вже щось не бачу комента. Ну але пост шедевральний, направду)))) очі можна поламати. Я б точно не пішла до такого хвотографа))))
і вам не шкода песЕка і блиСьких аффтора????????)))))))) Краще було не редагувати... ооооооо мене вже //"скузі"// але писок болить реготати ))))
Вона ще раз виправила)) Цікаво , чи далі будуть їй вказувати на помилки? А там ще є багато над чим працювати))))
того ж автора продаю речі дитячі в хорошому стані... 1.куртка фірмові 3 рочки зима ціна 350гр 2.куртка демосизон 3 рочки 300гр 3.куртка веснана 86р ціна 200гр 4.куртка весна -осінь 250гр 5. желетка 18-24м ціна 150гр --- дописи об"єднано, Jan 20, 2016 --- то я їй там написала про професійність.
Аффтор стає популярним, того й дивись ''розкрутиться'' на ловца и зверь бежит в темі ''Де у Львові знайти'' якраз людина потребує такого собі песека Добрий день, де можна взяти якихось тварин на прокат для фотосесії? Мій планшет ніяк не сприймає ані аффтора, ані песека, постійно редагує, бідака...
ОМГ, в мене у голові це "шо" вже гуде... ""ше стараюсь читать як і шо робить в статтях. Пробую шо на мою діє. І стараюсь вчити говорити, шоб поніме шо вона хоче іменно. А як просить шось шо нізя то або договарююсь шо дам шось в замін, або якшо вона вперто істерить ухожу від ней, жду ше пару завивань і спокойно монотонно вичитую, і кажу шо вищи не вищи а маму тре слухатись.""
Ой, а я аж в кінці трохи допетрала про що мова тільки завдяки "вищи не вищи" Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Продовження: "" я її вхопила і тупо трясла, казалось душу витрясу. А чьо бо зранку вила і вередувала. Я її гулять винесла вона мені в магазині влаштувала істерику шоб я купила соломку, на дворі її поверх пачки стала гризти і викинула, я підняла а вона мені вищать на весь район. Я її як дитину прошу ходт до мене дома дам,а вона вперлась присідає і вищить. На пятий єлі виперлась з ней, вона розвертається біжить ше секунда і з ступеньок злетіла б. Я її в квартиру, вона не встиґла стась давай мені душу за ту соломку виймать. Бля я як підхватила, то вона верещала, а мной трясло."""
Реально. Моя знайома з ВК. Хто не вірить - можу скрін скинути. Я сама в шоці і не могла не скинути сюди.