Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Привіт усім. Здаэться прорвались В понеділок ввечері передали для Надійки Дысько чималеньку коробочку з ліками. Хімію закупили майже усю залишилось лише по флакончику Цитозара і Дифлюкана і Зефікс. Три дні на телефоні в нервах. Звониш наприклад в 10 на фармфірму - кажуть ціна флакона 87 гривень, звониш за 20 хвилин і просиш кинути рахунок приходить рахунок з ціною 98 гривень :eek::eek::eek: І сваритися не можемо бо долар скаче як скажений. Деякі фірми взагалі препарати не продають, себто препарат э але вони не знають ціну і відповідно продати не можуть. Отака-то дурня, а ми ж чекати не можемо, і так на один день прийшлося затриматися. Але нічого прорвалися Щоро дякуємо усім хто нам у тому допоміг. Надійка уже у відділенні - за склом, я в суботу буду у неї і познимкаю трохи (нехай і крізь скло). З інших новин Лапчаки - Одесити вже потихеньку збираються додому. Оленка дуже сумує за мамою. Але зовсім трохи залишилося. Дмитрик Проскурник у Львові буде до неділі - хто бажає може завітати чи позвонити у вихідні, вони будуть раді. Наразі актуальною залишається проблема Ланвіса ми ніде не можемо його знайти . Величезне прохання - заходите в аптеку питайте чи немає Ланвіса, а раптом є. Ляна Молодняк - нашій дівчинці у понеділок стукне 16 !!!! так що не забудьте привітати. Ляна дуже любить куховарити , виявляється вони тихенько коли нема лікарів влаштовують у відділенні гурманські посиденьки зі стейками і іншим. В понеділок обовязково буду ввечері в лікарні мене обіцяли смачно нагодувати , а я обіцяла принести цукерок з коньяком . По лікам наразі ще бракує Аспарагінази, тогож Ланвісу - Ляні треба аж 16флаконів, пурінетол і нейпоген. Петро Тичинський мали приїхати до Львова і зв"язатися з нами, але наразі ні слуху ні духу. Єдине що знаємо, що донора кісткового мозку для хлопця нема, а одже неродинна ТКМ Андрійко Плювак - має разом з мамою їхати до Києва на обстеження, з фінансами там біда чорна , адже за попереднє лікування пішло все що було, так що дуже потрібна допомога. У нас новенька дівчинка Марта Федорняк якій дуже потрібен ендопротез . Дівчинці 14 років і ендорпротез колінного суглоба і кістки дасть їй можливість уникнути ампутації ніжки і жити нормальним життям. Приблизна вартість складе 9 тис євро, наразі чекаємо рахунка - це на данний момент найгостріша потреба - операція мала б відбутися за 2 тижні, але в борг нам ніхто того протезу не дасть. Призначення платежу "на ендопротез" або "Для Федорняк" П,С. Скоро вже зовсім скоро Миколай, Новий рік і Різдво. Ми вирішили, що подарунки можна дарити будь коли у період свят З понеділка ми дамо список дітей і список подарунків для відділень . Цього року Миколай завітає не лише до Львівських дітей але й до Ів.Франківських (маємо від них списочок), а також Миколай буде дуже радий привітати Ужгорожців та Тернополян. Але ми не маємо жодної інформації про них. Як хтось може завітайте у відділення Тернополя і Ужгорода і узнайте скільки там діток, чякі подарунки можна дарувати і з ким там контактувати. В фонді стоїть скринька для подарунків Ви можете підготувати подарунок для когось конкретного з ідток і занести в фонд . Ми обовязково доставимо подарунок адресату
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" народ вибачайте маразматика, Ляні 16 не цього понеділка, а 15 грудня, я вже геть запрацювалась (або дуже хочу чогось смачненького ). Але 15 грудня це теж вже скоро
