
    Призначення платежу – добровільна пожертва на ендопротез для Федорняк Марти.

контактні телефони 8-050-430-71-88 Наталя (дзвонити у будь який час)
    8-050-370-90-02 Марина

Скриньки фонду знаходяться у
    - Цукерні.
    - Кафе Смаколик.
    - Піцеріях Нью йорк.
    - Готелі Швейцарський.
    - ресторані Тифліс .

Якщо 15 01.08 ми не проплатимо 35704 гривні 14 річна дівчинка втратить ногу

Останнє редагування: 25 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 6
  11. Натагідра

на данний момен зібрано 6500 катастрофічно не втсгаємо , потрібно іще 20204,00 журналісти обіцяли допомогти але десь счезли, маєм про запас радіо, але зможемо запустити лише після нового року.
    Хто має знаймових у Високому замку, Львівській газеті, треба щось робити майбутне дитини залежить від тих 29 тисяч. Здається небагато, але насправді така космічна сума :sad:

12. lvit

lvit Well-Known Member

всім Вітання з новим роком!
    Хочеться цей рік розпочати з добрих новин і ми маємо їх.
    наші дівчатка сьогодні закінчили черговий курс хімії і ми знов збираємось після свят до Одеси, а ще Іваночка приблизно за 10 хвилин до нового року зробила свій перший самостійний крок і ще першого числа у неї появився третій зубчик і ми дуже переживали чи зможемо закінчити хімію. вона майже тиждень не могла добре їсти, але все страшне позаду. на наступну хімію ми маємо йти десь другого лютого якщо в Одесі не скажуть чогось іншого.

13. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Панове модератори, може можна продублювати таку ж гілку на ЛФ - багато хто сюди не заходить (лише тому,що це ДП)... а може серед них є такі, хто б реально міг допомогти?

14. Натагідра

По Мартусі поки ніяких змін, жодних поступлень не було :sad: 12 знов перевірятимемо рахунок

з хороших новин маю дві величезні торби з подарунками від москвичів, сьогодні розсортуємо і завтра як буду здорова постараюся розвезти по діткам, якщо хтось може допомогти мені в тому буду дуже вдячна, бо не дуже себе ще добре чую.
    Увечері напишу куди треба передати полдарунки, може хто поїде на свята по домам тай прихопить.
    Треба лише передати подарунок і сфотографувати дитину з ним для фотозвіту.

• Подобається Подобається x 4
  15. Натагідра

Привет всем . :)
    Поскольку волонтеры тоже люди и иногда ломаются(в смысле болеют)то наша новогодняя роздача подарков стала рождественнской .
    В этой теме я буду писать кому и когда передали подарки. Поскольку у нас много деток из сел и добраться к ним в Карпаты по заснеженым дорогам проблемно то раздача подарков у нас растягивается ;)

В первую очередь хочу выразить огромнейшую благодарность Людмиле и всему "Пес и Кот" ребята вы замечательные мы не ожидали такой огромной горы подарков. Чудесных замечательных с любовью подобраным для наших деток . СПАСИБО !!!!!
    Отдельная благодарность за список кому и чего передали, если б мне пришлось сортировать самой то как сказал муж к крещению может быть бы справились :)
    Часть первая "Вечер накануне Рождества"
    поскольку у большинства деток оказались хорошие показатели то во Львове мы застали всего трех деток В этот праздничный вечер подарки получили:

1. Андрей Плювак 14 лет онко - он очень долго ждал своего подарка, звонил по нескольку раз в день когда же я выздоровлю и смогу к нему заехать. У Андрея очень сложная ситуация , рецидив опухоли и радость ему очень была нужна . Спасибо. Андрійку погано, дуже потрібні молитви і моральна підтримка

2. Мамчур Кристинка 9 лет онко- к Кристинке добирались очень долго так как она живет на окраине города успели к тому времени как семья садилась за Рождественский ужин. Девочка сейчас дома перерыв между химиями, впереди ее ждет операция и очередные курсы лечения

3. Матушевская Аленка - девочка уже закрончила основной курс лечения лейкоза и находится дома. Они не ожидали получить подарок поэтому были очень рады . В благодарность нас угостили вкуснейшими пончиками с маком и вареньем. Было вкусно:)

Сегодня едем к Тиунчик Ане и Марте Федорняк
    А подарок Аленке Мирошниченко передаем Доставкой в Николаев.

16. Натагідра

Учора ввечері встановили діві скриньки для пожертв у клубі "ПІКАССО" розішліть посвоїм контакт листам інформацію

"На Різдво трапляються різні дива.
    Ти можеш стати частинкою цього таїнства.
    Зроби пожертву у скриньку в клубі "Пікассо"
    Здійсни мрію Марти - ЖИТИ
    додаткова інформація за телефонами
    8-050-370-90-02
    8-050-430-71-88
    http://krylanadiyi.org.ua"

17. Натагідра

9.01.09 собрано 7600 грн. осталось собрать 28 104 грн.

обновили отчет о поступлениям http://krylanadiyi.org.ua/info/zvity
    если вы не увидели своей суммы сообщите мне пожалуйста

У нас осталась всего одна неделя, чтоб спасти ногу

18. Натагідра

У нас зявилися електронні гаманці для Марти, поповнити можна або через нет або через термінали
    R215251561194 рублі
    U168998153895 гривні
    E625721235883 евро
    Z204615584917 доллари

19. Натагідра

+ 100,00 на счет фонда
    + 100,00 на счет фонда
    + 400,00 на счет фонда
    + 1 000,00 на счет фонда
    + 5 000,00 на счет фонда

итого собрано 19 750 осталось собрать 15 964 Сума уменьшается !!!!!!!!! .

Сегодня будем созваниваться с фирмой которая ввозит протез в страну и уточнять когда должна быть сделана последняя проплата и когда протез будет во Львове.

20. Натагідра

Марьянка Глушак стала справжньою красунею, завтра будемо бачитися зроблю фото
    http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=70746