акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

1. lvit

lvit Well-Known Member

Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

На цьому тижні наші ляльки знов були в лікарні і продовжили лікування.
    навіть після хімії показники крові досить не погані. у вівторок знов йдем на вінкристин, а зараз п'єм бісептол. в відділенні торхи холодно і нас у четвер відпустили додому.

• Подобається Подобається x 4
  2. lvit

lvit Well-Known Member

Сьогодні в середу ми були на хімії. дівчатка здорові. в цьому курсі поліхімії залишилось ще два вінкристини і знов в Одесу.
    у Іванки вже 2 зюба

• Подобається Подобається x 6
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Вітаю з зубчиками :) кусається?
    Ви молодці!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Протягом двох днів розігрується реально драматична ситуація.
    Хворій дитині і її мамі відмовили у візі для виїзду за кордон , кошти переказані у клініку, клініка готова приняти дитину з 80% проплатою, лікар реаніматолог , реанімомобіль і два водії готові, щоб довезти дитину , а консул сказав "НІ"
    Якщо б хлопчик учора потрапив у клініку у нього був би кращий шанс вижити
    Учора дитину терміново госпіталізували в інститут нейрохірургії.....
    Щохвилини і так мізерні завдяки пану консулу шанси тануть

Людина одним розчерком пера убила дитину і йому нічого за це не буде

В такі моменти я відчуваю себе людиною другого гатунку , бо в будь який момент ця історія може відбутися зі мною чи моїми близькими і друзями і якесь ..... спокійно піде додому і буде спокійно вечеряти з почуттям виконаного обовязку

http://www.donor.org.ua/index.php?mo...ow&c=1&id=2938

П.С. Зранку хлопчику трошки покращало, він зміг поспати вночі, волонтер зараз у посольстві

• Подобається Подобається x 15
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В Яке консульство? Давайте напишемо гнiвну скаргу!!!!! Або кожен напише по гнiвнiй скарзi, або одну i всi пiдпишемо. Напишемо в уряд тої країни, напишемо в консульство. Як не змiним нiчого то хоч наробимо смороду. Давайте дзвонити!!!!! Скажiть куда, я йому листа по англiйськи накатаю. I подзвоню тоже! Гад!

цей донорський веб сайт, вiн всiм так довго грузиться чи тiльки менi???

Люди ось контактна сторiнка посольства, я ВЖЕ пишу листа! Пропоную ВСIМ хто на форумi висловити свою пiдртимку дитинi також!

http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/Kontakt.html

Я вже вiдправила листа, але не дуже гнiвного правда, скорiше прозьба, але така... на мою думку переконлива. Давайте, народ, залучайтесь, разом нас багато, нас не подолати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Останнє редагування: 25 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 11
  6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Тільки-но написала у консульство, сподіваюсь повідомлення читатимуть. Допоможемо Валентину!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, дайте орієнтовний зразок тексту, аби всі могли підредагувати і надіслати свої листи (може і різними мовами для швидшого ефекту) Та і яке саме прізвище дитини скажіть, бо я ще не знайшла...

• Подобається Подобається x 5
  8. Натагідра

В клініку перераховано залишок суми сподіваємося що візи завтра тики відкриють, Віримо що іще не пізно.

Мене не буде у львові до понеділка, в понеділок я зможу щось сказати по ситуації і прокоментувати, поки що те що ми можемо зробити це підтримати морально маму хлопчика і молитися про те щоб все вийшло.

Відносно листів на сайт посольства то дуже прошу щоб вони були толерантними. щоб ненароком не зашкодили.
    Однозначно ми так цього не залишимо і думаю що наступного тижня таки поспілкуємося з журналістами, адже це не тільки не спрощення отримання візи, а й навмисне затягування процесу. Зараз головне щоб візу таки дали, думаю консул недовго залишатиметься в цьому кріслі

• Подобається Подобається x 10
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я не зберегла свiй лист :sad: але вiн був досить толерантним на мою думку. Порискаю в компi, може десь збереглась та iнтернетна сторiнка.

............Нi, таки не знайшла. :sad:

Останнє редагування: 25 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Мій лист був листом-проханням, а не листом-погрозою чи т.п. Вказала прізвище та імя дитини, що потребує ТЕРМІНОВОЇ операції і прохання якнайшвидше відкрити мамі візу. Зверталася до людяності в людині. Все. Сподіваюсь, що з Божою допомогою Валентинчик викарапкається.
    П.С. Він також віку, як і Любчик. Страшно............

• Подобається Подобається x 14
  11. Натагідра

Візу таки відкрили http://www.donor.org.ua/index.php?module=arnews&act=show&c=1&id=2950 будемо молитися за одужання хлопчика

Шукаю людей якіна протязі наступних пяти днів будуть їхати по маршруту Сімферополь Львів і зможуть взяти флакончик препарату з собою, найкраше якщо літаком (препарат зберігається лише добу) . В літак можна брати рідину з собою, летіла сьогодні , везла дві пляшки по літру вина.
    Препарат дуже дорогий і потрібний одночасно двом діткам в Сімферополі і у Львові, сімферопольці готові поділитися отака ситуація.

• Подобається Подобається x 2
  12. Натагідра

00000000000000000000

13. Радість

Радість Well-Known Member

А стюардесою передати не можна?

