Адресна допомога

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем tslezinska, 13 Травень 2010.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Адресна допомога

Я можу позичити молоковідсмоктувач АВЕНТ механічний безкоштовно! Бо мені руками зручніше та швидше виходить:)

Останнє редагування: 21 Травень 2010
  2. Dobra

Dobra Well-Known Member

3. tslezinska

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

Таню а ше є потреба в молочці?
    Бо так шоб забагато - то теж не добре, шоб було де зберігати...

Якщо так - я беру відсмоктувач і забезпечу частку молочка.

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Таким маленьким діткам ,масаж роблять з 2-3-х місяців.

6. vikаa

vikаa миється в бані

в мене є суміш Детолакт 1 плюс і детолакт біфідус по одній пачці запаковані.може треба буде.і якщо треба то памперси куплю.

7. tslezinska

На сьогодні дівчата забезпечують безперебійне харчування молочком для Насті. Якщо раптом буде того замало, чи в когось би стався форс-мажор, то я одразу повідомлю!

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

Гаразд, буду чекасти ;)

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

що нового у Настуні?:)

10. tslezinska

Дівчата (окрім тих, які постачають молочко для Насті), чи маєте може заморожене молоко, яке вам не потрібне? Чи може хто зціджує забагато?
    Настя росте і з"їдає за день вже більше (десь 900-1000мл), і того молочка, яке зараз дають, буквально впритик вистачає...Я зараз до Насті їжджу часто по 2 рази на день, бо запаси моментально закінчуються:sad:
    Якщо хтось може ще давати молочко, це б дуже мене виручило! Мене можна знайти ввечері на Науковій (біля Арсену), вдень я на Луганській (можу заскочити на Сихів), ну або ж приїду, куди скажете:)
    Свій молоковідсмоктувач я позичила, сама ціджуся вручну, так шо, на жаль, в цьому плані допомогти не можу:sad:
    Пишіть в ПП або дзвоніть 067-992-59-70.

11. anka

anka Well-Known Member

в мене є дитячі лашки. Не першої свіжості, але вдома дитинку можна одягати. Якщо потрібно- напишіть, який зараз ріст дитинки, переберу і завезу, куди скажете.
    В чому морозите молочко? Я такого ніколи не робила. В який район підвозити?

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

на жаль, молоком не можу допомогти, але маю скляні баночки з дитячого харчування! Напишіть чи комусь з вас ще потрібні?

13. tslezinska

Зріст зараз десь 55-56см, вона ще дуже тендітна! Найменші лашки на неї ще нормальні.
    Морозити можна у банках скляних, пластикових ємностях, і навіть одноразових пакетиках. Аби лиш тара чиста була:) Я живу на Науковій, біля Арсену. Якщо вам не проблематично буде ввечері приїхати якось, то було б супер!
    Баночок, на щастя, маю купу і можу привезти, кому треба!

14. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А чи потрібні Насті якісь іграшки? Ми маємо іграшки, і так хотіли віддати в дитячий будинок, можем Насті (ще й близько живем). Правда вони для дітей старшого віку.
    І якщо треба зціджене молоко, теж можу допомогти

Останнє редагування: 29 Червень 2010
  15. tslezinska

На рахунок іграшок наразі не знаю навіть...Насті 2 місяці, вона ще навіть брязкальцем не бавиться, бо зовсім маленька та слабенька. І я навіть не знаю, коли прийде той час, шо іграшки будуть для неї актуальні...Тому якщо планували віддати у дит.будинок, то може віддайте туди, там вони точно необхідні!
    Від молочка відмовлятися гріх! Воно потрібне, дуже потрібне! Напишіть мені в ПП свої координати (адресу, куди під"їхати, та моб.), і я приїду по молочко!
    =====================
    ДО речі, Настя важить вже 3450 (народилася 2200, при виписці 2100), вони сьогодні були в поліклініці. Звичайно, лікарі сказали, шо вагу вона мало набирає, і шо треба давати суміш...виписали віт.Д, і ще якісь краплі невропатолог виписав...Короче, не знаю, як переконати дідуся та бабусю не слухати лікарів! Вони вроді до моїх слів прислухаються, але ж авторитет лікарів давить...

16. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Ой, звичайно, що на суміш шкода переводити. Я вірю, що Настуся, згодом добре почне набирати, бо грудне, це грудне, тут без питань. А ви як щось буде потрібно список речей виставляйте обов'язково. Молочком не допоможу, бо синочку вже 4роки. І де ж ті мами беруться такі, що їм дітки не потрібні? В мене кожного разу сльози на очах як таке чую,бо сама народити більше не зможу...і де справедливість?!

17. Adelaida

Adelaida Active Member

Дівчата, якщо хтось має, позичте мені сумку-холодильник. Нас три дні не буде у Львові, але я би хотіла не переставати сціджувати молочко (минулий раз майже до лактостазу не дійшло, а по приїзду молочка трохи менше стало). Бажано із можливістю підключення до авто або звичайний, але щоб на 4 години дороги вистачило.
    Виїзд у суботу, тобто заберемо в пятницю, або (у крайньому випадку) у суботу зранку. Пишіть ПП. Дякую!

18. шоколадка

шоколадка Active Member

дівчата, можу позичити електр молоковідсмоктувач .

19. tslezinska

Насті вже 3 місяці, росте дитинка! Завдяки молочку, яке дають дівчата, зараз важить приблизно 4кг!
    Сьогодні розпочали курс масажу, їй вроді подобається:)
    ==========================
    Якщо ще хтось має заморожене молоко або має можливість зціджувати, це була б неоціненна допомога, бо наразі знов маємо невеличку "молочну кризу" (хтось захворів, у когось свій "лактаційний криз", у когось ще інші проблеми...). По молоко я приїду або ж його можна принести до к-тру Довженка на Сихові.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яка серйозна дівчинка!:girl_smile:
    А як її нозі? Масаж роблять тільки на них чи на все тільце?