"Аффтар! Пєши істчьо..." (2)

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Bulavka, 22 Червень 2015.

1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

З барахолки)) допомоги просять)):girl_haha:

"Дебрий вечір Скажіть пожалуста я хочу розпічатуваті фотку мамину на Середній розмір Скажіть пожалуста буде гарно чи ні"

Ну як можна так писати - ну як:girl_impossible::girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ніхто такого не хоче?
    за минуту супер прическа , дизайнер Кеn Paves американец создал для женщин супер парик , который не отлепишь от своих волос , т к сверху свои волосы, вы получаете супер стрижку, привезена с Америки.
    Подумайте)))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Hermi

Hermi Well-Known Member

все логічно - приліпили, потім відстригли! І зачіска і стрижка ;) 2 в одному ;)
    Одне тільки цікавить звідки зверху своє волосся з'явиться, чи це також чудо науки: приліпили, воно поросло волоссям, потішились і все зайве зістригли!

Коліться де таке продають, я також хочу!А то рідне волосся стригти шкода :sad:

• Смішно Смішно x 2
  4. Ziben

Ziben :)

чи може хтось дати контакти плотніка, щоб поміняти замок чи лічинку.
    люди, поможіте то розшифрувати:girl_flag_of_truce:маю знайомого "плотніка":girl_haha:без роботи, але не доганяю де і які личинки тре мінєти:girl_crazy:?Може то не тяжка робота і хлопови сі сподобає:popcorm1:

• Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Brigitta

Brigitta Well-Known Member

На ФБ дівчина продає босоніжки
    Нікому не треба?:girl_wink:
    І ще звернула увагу: в хімчистці "Чисто" на Сихові пропонують чистку ковдр і одіял... :girl_impossible:

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Так все просто і зрозуміло, щоб 150 раз не пояснювати
    - для місцевих,
    - для тих, хто не в курсі, шо ето такоє.

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
  7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

"Фугзія" для "лічінки" - а це вже щось цікаве накльовується, романтичне навіть :d23:

• Смішно Смішно x 2
  8. KUSJ

KUSJ мрійлива

свіженьке з ФБ "Да якшо винен водій його посадять а пішохода закопають або лишеться інвалідом!Водій через пару років вийде. а ви якшо дотримуетесь своєї думки шо вина тільки шовера то в такому випадку ви являетесь патонціальною жертвою ДТП!!!"

• Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну філософія зрозуміла,
    жорстокий сьогодні суд і якось дуже упереджений щодо пішоходів, що вони поганого зробили, а чому третього не передбачено? А якщо водій не винен, то лише тоді бідного пішохода відпустять? В іншому випадку або жорстока смертна казнь або побиття аж до інвалідності?
    і ще питання хто такий ШОВЕР і який то ПАТОНЦІЛЬНИЙ. Ну я знаю двох Патонів, але я щось не вкурсі про патонціанців... Чи то тепер так величають зварщиків?

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А ШОВЕРИ які нині жорстокі! Напевне через те що теж ПАТОНЦІЛЬНІ?!

• Смішно Смішно x 2
  11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ткж з ФБ" Терміново продаємо куток, сомовивіз, "
    хто має вдома сомів, яких треба вивезти?

• Смішно Смішно x 4
  12. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Побачила сьогодні на дверях під'їзду оголошення "Покашено". :girl_impossible: Якби не запах фарби, то голодний мозок так і намагався б зрозуміти до чого тут каша.:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. KUSJ

KUSJ мрійлива

з ФБ Ось вам і підтверджкння!! ЯК можна вірити людям !! Вероніка Корломієць звинуватила втому шо її прийшли кеди з невеликим дефектом , хоча при отриманні овару на почті товар перевіряється на місці вона цього незробила, і звинувати ла нас в тому шо ми винні що її прийшли кеди хз невеликим дефектом. Розповсбждувала всюи цю інформацію, я її повнернула зі своєї сторони тільки що кошти часиину від себе , і тут єже заразу сторінка стала недоступна, як це розцуміти звинувачувати когось а потиім видаляти сторінку!!
    А за "заразу" можна і в чан получити :girl_haha: , а взагалі я ніц не зрозуміла :pardon:

• Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я поки знайшла ту заразу, а потім поки зрозуміла кого тою заразою обізвали :girl_haha:

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ось такий допис :girl_yes2:

• Смішно Смішно x 2
  16. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

о як я то читала, мені сльози на очі навералися. І решта її коментарів теж .

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ну дуже цікаве формулювання. Цікаво, а яким макаром той велосипед до них "прибився", чисто як якийсь бездомний песик. Загубився велосипед, побачив хороших господарів і вирішив з ними пожити. Бідні люди не мали можливості за ним доглядати, довелось нового хазяїна шукати...Велосипед ж шкода, як він на вулиці сам жити буде, хто вигулюватиме?
    Натрапила в нових Львів'янин знайшов свій вкрадений велосипед через Інтернет

18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. AilataN

AilataN жива

ах, пригадалася мені стара добра пердя... )):girl_in_dreams:
    хто не знає про пердю прошу:

Останнє редагування: 20 Травень 2016
    • Смішно Смішно x 11
    • Подобається Подобається x 8