Відповідь: Адресна допомога Я б так хотіла чимось допомогти... Але грудного молока в мене вже нема, одежинок немовлячих теж... Може, щось ще потрібно? Таню, в малої все в порядку з ніжками? Бо вона їх так якось підігнула на другій фотці.
Відповідь: Адресна допомога Міра, буду завтра біля Довженка орієнтовно перед 10 ранку, я щодня в такий час завожу їм молочко. Ясю, в малечі сильний гіпертонус, вона ніжки весь час там тримає підігнутими. Я їй масажик роблю, то вона їх при цьому випрямляє трошки. Але напевно більше ніхто тим займатися не хоче...
Відповідь: Адресна допомога В мене дуже погано виходить цідитись...лише груди мордую, тому напевно я в цьому пас, але маю багато баночок 200 грамових якраз від пюрешок дитячих, але вони типу таких майонезних, без кричечок на закрутку. Якщо треба - можу віддати.
Відповідь: Адресна допомога я б з нею незмогла нормально говорити...а пару раз би стукнула,може б дойшло.... воно таке малесеньке.... пишіть може потрібно ще щось,а то грудного молока сама мало маю і цідити нема шо. якщо ще щось дитині потрібно,то пишіть!!
Відповідь: Адресна допомога Дівчата, може ми зберемо гроші на курс масажу? Таню, що скажеш? Чи достатньо того, що ти робиш? Чи потрібен професійний?
Відповідь: Адресна допомога Я спитаю, чи вони не проти. Думаю, їм ця ідея сподобається! От тільки не знаю, з якого віку діткам масажі роблять...Десь з 2-х місяців?
Відповідь: Адресна допомога для доношених - так. а для такої маленької дитинки - не знаю...Треба (якщо ім ця ідея підійде), щоб вони знайшли масажиста і той скаже коли можна і с-ки це буде коштувати (щоб ми знали яку нам потрібно зібрати суму).
Відповідь: Адресна допомога моїй малій робила масаж хороша масажистка,старша жіночка,дуже багато всього знає і займається з дітками в яких дисплазія,тонус мязів і т.д....я так зрозуміла що Настя на сихові,то думаю вона погодиться.і бере недорого приблизно 25-30грн.
Відповідь: Адресна допомога Ми в 1 місяць малим робили масаж в поліклініці. Коштував 30 грн. за сеанс. Десяти сеансів достатньо (курс), а потім через проміжок часу можна повторити. Масажисти приходять додому. Підтримую ідею щодо масажу та теж приєднаюсь до збору коштів. Дайте знати. Пробувала зціджувати молочко, але руками щось не конче получається. Може хтось має дати на платний прокат молоковідсмоктувач?
Відповідь: Адресна допомога ага, я випадково натрапила на масажистку саме з Джерела...теж рекомендую, бо на особистому досвіді дуже задоволена..
Відповідь: Адресна допомога Ви писали -старша жіночка,працює на Сихові,недорого бере. Пи.Си.Зі знайомої брала-20 грн.
Відповідь: Адресна допомога а в мене брала 25,напевно тому,шо живу в кінці геогоафії)))і як ви нею задоволені?бо мені вона дуже сподобалась!!)
Відповідь: Адресна допомога Дівчата, маю баночки від дитячого харчування з кришечками, правда по 80г. Якщо потрібно, можу віддати в районі Н. Цуму аба в центрі.
Відповідь: Адресна допомога Я маю, але механічний, якщо підіде пишіть. А безплатний прокат вас влаштує?
Відповідь: Адресна допомога І якби мені хто позичив молоковідсмотпувача позичив - я би теж молочка би давала. То якщо ще потрібно.