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Список наших дітей (ті хто проходять чи недавно завершили лікування) Клоченик Олена, 11 років (гематологія, вдома) Кеніг Ліда, 9 років (гематологія) Матушевська Олена, 11 років (гематологія, закінчила) Молодняк Роксоляна, 15 років (гематологія) Проскурник Діма, 13 років (гематологія) Свирид Соломія, 14 років (гематологія) Шеремета Ігор, 9 років (гематологія) Тичинський Петро, 16 років (гематологія) Глушак Мар’яна, 16 років (гематологія, вдома) Дребот Роман, 8 років (гематологія, вдома , багатодітна родина 5 дітей) Процідим Марічка 12 лет (гематологія, вдома) Пацула Марія, 1 рік (хірургія) Сольська Ярина, 3 роки (хірургія, вдома) Плювак Андрій, 13 років (хірургія) Лапчаки Оленка 3 роки і Іванка 9 місяців (хірургія) Прунчак Володя, 12 років (хірургія) Мамчур Христина,9 років (хірургія) Дісько Надя, 18 років (Київ на трансплантації кісткового мозку) Список неповний бо це лише ті діти чиї батьки звертались до фонду і тут немає тих діток які завершили лікування минулого року (Андріанка Діанка, Остапчик і інші )
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Один з дружніх російських фондів узяв наш список діток і готує їм подарунки .
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Сьогодні зборів у фонді не буде, в мене скрутило спину і я просто не доповзу, вибачайте .
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Відкриваємо фабрику по виготовленню Новорічно-Різдвяних прикрас Сьогодні перший день зими і у повітрі відчутно запахло святами. Зовсім скоро Миколая, потім Новий рік (ну кудиж без президентської промови у новорічну ніч ) а потім Різдво і Йордан. Ми відчиняємо "Фабрику прикрас" - тепер на творчих заняттях аж до Різдва наші дітки будуть розписувати ялинкові іграшки, виготовляти веселі гірлянди, клеїти вітальні листівки. А потім ми влаштуємо веселий передноворічний інтернет акукціон . Якщо хтось хоче навчитися тієї примудрості і потім повторити то дома Ласкаво просимо у підготовчу майстерню. Майстерня працює по понеділкам за адресою пр. Чорновола 45 "а", каб 9. .(довгий одноповерховий будинок пофарбований зеленкою з написом Еколан) Дуже вітаються нові ідеї і цікаві пропозиції і нетрадиційні матеріали для виготовлення прикрас. П.С. велике прохання до тих хто працює з глиною чи знае когось хто працює. Ми хотіли б виготовити різдвяні дзвіночки, але незнаємо як то зробити щоб вони потім звучали, глину маємо П.С. 2 нам потрібні бісер , блискітки, дріт, кристалики, в будь якій кількості
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" була сьогодні в обід в метро купила великі пластикові шари ялинкові під роспис (для творчих занять), дуже гарні. В кого там малеча є рекомендую. Куля діаметром 15 см, є жовтого, червоного , білого і синього кольору блискучі. Для декорації дому з маленькими дітками супер бо не бьються (кидали з продавцем на підлогу ) завтра фото вивішу 9 штук на гарних шнурочках 59 гривень А ще купила піднос під роспис, будемо декорувати в техніці Гжель http://www.gzheli.net/detali.php?art=544 або ось в такій http://www.rospis.net/product_info.php?cPath=38&products_id=1354 http://www.rospis.net/index.php?cPath=2
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Питання до усіх, хто де бачив гарні рамки для фото А3 формату, такі щоб багатофункціональні нам треба штук 50 не менше, готуємося до фотовиставки
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" в ЕПІЦЕНТРІ- велики виьбір різних рамок. А ще можна там змоваити індивідуальні розміри.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Сьогодні день Волонтера Хочу подякувати усім тим хто з нами поряд ці три роки . Усім хто приєднується до наших акцій, хто жертвує кошти і час . У мене є чималенькй список я усіх вас памятаю і дуже дуже люблю, без вас я б нічого не могла зробити. Сьогодні наш день !
