А ви хвалите чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Квітень 2012.

?

А ви хвалите свого чоловіка?

1. Так

120 голосів
    75,9%
  2. Іноді

35 голосів
    22,2%
  3. Ні, нема за що

2 голосів
    1,3%
  4. А хіба він мене хвалить?

1 голосів
    0,6%
  1. Veselka alj

Veselka alj New Member

Відповідь: А ви хвалите чоловіка?

Я свого теж хвалю, але коли є за що, а так просто я щось так невмію ні за що хвалити. Хоч бачу по ньому що він би непроти чути мою похвалу, але я справедлива в цьому плані.

2. UnLikE

UnLikE Фотограф

Частенько говорю, що він молодець, що горджусь ним за певні заслуги)) а він і мені таке говорить, це дійсно дуже стимулює бути кращими))
    Головне хвалити за щось і не дуже часто, бо мене таке особисто дратує))) просто відчуваю, що то вже перебор))

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також хвалю. Це необхідно кожному взагалі то. Чоловікам це додає більше сил, на більші вчинки.

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

Недавно вичитала, що хвалити чоловіка вартує без вживання займенників "Ти, тобі, твоє" і т.д. Наприклад, прийшли в кавярню, яку він вибрав і "Як тут гарно", а ще краще "Як мені тут приємно", тобто жінці варто акцентувати що ЇЙ подобається те, що зробив чоловік. Він ітак розуміє, що це зробив він, чоловіку не потрібно уточнювати. Якщо говорити "Яку ти класну кавярню вибрав" (тобто акцентувати на чоловіку), то коли таких компліментів забагато, чоловік зазнаЄться, самооцінка стане зашкалювати. З такими компліментами треба обережно.

А жінку, навпаки, вартує хвалити із займенниками "Ти, тобі, твій/твоя і т.д.". Їй треба уточнювати, що то все її заслуга. Тоді жінка розцвітає.

Чоловіків треба хвалити за дії, а жінок - за все. Жінкам не шкодять компліменти і похвали, чим більше - тим краще. Це стосується також хлопчиків і дівчаток відповідно.

5. neSMILUVA

neSMILUVA New Member

Я свого чоловіка хвалю і дякую за будь-яку роботу.Вважаю якщо він нелінується мені допомоти, то можна і похвалити, мене пів не впаде і йому приємно...