А ви звертаєтесь до ворожок?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Amira, 28 Грудень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

Це ворожіння!

2. ASTERISK

ASTERISK New Member

Доброго дня, дівчата! Одного разу пішла до ворожки, щось мені таке наплела що, "ні в тин ні в ворота", і що пороблено, і то ще в третьому поколінні, коротше тре їздити відробляти, і я незнаю, чи то правильно але я нічо неїздила і не відробляла. Але чула про таких священників-екзорцистів, що вони дуже помічні, чи хтось відвідував їх, чи можите поділитись відгуками.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Є такі. О. Василь Вороновський. О. Ігнатій Голинський.
    Тільки вони допомагають людям із справжніми проблемами, а не з вигаданими якоюсь ворожкою. ;)

4. olevitska

olevitska New Member

мабуть так як і в кожного в житті бувають чорні полоси так сталось і у мене. лише та полоса стала надто чорною і надто широкою. розпачу мому не було меж. от і звернулась до старенької (90...) жінки... вона молилась, щось дивилась і сказала, що було пороблено. далі просила купити три куски воску три свічки і тричі прийти до неї щоб вилити віск. а опісля, молитись довго поки свічка не догорить, якнайчастіше ходити до церкви ставити свічки і молитись. мені полегшало...але аж через рік...коли з біллю від втрати я навчилась жити... а 2 роки назад трапився такий випадок - я в ЦУМі купую лото забавки(для розваги бо у виграш ітак не вірю- звичка) а там жіночка подивилась на мене і попросила дати свою руку, я дала і вона буквально за хвилинку видала- щоб я вдруге вийду заміж і народжу ще одного синочка і що все в мене буде добре...і я про це забула...але жила думкою що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ . зараз і справді у мене тьху тьху все добре!!!
    зараз я вважаю що нікуди ходити не треба! треба в душі знайти віру і частіше бути в церкві! а ще треба просто повірити в те, що час лікує все і наступна полоса обовязково буде світлою, і що "все буде добре". мій чоловік любить повторювати, що кожен отримує те, на що заслуговує-я не повністю з ним погоджуюсь, але щоразу намагаюсь стати капельку кращою, ...

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Глянув у коді лінку на номер цієї теми 48666 - плакав... [​IMG]

От і відповідь авторові теми на

• Подобається Подобається x 1
  6. Gysochka

Gysochka Member

я ніколи не ходила, але колись незнала і ворожила на Андрія. а зараз вже зрозуміла що це гріх.Воно може спочатку навіть допомогти,але потім дасться взнаки.Розказували мені одну історію, що одним чоловік вже втрачав свою "чоловічу силу" і пішли вони до ворожки з тим. Вона йому в пояс(щось я правда не зрозуміла в який то пояс) зашила писульку і сказала їм не читати. "Сила" чоловіча таки до нього повернулась, все було ок, але жінку розїла жіноча інтересність і вона витягла ту писульку а там... " диявол поверни йому силу а взамін візьми душу" Ось так. Каялись потім вони що звернулись до неї. Біблія чітко пише про такі речі:
    "Не будете ворожити,і не будете чарувати!" Книга Левитів 19:26
    "Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними.Я - Господь, Бог ваш" Левитів 19:31
    ще одне місце з Біблії знаю
    "Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожиь по птахах,і хто чарівник, і хто чорнокнижник,і хто вкиликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, ...." Повторення Закону 18:10.
    Так що якщо є якісь проблеми краще піти і помолитись, аніж звертатись до ворожок.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

[​IMG] а чим діло кінчилося? Як без писульки прожили? Довго?

8. Gysochka

Gysochka Member

чесно кажучи незнаю :girl_blush2: просили в Бога прощеня і думаю все налагодилось

9. true

true New Member

Дивують мене деякі люди, аж до смішного. Одна кубіта везе дитинку до ворожки, бо він несподівано в садочу сходив під себе по-великому, а він такого вже не робе, а то певно страх, а то може пороблено! А я кажу , може дитину до лікаря, бо живіт заболів і не дотримав, а потім до психіатора маму? Ото люди собі дають!:girl_crazy:

10. nattsol

nattsol Well-Known Member

мене теж. знаю таких людей, які більше довіряють телефонній розмові з нумерологом, якого показують по ТБ і який каже що лікарі поставили неправильний діагноз (а потім рахунок за телефон приходить на кілька сот грн.), аніж лікарю, якого вони бодай вживу бачили, а він, у свою чергу, бачив їх.