Зовсім скоро Миколай Нарешті починаємо отримувати інформацію з лікарень Відділення Хірургії. м. Львів (у відділенні проходять лікування діти з пухлинами) 15 телевізорів 15 ролокасет на вікна 50 комплектів постільної білизни (одинарних) , дуже просили яскравих і гарних холодильник для медикаментів - 1.20 з окремою закриваючоюся морозилкою Ів франківськ 4 телевізори Потреби ігрової кімнати 1. Жалюзі (ролокасети) 2. Стільчики дитячі 3. Комп”ютерний стіл 4. Шафа для книг, іграшок 5. Новорічні прикраси 6. Порохотяг 7. Диван 8. Іграшки, канцтовари У вівторок добавимо потреби Гематології
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Вітання всім! Ми з Оленкою вже вдома і з понеділка плануемо заступити на наступний курс хіміо терапії разом з Іванкою. Оленка дуже рада, що вже вдома і не треба їздити на те таке не приємне для неї опромінювання. А ще ми хочемо подякувати за вашу підтримку. Ми вдячні тим, хто провідував Оленку в Одесі і допомагав тут мамі з Іванкою.
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Дуже дякуємо адреса. Вул Чорновола 45 "a" кабінет 9 це якщо їхати з центру не доїзджаючи до перехрестя Хімічна чорновола по ліву сторону одноповерховий зелений будинок з виівіскою Еколан, вхід з двору. Можно зізвонитися з координатором Мариною 8-050-370-90-02
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Новини про сестричок Дівчатка разом заступили на наступний курс хімії. Іванка Як завжди хоче бавитись. їй зовсім не хочеться спокійно лежати під системою, а хочеться повзати, ходити по ліжку і стрибати. Оленка В вівторок їй встановили на цей блок хімії підключичний катетер, бо венки дуже крихкі. вона тепер мало спить коли капаеться і плаче. дівчинці дуже важко продовжувати лікування і важко далі терпіти, але ми постараємось якось підтримати її щоб їй стало легше. Оленка за останній раз дуже подорослішала. вона пережила якийсь стрес після розлуки з мамою. в ній ніби щось переключилось і вона стала якась доросліша ніж колись. Господи, як їй важко. Показники крові у дівчаток не погані. правда у Оленки після пушок можуть бути понижені тромбоцити і лейкоцити, але зараз все в порядку. може пронесе. за планом ми цей курс хімії маєм закінчити до нового року, а потім будем відпочивати на всі свята. До нас в відділення приходили клоуни і дуже тішили діток. як добре коли діти сміються. Оленка з Іванкою дуже раділи надувним іграшкам і нам було спокійніше коли вони сміються. Дякую вам добрі клоуни за подаровані хвилини радості дітям нашого відділення. буде дуже добре якщо ідея з телевізорами буде втілена та ще в ці перед новорічні дні. скільки то радості буде. хай все вдасться
Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ" Ми будемо дуже старатися Вікторе ще хотіла порадитися відносно постільних комплектів, які краще брати для діток з казковими і мультяшними картинками чи просто з красивими яскравими малюнками і які за розміром подушки квадратні чи прямокутні. і питання чи є в відділенні пральна машинка чи постіль перетьсмся в загальній пральні?
Скриньки Протягом наступного тижня у багатьох кафе і ресторанах міста Львова будуть встановлені скриньки фонду . Це подарунок від Гільдії рестораторів міста Львова нашим діткам. Щиро вам дякуємо! Звертаємо вашу увагу що наші скриньки є опломбовані на пломбі стоїть печатка фонду і мій підпис. Якщо ви десь виявите скриньки з іншою емблемою чи іншою печаткою. дуже просимо нас повідомляти. Наразі скриньки є в Піцеріях Нью Йорк кавярні "Цукерня" кавярні "Смакота"