Айра Браун! Красуня чи знущання над дитиною?

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем tanchyk, 20 Серпень 2012.

1. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Відповідь: Айра Браун! Красуня чи знущання над дитиною?

. Хворі. На цілу голову. А дитина - жертва їх хворобливої психіки...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і то не один випадок. Таких діток багато. Це просто жах.

Тут стаття про цих мам. Зверніть увагу на те як вони виглядають. Мені здається, що саме тут і криється онте нав’язливе бажання зробити з дитини щось чого вона ніколи не може досягнути. Дитина стає для них як засіб. Хворе це, дуже хворе.

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Та вона просто наштукатурена величезною купою косметики...одне діло губки блиском намалювати, а інше розмалювати тонною тоналки і т.д.

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то так називається?
    таке кільо косметики вивалює на себе курка Лобода або чарівна ніжна Волочкова
    я так ніколи не малювалась в дорослому віці, а тут малесенька дівчинка

Бракувало ше дійсно чогось приспущеного...

5. Just me

Just me Member

Та чого ж бракувало? Перше фото якраз дуже "сексуатєльне".
    Найсмішніше те, що в цій дитині - нічого особливого, дітки наших форумлянок у тисячу разів миліші. Якби ту всю косметику зняти, то ніякої "барбі" не залишилося б. А за рахунок штукатурки досягається такий ефект. Так намазюкати навіть Кощея безсмертного - і то буде лялька:crazy::crazy::crazy:
    А тих мамусь треба на три тижні відправити на навчання за програмою спецназу - ідеальний зовнішній вигляд і провітрена голова забезпечені, вже на дітях відігруватися не будуть.

6. agalinka

agalinka Active Member

Шкода дитину, бо вона жертва хворої мами, я взагалі не уявляю як то намалювати дитину, тут поки сама намалюєшся часу іде, а то дитина, спати захоче очка терне, ужас - іздевательство.

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Тлусті, недоглянуті тьоті, котрі махнули на себе рукою. Перше враження від фото мамочок у статті.

Ну а що фарбують дитину... перше, що спало на думку - вплив лібералістично-толерастичних ідеологій, які спершу пережували майже все розвинуте світове суспільство, а тепер оте суспільство змушене пережовувати плоди сього процесу. З"являються такі дітки-барбі, бо на них є попит, сформований нездоровими цінностями, котрі проникли у запливші жиром (або силіконом) мізки таких "мамашок" і у мізки тих суддів, котрім такі "барбі" потрібні.

Думаю, темку про садочок у Швеції із "безстатевим вихованням" на форумі всі читали? Ну так от, одного поля ягоди. Викривлено-збоченого поля.

8. AilataN

AilataN жива

Власне, мене більше цікавить чому суспільство розвиває попит на таких зірок.
    Яукий намір? Шокувати? чи це остання модна тенденція?

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

)))), таки так))

А тим не менш, до Гамерики не треба ходити. Подивіться , як деякі мами вдягають своїх дівчаток, деколи диву даєшся. Років шість, а вдягнута , як у 26.
    Інтернет завалений відео де діти перевдягаються в дорослих, розфарбовані, мавпують дорослих, ну то таке, тож не Айра)))
    Сама не бачила, чоловік розповідав про виступ "Кадриків" у вулику , здається. Сказав, що він не міг на те дивитись, на вульгарні танці, на пісні, на вульгарні костюми. Можливо це їхній невдалий був виступ. але вірю, що таке можливо. навіть у Львові)).

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Молодість і тіло - це товар. Молодий, стрункий, сексуальний - значить успішний. Товстий, старий - невдаха і лузер. Молодість в будь-якому віці і за будь-яку ціну - от чого треба прагнути.
    Нічого дивного, що починають використовувати дітей і підлітків - виглядають свіжо, на відміну від підправлених пластичними хірургами дам.

Ми всі в тій чи іншій мірі намагаємось дати дітям те, чого самі не мали - освіту, розуміння, дорогі іграшки і т.п. То не дивно, що в суспільстві, де в людині в першу чергу цінується тіло і виставлена на показ сексуальність, де товста = невдаха і лузерка, окремі батьки намагаються дати дитині те, чого самі не мають. Закономірний продукт звихнутого суспільства.

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

абсолютно, просто в яблучко
    мій чоловік сказав на ту дитину, шо вона йому нагадує Таїсію Повалій, коли Таїчці заїхало і вона зробила купу пластики
    Ну бо зачіски і та вималюваність то для неї теж характерно

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я, чесно, не розумію, в рекламі яких ДИТЯЧИХ товарів можна зняти дівинку в такому вигляді... Хто платить батькам за фото розмальованої дитини? Для кого вони стараються?

12. sofcja

sofcja Member

проблема тут в тому, що таких дівчаток не одиниці!
    в Америці є море отаких звихнутих матусь з донечками...
    є навіть спеціальних конкурс краси для маленьких дівчаток. проводиться у кожному штаті, ну і звичайно, що є загальний мегавеликий.
    існує і ціле шоу про таких мамусь, донечок та їхню участь в конкурсах.
    називається Toddlers and Tiaras (в ютубі можна глянути). хто не бачив - обовязково подивіться...
    це непогана форма заробітку для мам, в яких явно не все в порядку з головою! це явна реалізація своїх мрій про успішну карєру і отримання певних титулів, лише за красу.
    в тому шоу показують дівчаток в звичайному вигляді і в сценічному образі - те, що з ними витворяють батьки на мене наводить просто жах! шкода тих дівчаток, які ще не розуміють як їх можуть покалічити і травмувати - косметика явно відібється на стані шкіри, а може і на здоровї загалом. є там матусі які діткам навіть енергетики дають для того, щоб активно дитинка виступала на конкурсі і була позитивною - жах!
    а якщо дівчинка переросте етап милого ангелочка і не матиме потім ідеальної фігури і суперзапотребованого модельного обличчя - страшно навіть подумати яка психологічна травма і комплекси можуть розвинутись...
    одним словом, я б таке убожество заборонила і мамусь мали б служби соціально захисту карати!