11. true

true New Member

Моєї знайомої мама мала сусідку, яка стала тепер страшною гадалкою. Одного разу та мама почула розмову тої сусідки, як та розмовляла зі своєю напарницею по бізнесу. Та каже , що ту клієнтку вже треба відпускати, бо вже немає грошей і починає носити продукти. Другу теж , бо вже задовбала, а от буде дзвонити така то пані, то треба щось допридумати, бо дурна, має гроші, і треба її потримати. Ото і думай собі...

12. Gysochka

Gysochka Member

отож то й воно, добре якщо хоть гроші здирають. а би всяких бісів ше не понаводили на тебе,сімю і твоє наступне покоління

13. ewa

ewa миється в бані

Відповідь: Дитина боїться води

в мене син після роддому так кричав від води шо аж синів ми його купали один раз в тиждень,а деколи в два тижня,не допомогло в два місяці я не витримала і пішла з його бодіком і злила віск в бабки і дали мені молитву від переляку,через місяць все було супер тепер неможливо з води витягнути,мому святіку вже рік

• Подобається Подобається x 1
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок?

А чому з його бодіком, а не своїм?

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мали вчора науку про 10 Заповідей Божих. І от щодо першої заповіді -Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. багато було бумок,слів, але от щодо теми. о.Сава сказав за ворожок,що це також відноситься до цієї заповіді, тобто люди собі роблять отаких богів з них,бо вірять їм,думають,що ті їх врятують, а то ж все не так і не від Бога то. І навіть є бабки які там моляться,іконками порозвішувалися-то все завоювання авторитету. Бо ж значить побожна,значить можна до неї йти. Не можна, бо то гріх.Краще піти до церкви і щиро помолитися.І то все людська слабкістьб.проблема-значить наврочили, позаздрили..Краще б ту проблему вирішували,а не бігли яйця зливати до ворожок...

16. fanet

fanet New Member

хотіла записатися на зустріч до Магдалени Мочийовські... маю проблеми зі здоровям, але не знаю чи варто братися за дороге лікування, чи можливо це вилікувати?...чи варто?

17. Vasuluna

Vasuluna New Member

Я - не ходжу до ворожок! Й нікому не раджу. Після того, як до них підеш, може стати ще гірше. Краще попросити помочі в Бога у церкві. Моя думка збігається з цікавим текстом на одному з сайтів: ХХХХХХХ

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2010
  18. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Ходила, навіть віск зливала. Про теперішнє розповіла всю правду, про майбутнє не казала, бо і знати не хотіла. Грошей не вимагала, казала скільки даш- так і буде добре. Нічого не відробляла, тільки казала ходити до церкви, дати на службу за покійних родичів, і дала кілька молитов. До бабульок більше не піду.

Моя родичка мала проблеми з хребтом і поїхала з мамою до однієї знахарки вправити диски. Та жіночка до її мами каже: хто в тебе в родині є на ім"я ...? Та каже- маю рідного брата. Знахарка попросила терміново привезти його до неї, бо той довго жити не буде. Його силою до неї затягнули, він пив "по-чорному", печінка вже відмовляла. Та жіночка заставила його кинути пити, і ходити до церкви. ЇЇ брат вже майже рік не п"є, навчився молитися, і ходить до церкви, яку відвідував найчастіше- раз на рік на Паску. Та знахарка ніяких восків не зливає, нічого не викатує, і про майбутнє ні слова не говорить. Просто наставляє на шлях істини і молиться. Можливо декому, якраз і потрібен такий "копняк".

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Копняка дати часами дуже навіть треба.

А он в нас тут рекламують одну ясновидящу яка служила при Почаївській Лаврі. Он я щоразу слухаю і думаю а як таке можливо? Як то воно одне з другим сходиться?

20. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

може після служіння отримала дар Божий? На все Божа воля!
    Хоча, рекламувати таке не можна.