Адресна допомога

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем tslezinska, 13 Травень 2010.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Адресна допомога

Масаж повністю на все тіло, бо і ручки теж були з сильним гіпертонусом, вона пальці "віялом" тримала довший час. Але загалом вона дуже зміцніла, голівку добре тримає, як на животик її кладуть.

2. Adelaida

Adelaida Active Member

Красуня! :) І оченятка розумні не по роках місяцях :)

Таня, а Настю весь час так сильно вдягають? Чи то тільки для фото?

3. tslezinska

Весь час:sad: Скільки не казала їм роздіти її трошки, їм все здається, шо ручки чи ніжки в неї зимні...

4. Adelaida

Adelaida Active Member

Їм би почитати щось дати. Може в когось є друкована література по здоров*ю-загартовуванню? А так будуть зимні, як кутати.

5. tslezinska

Лідо, на жаль, там не той випадок...Якби це було свідоме батьківство, то ладно. А так там метою ставлять просто якось дитину до пуття довести і віддати у садок.
    Чесно кажучи, мені якось страшно думати, кого Настя буде мамою і татом називати...Бо мине рік, вона почне говорити, почне вже багато чого усвідомлювати...А потім буде гуляти в дворі, а наші "добрі" люди наговорять всякого...

6. tslezinska

Настя сьогодні закінчує 1-й курс масажу! Вона вже впевнено тримає голову, стала помітно міцніша, їй подобається, коли її масажують:)
    Дякую Галині (галка) за такий подарунок для малечі, а також amurka за контакти масажистки - вона чудова!

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

А що там з прогулянками? Дитя достатньо на вулиці буває?

8. tslezinska

На вулиці вона гуляє зовсім мало, бо прабабця не може візок на вулицю вивезти, баба з дідом особливо часу на це не мають, а "мама" вчора сказала мені, шо не має до малечі ніяких почуттів і зовсім навіть не хоче гуляти з нею,
    Я б дуже хотіла допомогти їм з прогулянками, але просто фізично не маю на це часу:sad:

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А де вони живуть?

10. tslezinska

Сихів, біля к-тру Довженка.

11. martysik

martysik New Member

Таня скажіть чим я можу допомогти?Молока у мене немає (пропало коли моїй малі виповнилось 3 місяці),
    Може одяг потрібний????

12. tslezinska

Якщо ДУЖЕ хочете допомогти, то можете дати шо завгодно - одяг, памперси чи іграшки...АЛЕ я вже писала вище, що до матеріальної допомоги "на шару" дуже швидко звикають, і воно десь так і є. Багато форумчанок відгукнулося допомогти Насті, дуже багато всього напередавали, і я помітила, що люди почали сприймати це як данність. Тому я допомогу обмежила молочком, оскільки це є найважливіша річ для малої дитини.
    Зараз Насті вже 3 місяці, і молочна допомога теж не вічна. Поступово будуть давати кашки, а далі вже простіше буде.
    ------------
    Я говорила з "мамою" Насті...Вона по сьогоднішній день так і не дивиться до дитини і не має до неї жодних почуттів. Поки дитина маленька і їй треба лише дати їсти, перевдіти та поколисати, все більш-менш просто. АЛЕ коли вона почне повзати-ходити, прабабця (75р.) за нею вже не вженеться, а бабуся з дідусем працюють по сутках і теж особливо не мають часу бавити малу дитину. Виходить, шо скоро доглядати за Настею буде дуже проблематично...Тому, можливо, будемо пробувати влаштувати її в будинок милосердя, де за нею будуть доглядати монахині.
    Хоча наразі це лише думки, я не знаю, чи сім"я на таке погодиться...але вони мусять подивитися в очі реаліям...

13. Adelaida

Adelaida Active Member

Таня, а як там в Настуні справи?