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

там не всі такі - я знаю, колись це шоу як побачила, то багато випусків перекрутила, щоб зрозуміти хоч трохи навіщо вони то роблять..:girl_devil:
    там є і гарненькі-худенькі-милі й файні, але дійсно багато недоглянутих жінок..

13. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж про це думаю вже другий день. Вчора прочитала перші дописи, почала дивитися на ту дитину, а на руках тримала своє дворічне маля. Не знаю. Це треба мати дуже хвору психіку щоб так розмалювати дитину, ще й волосся вибілювати. А як діти таке терплять? Моя Дарина не хоче всидіти щоб я косу заплела (ще б було з чого плести, а як ті кіски вибілювати можна - не уявляю), а це ж треба вималювати, вичесати, вивдягати, а ще потім фотосесії перетерпіти... Шкода дітей та й по всьому.

14. marika28

marika28 Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 21 Серпень 2012
  15. Holly

Holly Moderator

То просто жах. Бідні діти, чиї батьки так знущаються. Я Ярині в її 5 років жодного разу не малювала нігті, не говорю вже про макіяж. Максимум - гігієнічна помада і то при потребі.

16. jylanda

jylanda занууууда

то взагалi "супер", ще й то маля в взуття на пiдборах вже взули. То е збочення, iншоî назви тому нема.
    Ну i ще...От цiкаво, виросте то дитя, що буде, якщо вона не буде мега красунею i не зможе побудувати кар'еру в модельному чи кiно бiзнесi? Що далi? Пiсля "зiркового" дитинства, такий розвиток подiй îй буде важко пережити.
    Нещодавно дивилась передачу про таких дiток, то там, дiвчинка в 6 рокiв вже такi замашки i зiркову хворобу мала, що мабуть голiвудськi актори не зрiвняються.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та це вже давно доведено, що діти з зірковим дитинством не знають як собі дати раду коли переходять в підлітковий вік. 90% закінчують життя в наркотиках або в алкоголізмі. Одним словом, це дуже невеселий прогноз.

Доречі, вчора в нас по всіх каналах говорили про мам онтих дівчаток. На одну маму подали в суд, бо вона малій дитині одягала штучні груди. Ідійоти!!! Те, що маман малює дитину, це в порядку, а штучні груди - збоченьство. Конкурси красоти серед маленьких діток - в порядку, бо це те, що народ хаває. Я вважаю, що такі конкурси треба заборонити, але такого ніколи не буде, бо лобісти і адвокати такого не допустять. Так, що ще не одна мама попсує своїй дитині життя заради слави.

18. oksumoron

oksumoron Active Member

як гарно сказано! подивилась на ютубі
    , це звичайно жах! перше ж відео, яке мені вибило про ненормального, явно з нахилами гомосексуалізму тата, який шиє все цій дитині, бо він завжди хотів от сам виграти такий от конкурс!
    вже не говорю про коментарі цього чоловіка, коли дитина нічого не виграла!
    що треба буде працювати далі, і щось міняти ітд!
    відео, там де ці півтонні мами взагалі мені шокує! діти, в таких батьків, вже мають проблеми з ожирінням до 14 років, і лише 80% таких дітей, вдається похудіти в дорослому віці!
    о чим дальше дивлюсь ці відео, тим більше тут дописую1
    розповіді про так звані "супер соки"- це енерджайзери, щоб діти були активнішими!їх активно вливає в дитину мама перед змаганнями!
    який жах!

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дивилася я декілька разів ці шоу.. Це жах, коли дитина плаче, бо плаття з люрексом (!!) дере їй шкіру, а мама кричить "Не смій плакати і не торкайся, ради Бога, очей, бо зітреш туш!" Або водить 3-річну малу на сеанси автозасмаги. Або дає 5-річній спеціальну капу, щоб не було видно відсутності пари молочних зубчиків, то взагалі маразм. Просто нелюди якісь, а не батьки. Мучать дітей годинами в перукаря, стиліста-візажиста, перетворюючи в целулоїдну ляльку.
    Не знаю, на ютубі багато коментів, що ці дітки в образі є "соу к"ют", але як на мене, милими вони були до проведення всіх цих маніпуляцій з зовнішністю. Насправді вони дуже симпатичні дівчатка, а їх перетворюють на казна-що.
    В одній з програм батьки на конкурс в одній віковій категорії відправили обох доньок. Відповідно, одна - перемогла, інша - на другому місці. І нібито вони розуміють, що це "не дуже правильно", і не сприяє нормальним відносинам між сестрами, але.. Тягають тих дітей по конкурсах, просто як породистих цуценят, заради власних амбіцій..

20. Pavonia

Pavonia New Member

Десь читала, що такі конкурси і фото дуже приваблюють педофілів.