Калідор точно не звідти, калінізація- може, а от із "запхати" цілком схоже. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
чому не звідти? я знаю таку дитину(вже не дуже малу) з мовленевими проблемами в минулому, то там і не таке накручується.
@Merry таких, що кажуть "калідор" "одИнадцять" я знаю багато і, як на мене це не логопедичне, скоріше- так в близькому оточенні з дитинства кажуть. Переставляння складів/букв і т.п є логопедичною проблемою
бУрдовий я ще десь пояснити можу, типу бУрячковий. Хтось має таку аналогію і вважає себе правим. Але бУрдо??? Ну як.... Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
Читаю зараз про прикорм багато. І в мене вже око сіпається від догУдовування, зокрема і тут на форумі. Ще вчора побачила в Людоньках прекрасне - "тоб-то".
На фб. Коментарі : - Шо за народ? Не знають шо таке перЕжки))) Се те саме шо і поріжки)) - Я дуже перепрошую, чи ви справді такі не грамотні, чи це такі жарти. Пишіть правильно. - Неграмотні разом пишеться -Галина, не "не грамотні", а "неосвічені"! - Тут більша половина таких. Не тільки «не грамотних», а ще і не знаючих рідної української мови -
Мушу поділитися)) З Фб.. "Підселення Ярослава Мудрого в окрему кімнату з ремонтом, вся побутова техніка, сучасні меблі. .."
А сам Ярослав Мудрий в курсі, що його хочуть кудись підселити? Та ще й за такі гроші Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk
Працівник приніс листок непрацездатності. Свій. Із написаним прізвищем "Пісіно". От так і хочеться запитати в медсестри : це опечатка? Чи вада її зору? (пропуск додається). Чи вада слуху (якщо в пропуск не глянула) Хочеться думати, що це її почуття гумору. Правильне прізвище Пісьціо. Не смійтесь)