А ви звертаєтесь до ворожок?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Amira, 28 Грудень 2009.

1. Saszko

Saszko New Member

Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

Ну, не сам же одержимий це робить. Чи піст і молитва по-Вашому і є езорцизм?

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо екзорцист не буде в пості та молитві, то не матиме сили нічого зробити, адже апостоли власне й не зуміли й Ісус на них тоді взлостився.

3. Akita

Akita New Member

Дівчата, ворожки, всякі там бабки - то все фігня. Одного разу моїй мамі якась там ворожбитка , я ще тоді була маленька, нагадала, що її дочка, тобто я, вийде заміж дуже рано за військового, буде жити далеко від дому і рано помре..... Так от - вийшла я заміж в 23 роки (як на мене, це не є рано), чоловік мій навіть близько біля військових не стоїть, живу я у Львові, ну а сприводу ранньої смерті:girl_in_dreams: - поживем-побачим, думаю проживу достатньо, бо не вірю у всю ту чорно-білу магію.
    Мадами, які називають себе провидицями чи ворожками просто на елементарному рівні знають психологію і не більше. От, скажімо, приходить молода дівчина - чого прийшла? Та ж ясно - або з хлопцем розійшлась, або незаміжня; Приходить жіночка заміжня - або чоловік пияк, або в сім"ї негаразди... І понеслось - "на тебе накладений вінець безшлюбності...", " тобі пороблено....", " в тебе сусідка з чорним оком...." і т.д.
    Дорогенькі, не ведіться на всю ту нечисть, бо ввіб"єте в мозок слова такої "цілительниці душ":girl_haha: і все нормальне життя піде коту під хвіст...

4. Afalina

Afalina New Member

Ні, ні, і ще раз ні!!!! Ніяких ворожок! Ви повинні спочатку самі розібратися в своїх проблемах, у кожного вони є, були і будуть....таке життя....В мене теж не все гладко проходить завжди, тай зараз не весело...але про ворожку і не думаю. Злити віск, рахую не є гріхом, тим паче якщо людині це помагає, а от про майбутнє своє знати,не раджу

5. Ворон

Ворон Well-Known Member

Я повністю согласен із Saszko. Вот на прімер люди сібя вінят шо вибралі Януковіча і Тімошенко презідєнтами. Но ето же колдуни. Оні на людей порчу наслалі. Ви действітельно думаєтє што нормальниє люді без порчі би штото такоє делалі? Да нікогда в жизні. Мой хороший друг - Ворожбіт із Сицилії хорошо снімаєт ету порчу. Всего двадцать грівень з чоловіка. Присилайте своїх знакомих-родствініков. Пішитє в ПП.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой, Вороне... :)
    Не знущайтеся ТАК над охмурьоннимі.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мадмуазель Жанна із Паріжа і Сіциліі:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

8. levandivka

levandivka З яйцями...

аха. проєздом. прощальная гастроль.

9. silvia

silvia Well-Known Member

На тему президента.
    Оце дзвоню до цьоці з Волині, а та мені й каже, що її знайома ходила до ворожки по своїх справах, ну і як українська натура не могла не спитати про результат виборів то ще було до 2 тури) Тай каже та ворожка, що переможе Янукович, але довго не буде, бо є хворий сильно, а вже після нього то прийде Юлька. Отак-во мені розказувала. ))) то я і вам розкажу:girl_crazy:

10. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

"На тему президента.
    Оце дзвоню до цьоці з Волині, а та мені й каже, що її знайома ходила до ворожки по своїх справах, ну і як українська натура не могла не спитати про результат виборів то ще було до 2 тури) Тай каже та ворожка, що переможе Янукович, але довго не буде, бо є хворий сильно, а вже після нього то прийде Юлька. Отак-во мені розказувала. ))) то я і вам розкажу"

то певно на ньому вроки, йому люба ворожка скаже : "поробила баба з косою" !!! треба терміново віск злити :)

11. Bonka

Bonka Well-Known Member

12. levandivka

levandivka З яйцями...

К бабкє нє ході! (с)

Останнє редагування: 23 Лютий 2010
  13. Ворон

Ворон Well-Known Member

Я :no: , та ніколи в життю. Я добрий.

