А ви звертаєтесь до ворожок?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Amira, 28 Грудень 2009.

1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

Я чула у Львові є такий священник, що бачить які в кого болячки, каже від чого і які молитви від того читати. Цікаво, то також недобре до таких людей йти, чи то рахується нормально з боку церкви? З однієї сторони це екстрасенсорика, а з іншої лікуєтесь молитвою ви самі.: Girl_in_dreams:

2. StWolf

StWolf New Member

Любі мої львів'яночки! Так розумно зараз говорите, що до ворожок зле ходити, гріх... Так і моя кохахана (ми з неї близько двох років в стосунках) вважала, та коли я поїхав (на 2 місяці), то пішла до ворожки, яка їй сказала, що зі мною вона розстанеться, а знайде іншого. І все.. Та повірила. Зі мною попрощалася, ми вже по телефону не спілкуємося. Вона чекає іншого.. (До того його не було на 99:wacko: А от у вільну хвилину блукаю інтернетом від розпачу, до Львова ще не скоро..

3. Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

А чи була ворожка? ;)

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Співчуваю. Просто брєд получається - якщо вона розсталася з вами, то ясно що найде когось другого. А може... повернеться до вас. А впринципі, якщо вона в таку дурню вірить, а у ваше щире кохання не повірила, то чи потрібна вам така кохана?

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вірю що була. Коли у мене з чоловіком була подібна ситуація, то його добра сестра направила до ворожки, а моя мама мене до адвоката. :connie_pull-pigtail
    Добре що мені Бог дав розуму і його вберіг.

6. MALYSH

MALYSH New Member

записала мене подруга до одної ворожки на 3 липня, (вона по кавовій гущі гадає) вот думаю, варто йти чи ні?:russian_ru::russian_ru::russian_ru:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А що має нагадати?

8. MALYSH

MALYSH New Member

:)
    просто цікаво, ніколи там не була

9. StWolf

StWolf New Member

Якщо дозволите, трохи розлогіше про свою ситуацію. Ми ніби планували вже оформити наші стосунки. Я не сумніваюся у своєму коханні. Вона ж, Скорпіон, була в роздумах, по зовнішніх причинах. (вплив її родини іт.п.) Вона ніби щира християнка і боялася йти. І ось та чорна особа тепер виявилася вище Бога, вирішила наші долі.

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Взагалі-то вирішила не вона, вона лише штовхнула на невірну стежку, а вирішила ваші долі ваша кохана, на жаль...

11. martadella

martadella New Member

звичайно що не варта йти....Вас стримує якась сила і просить Вас щоб Ви того не робили, послухайте серце і воно Вам підкаже не йти

12. Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

Подумайте наперед, що будете робити з тим, що вона вам нагадає.
    Якщо це буде щось погане? Наприклад, хвороби, розлучення, катастрофа, смерть...
    І що далі? Для чого вам це все?

13. Відповідь: А ви звертаєтесь до ворожок?

14. StWolf

StWolf New Member

15. sensual

sensual New Member

В мене якось була така ситуація, приїхала я до сестри в Луцьк, і ми планували пройтись по магазинчиках, стою і чекаю її на автостанції, підходить до мене циганка з прохнням погадати, я кажу, що не маю грошей, і так кілька раз ходить тай ходить біля мене, через трохи підходить тай починає розповідати, що ти, мовляв, маєш хлопця, русявого, він в тобі зацікавлений і ти в ньому теж, але під вінець ви не станете, і ще багато чого розказала, що було правдою, можливо вона вже почала мене навіть гіпнотизувати, але підбігла сестра і схвативши мене за руку, потягла в бік. На той час я насправді вже три роки зустрічалась з русявим хлопцем, і все вже йшло до весілля, але в якийсь момент все переломилося, і ми розійшлись.... іноді і замислююсь чи це не було, якимось чином програмування?

16. StWolf

StWolf New Member

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От в це я не вірю!!! Як якась циганка може якимось чином впливати на ваше життя, майбутнє. Лише Бог знає з русявим чи чорнявим хлопцем ви будете чи розійдетесь. І лише він творить наше життя. Не варто в таке віірити. Можливо та циганка і мала якість там здібності передбачення (в чому сумніваюсь), але аж ніяк можливість впливати на ваше життя.

18. StWolf

StWolf New Member

Дуже просто, сумнів закладениий в підсвідомість як рак розростається. Людина починає шукати недоліки, різні причини та проблеми в партнерові. І все, стосунки знищені, хоча могли б бути чудовими при позитвному настроїЮ вірі. Нищиться віра.

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я б трохи по іншому для себе трактувала причину розриву з людиною-просто не твоє. Твоє буде, пізніше і суто для тебе створене Богом.

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Льогко - коли людина починає в це вірити і підсвідомо робити все так, аби то ворожіння збулося. От наприклад, каже ворожка: "Не буде вам щастя, знайдете собі за півроку іншого/іншу". Людина, яка піддатлива і довірлива, неодмінно вб"є це собі в голову і буде поводитися так, що справді піде геть від коханого/коханої.
    Тому, як ви кажете, справді
    :girl_wink: