А ви хвалите чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Квітень 2012.

?

А ви хвалите свого чоловіка?

1. Так

120 голосів
    75,9%
  2. Іноді

35 голосів
    22,2%
  3. Ні, нема за що

2 голосів
    1,3%
  4. А хіба він мене хвалить?

1 голосів
    0,6%
  1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: А ви хвалите чоловіка?

Може, то вже тема "Чи хвалить Вас чоловік", але похвала жінці, певно, ще важливіша :) (як мінімум, не менш важлива), бо ж ми "любимо вушками" :)...

2. KitiKet

KitiKet Member

Я хвалю мужа ежедневно - всегда есть за что :girl_in_love: И если с ним правильно договариваться и где нужно похвалить - то старается гораздо больше. Хотя я хвалю его просто потому что мне приятно говорить ему какой он у меня замечательный, как он здоровски делает много вещей и вообще умничка.
    Меня, например, чем больше хвалить, тем больше я буду делать и стараться. А вот мужа надо хвалить осторожно: обязательно объективно и выборочно, потому что если он сам недоволен чем-то и я начну хвалить, то он начинает нервничать и не верить в искренность похвалы. Но хвалить нужно обязательно! Просто смотреть по человеку, когда ему это правда приятно.

3. nata1

nata1 Member

І я теж хвалю чоловіка або просто говорю ще-небуть приємне, тоді приємно нам обом і дитині

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

І я хвалю чоловіка, навіть коли не дуже треба. Йому приємно, а мені не важко :girl_haha:

5. MyDream

MyDream Member

Я часто хвалю чоловіка, певно щодня, а особливо тоді, коли у нього якісь проблеми чи щось не виходить.
    І найчастіше хвалю не за якісь зроблені ним справи (хоча за них теж хвалю), а просто так хвалю який він в мене файний. І роблю це завжди щиро. Він то любить, аж розцвітає, а мені теж приємно, бо люблю я хвалити рідних, приходить до мене іноді така собі "муза похвали", чого ж її ігнорувати:)

6. La asiano

La asiano New Member

Завжди хвалю за добрі діла і просто так. Але завжди щиро, без надмірного фанатизму. Це ж так приємно обом :girl_in_love:

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хвалю. Бо є за що :)
    по собі знаю: коли похвалять за найменше досягнення - море ентузіазму з'являється. І досягнення вже великі получаються :)

8. Kalista

Kalista New Member

мій працює вдома)) частенько доводиться хвалити, щоб допомагав, кудись сходив, щоб просто був гарний настрій)))ну а потім вже й від нього подяка...))на нові черевики, наприклад))

9. glasses

glasses Member

Хвалю дуже часто, але як щось не так то і гарно сварю:girl_wink:

10. garnazirochka

garnazirochka New Member

Хвалю:) За найменшу дрібничку навіть:)

11. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Хвалю, часто кажу "дякую", "молодець". :)

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Хвалю, але не дуже часто. І то його щоразу страшенно тішить. Часом буркає "не підлизуйся", а сам ледь стримує посмішку.. Бо ж знає, що я хвалю його абсолютно безкорисливо..
    Але факт, що після похвали з ним при потребі легше домовлятися.. головне - не зловживати.

13. frank

frank New Member

Чоловік-як мала дитина,похвала для нього стимул для подальших добрих справ)

14. Kryhla

Kryhla Member

Дуже гарна темка! Бо нагадали й мені, що мужа треба хвалити. Ніби і знаю то, але якось забувається чи що. І самій хочеться чути щиру похвалу почастіше.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хвалю коханого і думаю, що це необхідно робити. Іноді добре слово додає сил і бажання робити усе ще краще, щира похвала додає впевненості, що ти усе робиш вірно, ти на правильному шляху. І просто за дрібнички можна похвалити, приємно стає не тільки коханому, а й мені. Частенько наспівую йому слова з однієї пісні і замінюю "день" словом "муж": самый лучший муж!:girl_in_love:

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

я часто дякую за те, що робить для мене. він старається і йому приємно чути , що його належно оцінюють. але не люблю грубих лестощів і недоречних. чоловіки дуже тонко відчувають такі штуки.

17. oksumoron

oksumoron Active Member

часто хвалю чоловіка, звичайно не зловживаючи цими похвалами! і ще я останнім часом почала вживати фразу "ти молодець, бо...", і бачу що тепер і коханий мені відповідає подібними фразами!
    мене особисто такі речі дуже мотивують, тому і стараюсь також вживати похвалу як мотивацію на подальші дії!

18. byrymm

byrymm New Member

Я завжди хвалю чоловіка - це ж так необхідно! Він тоді і старається ще краще зробити і залишається задоволеним та й впевненішим. А хіба нам жінкам не хочеться похвали від чоловіків за смачно приготований обід, вечерю чи за затишок в хаті і порядок, так само і чоловіки потребують похвали, можливо навіть біьше ніж жінки.

19. Kaplan

Kaplan New Member

хвалю постiйно. i пiдтримую у всьому. Результат - все виходить за щоб не брався.
    От ще би вiн так робив!!!

20. Текіла

Текіла Well-Known Member

Хвалю свого чоловіка постійно. Тоді коли робить щось корисне, коли робить щось до чого справді довелось прикласти багато зусиль, коли треба мені щоб щось зробив:)