Вона, вона. Недавно здибався з нею опісля її останніх гастролів. То вона Януковичу гадала недавно.
    Во шо нагадала:

Дорога дальная,
    любовь печальная,
    потом казённый дом.
    Дружки любовники,
    потом пособники -
    поклонники Ахметовой стихов.

Все корешки розбойные,
    немногословные
    и понимают в чем жизни смысл.
    А позади судьба прыщавая.
    Впереди, её подруга,
    смерть кощавая
    стоит и машет длинною косой.

Записано зі слів мадмуазелі Жанни із Парижу і Сіцілії
    форумлянином Вороном Мушкіним. Що почув то і переповідаю.

14. redfox

redfox New Member

даааа,
    у меня подруга как то ходила к астрологу - ну в общем не сбылось

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я вважаю то все, за перепрошенням, повною бздурою. Не звертаюся і нікому не раджу. А як хтось пропонує поворожити то пропоную у відповіть :) Я то зроблю точно так само. На все Божа воля і ніхто її знати не може.

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

+ 1000 :)) Розсмішили до сліз

16. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Маю питання.
    Двоюрідна сестра мого тата вважає себе екстрасенсом. Так це чи ні я вникати не буду. Він їй дуууже довіряє та поважає. Вона людина добра, спокійна, відкрита.
    Нещодавно прийшов до мене тато з проханням відіслати їй фото якихось дядьків по мейлу, щоб вона "глянула". Він знає моє негативне ставлення до цього, але відправила, бо це було його бажання а не моє.
    Цього місяця дуже хворіла моя доня, ми незнали що це, поки з аналізами не розібралися що до чого, зараз їй значно краще, потихеньку видряпуємось.
    Дзвонить сьогодні тато та просить щоб відправила його сестрі фото моєї малої щоб теж "глянула", а я відмовила... Трохи посперечались - кинув трубку. Нехочу сваритись із батьками, але вони бачать то інакше, не слухають моїх пояснень - вважають мене неправою. Незнаю як вчинити...

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ваша дитина - ваша відповідальність і ваші рішення.

п.с. і фотографії інших дядьків теж би не посилала

хто ворожок дуже любить, сходіть в тему "спільна молитва" там є "чудовий" результат ходіння до ворожок

18. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

все так, тому відмовила. правда шкода що незрозумли мене

19. panna

panna New Member

Добрий вечір.Моя свекруха поїхала до якоїсь бабки.Без дозволу показала фотки своїх двох синів і мою.Тут почався психологічний обман:молодший хворий(це по фото можна побачити),йому пороблено - треба 8 сеансів відчитати.У мене з чоловіком все гаразд,але пороблено на розвиток нашого бізнесу - вистарчить одного сеансу.В результаті відчитувань напротязі тижня бізнес пішов вгору, а потім все по-старому,а здоров"я малого навпаки погіршилось.На мою думку, вони на психологічному рівні роблять нас залежними від себе,щоб ми зверталися до них частіше.А також,від їх нього втручання наша енергетична сила стає слабшою і тоді дуже легко маніпулювати нашими слабкостями.

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я одного разу теж ходила зливати собі на віск з цікавості. що мені скажуть...в результаті нічого нового не дізналася і ще більше заплуталася. Я в це не вірю. але подружка щось мене так зацікавила, мені просто було цікаво і все.
    А от з малим два рази їздили зливати віск. перший раз як йому ще й рочку не було, дуже плакав щоночі і нічого не боліло при тому. Допомогло відразу. Другий раз малий дуже боявся грому і поїздів, хоч ніколи в поїзді не їхав...теж допомогло. Не знаю чи випадковість чи щось в тому є, головне те. що допомогло. Але то ж не ворожіння...це те саме. що вроки знімають на сірниках чи ше якимось методом... На рахунок екстрасенсів всяких, які лікують своєю енергетикою чи чим там, то вважаю їх шарлатанами. Чи там якісь приворожування і ворожіння на картах,...в то все не вірю. У мене сусідка була (двері в двері) ворожка. до неї часто черга стояла, то вона на святу вечерю до мене прийшла пампушок просити і я їй дала. бо не вірю. що то для чогось злого і що це щось дасть...Вона часто малому іграшки приносила і я не забороняла ними бавитись, бо я її не боялась...А інколи здавалося. що вона відчуває те, що я її не боюся. Вона правда вже померла - старенька була і до того ж любила випити.