А ви звертаєтесь до ворожок?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Amira, 28 Грудень 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

Ну тут всетаки від людини залежить. Якщо так перейнятись тому, що сказала якась циганка, то всякі дурниці в голову можуть полізти.
    Але якщо вірити в таке як програмування, то тоді не лице циганки, ворожки на таке здатні, але й наприклад рідна мама. Ну не бачить вона тебе з твоїм новим кавалєром. От почне вона тебе переконувати. В тобі поселяться сумніви, якщо їх ще не було до цього і все послала хлопця. І хто винна мама?
    Ну хоч вбийте мене, не вірю в це. Що має бути твоє буде, а що не має бути...тримайся-тримайся, а всеодно втече;)

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Нагадала собі, мама мені розповідала як колись на практиці в Росії якась циганка до них причепилась і гадати почала. Дівки були по 17 років і звісно купились на її вмовляння, ну, на вішала їм лапші, понарозказувала. Поїхали додому, то все забулось, мама каже, що вже і не пригадує, що вона їй наворожила, а от її одногрупниця, маючи 55 років, досі чекає, що згідно ворожіння, помре у дуже юному віці.

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

Я колись не знала ні про ті всі ворожіння, ні про їх наслідки. Якось по дурості, попала з мамою до якоїсь такої бабки, що всі казали дуже добра. що навіть деякі священники до неї ходять. Вся хата образами була обвішана і т.д.Навіть собі не уявляєте як про то жалію і каюся. Прошу в Бога пробачення. Ніколи більше на таке б не пішла. Головне Віра в Бога, і щира молитва, і тоді все буде добре.
    Найстрашніше - :sad: вона сказала про смерть мого тата, і так і сталося.:sad::sad: Потім, коли тим всім поцікавилася в священників, дізналася що таким чином ми дозволяємо нечистому керувати подіями в нашому житті, відкриваємо двері, і можливо так сталося не тому що мало статися, а тому що вона сказала. Не знаю, багато років вже пройшло, а я собі не можу пробачити ту дурість. Те що не знала, вже як відмазка не діє, треба було поцікавитись. :sad:
    Не треба до таких ходити. Ходять ті в кого Віра слабка.

4. Agrafka

Agrafka Member

Особисто я до ворожок ніколи не зверталася і не раджу іншим це робити. Це великий гріх, а окрім того, вірю, що сказане не у той час, не у тому місці може справдитись. Не потрібно випробовувати долю. Треба вірити в Бога, робити добрі справи, бажати ін. людям добра і любові, і все буде добре.

5. Drongo

Drongo Well-Known Member

Колись в цій темі прочитала про нього, а сьогодні в новинах - жахливо:

* Самого известного украинского мага зарезали в собственном доме

Сегодня утром в своей квартире в Верхнем Ясенове Верховинского района на Ивано-Франковщине был зарезан известный мольфар Михаил Нечай. Ему шел 82 год.

«Сообщение в милицию поступило в 6 часов 50 минут. Нечай скончался от ножевой раны. Прямых очевидцев происшествия нет. Ведется следствие», — рассказал Gazeta.ua руководитель ЦОС областного управления милиции Василий Гультайчук.

По словам посетителей, якобы психически больной старик, который пытался два дня попасть к мольфару, зашел таки на прием.

Наедине он зарезал Михаила Нечая. После этого спокойно вышел из комнаты и сказал людям, которые ожидали в очереди, чтобы некоторое время не заходили в кабинет.

Михаил Нечай считал себя белым (солнечным) магом и рассказывал, что есть в Карпатах и черные (месячные) маги, которые ведут с «белыми» постоянную борьбу.

По его словам, уже в восемь лет испытывал на себе чудодейственную силу и умел останавливать кровь.

Стал известен в Украине после того, как в 1989 году на первом фестивале «Червона рута» в Черновцах мольфар получил официальное приглашение от властей обеспечивать хорошую погоду в течение праздника. Кроме того, к Михаилу Нечаю ездил режиссер Сергей Параджанов перед съемками своего знаменитого фильма «Тени забытых предков», чтобы мольфар рассказал о самобытности Гуцульщины и специфике гуцулов. Актера Ивана Миколайчука господин Михаил учил играть на дрымбе. Он является руководителем фольклорно-этнографического народного ансамбля, сам изготовляет дрымбы.

В марте 2010 Нечай получил звание Заслуженного работника культуры за сорокалетнюю работу руководителем любительского ансамбля дрымбарей «Струны Черемоша».

6. vikad

vikad New Member

Дивно, погоду створив, а свою власну погибіль відвернути не зміг...

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Не згідна. Що тоді говорити, про тих людей, які самотні все життя. Бог не створив для них нічого? А де справедливість?

Біблійний приклад Соломона. Бог створив йому 300 жінок і 700 наложниць? Щоб вони його потім звели до служіння іншим богам.

Останнє редагування: 21 Липень 2011
  7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

але він передбачав її. Нещодавно натрапила на статтю, що в останніх інтерв ю з журналістами, він говорив, що йому залишилося недовго. І смерть його не буде природньо.

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

А хто сказав, що має бути справедливість?

Дуже шкода його...

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вже кілька разів поспіль виходила з дому і бачила, як на проспекті Шевченка, де лавочки і кругленькі клени, ходять туди-сюди циганки, підсідають до дівчат, просять закурити і починають свої байки розповідати! І ось минулого тижня і я у цій пастці опинилася, які ж вони приставучі! "Есть у тебя два парня - один беленький, а другой брюнет!" І давай мені розповідати, кого з них краще вибрати...Найпротивніше те, що вони за руку беруть, навіть не спитавши...А у самих руки такі чорні і немиті. Після цього ще не раз їх бачила, дивно, бо місце таке, що і даїшники полюбляють там стояти, і прокуратура навпроти...

10. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ну а що їм зроблять даїшники чи прокурори? якщо вони просто сіли біля вас і розмовляють, то складу злочину в цьому нема. Хіба можна поскаржитися, що вони вам погрожують або що. Інакше, коли загіпнотизують та заберуть гроші, але і то треба довести.
    А саме краще - в контакт не вступати, руки не давати, як і грошей, сигарет і т.д. Саме краще - вступитися звідти і піти. :)

11. yurasuk

yurasuk New Member

Ну так він також людина, яка рано чи пізно всерівно б пішла б життя, тим більше він вже не молодий. В нього наскільки я читала, і син від раку помер??? А в іншому інтервю стверджували, що померти він мав від хвороби зі шлунком. Одним словом-пресса.

12. AilataN

AilataN жива

Вчора з гуляла з песиком , на його улюбленому стовпі побачила об'яву : " Памагаю. В любві, зніму пороблене, вроки.." ще там щось, і номера телефону. Сьогодні йду- всі номера обірвані.
    Народ прагне "чуда".

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То могли конкуренти обірвати:girl_wink:

14. AilataN

AilataN жива

15. lorelaj

lorelaj Active Member

Вірю в таких людей, що вмію вроки знімати, бо був випадок в житті. Просто на вулиці зле стало страшенно, без жодних причин в одну мить, так мені отака жіночка помогла - щось там помолилась, руками поводила й пустило в раз. Але, якщо чесно, то мені здається, що ті люди, які справді вміють й знають щось недоступне більшості, не будуть себе рекламувати, дань збирати й тп бо тог дар, яким не можна спекулювати.
    Два рази була я у ворожки-не ворожки, двох жіночок, які яйця виливають - обидва рази мене подруга вмовила за компанію піти в коридорі її почекати - перший раз мені так дурно стало в тій квартирі, що я вибігла на вулицю й більше години на морозі її стояла чекала - не могла себе змусити навіть в під"їзд той зайти, так мене трусило. Другий раз (через рік чи півтора) вона мене знову намовила піти. Я вже навіть в кімнату з нею зайшла (добре молилась пперед тим) подивилась, як вони їй там ворожать й скажу вам - чистої води шарлатанство.

16. vikad

vikad New Member

А до кого молилася та жіночка? Від цього залежить які наслідки може мати таке тимчасове полегшення (я маю на увазі духовне здоров*я, а не буквальне)

17. Virner

Virner Well-Known Member

Якось моя коліжанка зібрала своїх подруг на посиденьки за кавою. І була там одна жіночка (вірменка), яка хвалилась своїм вмінням гадати на кавовій гущі. Ну, моя подруга каже - давай гадай мені. Вони пішли в іншу кімнату і та їй нарозказувала там, що ж вона в на дні горнятка побачила. І так по черзі всім. І пішла (зовсім не сприймала це як гадання, більше як фантазія на тему...). І от діалог:
    Ворожка-вірменка: вижу казенный дом. Учишься?
    Я: Ні
    В-в: работаешь...
    Я: Ні, звільнилась недавно, зараз не працюю
    В-в: за три дня будешь в казенном доме...вижу...
    Я::girl_nea:
    В-в: вижу парень у Тебя есть ... темноволосый
    Я: хлопець є, темноволосий ( а сама думаю, :girl_haha:хоть би мій русявий чоловік не дізнався :girl_crazy:)
    І так далі все продовжувалося.... Потім виявилось вона і моїй коліжанці сказала, що у неї аж 2 хлопці, і скоро вона зробить вибір. Ага ...зробила 8 років тому)))))
    А між іншим вона цим гроші заробляє і не маленькі. І черга до неї, і по записах приймає. :girl_impossible:

18. vikad

vikad New Member

Молодець! Вони на те і розраховують, що ви підтвердите те, що вони ВГАДУЮТЬ. Як бачуть сумнів - відразу на іншу тему перескакують.
    Я колись в юності (мені тоді років з 15-16 було), на таке попалася. Отак би й до сьогодні чекала чоловіка Сашу і не мала би щастя з найкращим у світі чоловіком, якого і приблизно Сашею не кличуть...

19. Lyakerka

Lyakerka New Member

Йой, піду на пенсію, куплю си колоду карт і буду мати заробіток!
    __________________Ще й який! Трошки знання психології, понаклеювати заманливі оголошення і від клієнтів не буде, можна відкривати кабінет ясновидця хоч сьогодні. Таких зараз багато, а люди хочуть вірити, що хтось за них вирішить майбутнє, і йдуть до ворожок. Хоча ходять із різною метою...

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

Можливо й є якийсь маленький відсоток людей, які володіють певним даром, але не пішла б навіть до них на консультацію і нікому не раджу туди ходити.
    Думаю, що має статися- станеться, і ми люди не вправі залазити в майбутнє і думати, що якась людина його вирішить чи змінить.

20. Donner

Donner Member

Зацитую уривок інтерв'ю з екзорцистом, священиком УГКЦ з Донецька Василем Пантелюком про причини опанування людини злим духом:
    Люди інколи сприймають ворожіння, спірітизм, "зняття порчі" як розваги, а диявол ставиться до цього як до серйозного маркетингового трюку, яким втягує людину у свої сіті:) Не попадаймося!