14. Натагідра

Відбій :sad:.
    Лікар у Львові не може ризикувати і капати дитині уже розведений препарат .
    Дуже прикро бо сімферопольці вилиють 90% препарату
    Прикро щей тому, що нам потрібен Тепотекан для двох діток , а флакон вартує більше 2500 гривень - тобто 12500 грн тільки на один курс , отака арифметика

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А понеділок підійде? Сімферополь-Львів зранку,якщо мені підвезуть до аеропорту то візьму

16. Натагідра

З препаратом відбій.
    Топотекан це дуже дуже жорстока хімія, це хімія яку застосовують у крайньому випадку і будь яка , навідь незначна помилка може вартувати життя, тому я розумію чому лікарі відмовляються, вони і так роблять дуже багато для дітей і погоджуються писати нам незчисленні довідки хоча це забирає багато часу і вони то взагалі не зобовязані вислуховувати, взагалі те що лікарі взагалі з нами , сторонніми людьми спілкуються, і дуже часто у свій неробочийчас вже дуже багато
    ми намагатимемося зібрати кошти на купівлю цих препаратів

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Людоньки, в гематологічному відділенні дитячої чорнобильської лікарні діткам постійно потрібні тромбоцити та плазма крові. Якщо хтось має бажання допомогти і здати тромбоцити 3(+), 3(-), 2(+), 2(-) (бажано чоловіки, бо жінки в силу своїх фізіологічних особливостей не дуже підходять як донори), можете писати в ПП, я поясню, як то зробити. Одразу скажу, що не беруть тромбоцити у донорів з порушеннями зору, донорами не можуть бути люди-носії гепатитів (хто перехворів або хворіє), ну і само-собою з якимись інфекціями чи ВІЛ. При заборі тромбоцитів кров повертається назад донору у іншу вену.

• Подобається Подобається x 4
  18. Натагідра

Невеликий конкурс для усіх :)

Ми зараз готуємо проекти на подання спонсорам по наступним програмам і дуже хочемо одержати ваші коментарі, які речі вам бідуть цікаві, як зацікавити(чим) власника фірми, які питання виникають у васколи ви це читаєте

1. Пропаганда донорства крові. Інформаційна компанія.

2. Миколай дітям у лікарнях

3. Я маю надію- постійний напрямок роботи з онкохворими дітьми.

4. "Діти квіти" - якщо форумчани не будуть проти ми б хотіли назвати так напрямок роботи який буде направлений для ламання стереотипів Рак- смертний вирок. Тут ми будемо розказувати просто про діток, про те які вони , як шкодять що люблять. організовувати фотовиставки портретів , дитячих робіт, світлин дитячих свят. фотографій дітей які подолали рак. Насправді діти сприймають рак як грип і вони не розуміють чому іх бояться, а ми можемо зробити так щоб цей страх зник , такщоб люди не боялися чути про тих дітей, бо знали що рак можна вилікувати. Адже я знаю що цеправда.

5.Я волонтер - цо кожен може зробити. І чому ми можемо навчити

6. "Терапія радісттю" тут "Творча майстерня - заняття з дітьми у лікарнях.і "день іменинника" - свята для дітей , "Вечірка" - щорічна вечірка до 8 березня усі кошти від якої ідуть на творчі заняття

7. Зеленими пальцями. - екологічні проекти ().

• Подобається Подобається x 12
  19. Натагідра

кров потрібна будь якої групи в двох відділеннях гематологія 2 поверх, діти з захворюваннями крові, хірургія 5 поверх з пухлинами.
    Потрібен і тромбоконцентрат і р-масса.
    На тромбоконцентрат - чоловіки здорові з хорошими венами, на Р- масу жінки і всі чоловіки що не підійшли на тромбоконцентрат, але можууть здати цільну кров.

Також у відділенні постійно потрібні системи для сепарації крові(140-200 грн), антикоагулянт, і одноразові сети для сепарації (в районі 300 дол)
    Шалена вартість сетів є власне одніїю з причин чому жінок н беруть на тромбики - не набереться кількість- сет зіпсовано

tslezinska - ми давно шукаємо координатора бази донорів, є усе компютер, офіс , телефон безлімітка, звязок з пресою, гроші на листівки, бракує тільки людини готової тим занятися, ми з Маринкою роздираємося в пошуку ліків і за кров реально не маємо змоги взятися(я ще з 9 до 18 працюю ) Якщо ви готові то задзвоніть нам у фонд 8-050-370-90-02 або напишіть мені на мейл ми будемо дуже раді якщо ви зможете працювати з нами (ви можете обрати будь яку зручну для вас форму праці, весь день частково , певні дні тижня ) проблема є і вона величезна.

У мене і у Марини (координатора адресної допомоги) є анкети донора і список протипоказів, можу сакинути вам на пошту, Анкету дала Оксана Іванівна, ту що є в гематології. є також направлення

• Подобається Подобається x 3
  20. lvit

lvit Well-Known Member

Вітаннячко всім!

Наші дівчатка молодці!!!
    ну ще трохи і цей курс буде позаду.

Іванка
    третій вінкристин. ще залишився четвертий останній в цьому курсі. дівчинка молодець!

Оленка
    молодець як і сестричка. ну ще б останню хімію разом взяти.
    у неї дуже погані вени і з кожним разом важче вводити хімію. можливо на наступний курс будуть встановлювати підключичку. ми ще не знаємо скільки тої хімії має у неї бути і тому лікарі не можуть ставити такий катетер як у Іванки.

• Подобається Подобається x 8