А ви вірите в ПДП?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Січень 2012.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: А ви вірите в ПДП?

В мене доня народилась чітко в ПДП по УЗД (і по моїх підрахунках) - думала, що справимось в 39 тижнів і 6 днів, але, ні дотягнули до 40 тижнів рівно :). Ну і зіпсую статистику - доня народжена в неділю, синочок в понеділок :)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ги, Ромчик родився в п"ятницю, Роксолянка у вівторок). Щось є в цій статистиці)

3. Зіра

Зіра Well-Known Member

а в нас отак я в четвер, старша доця в пятницю а менша в суботу...

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми народилися в четвер:girl_tender:

5. Megan

Megan Well-Known Member

ПДП - 8 червня, народились 6 червня.
    Я теж. Старший в середу, молодший в четвер.

6. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Так до слова і я, і доця моя народились в понеділок.

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

Нам ПДП ставили перший раз 23 листопада, потім 18, народила 22, так що досить точно.

8. oksumoron

oksumoron Active Member

мене вже замучили всі розмовами про фази місяця, коли повний місяць, то набагато більша ймовірність народити саме в цей день!
    в Україні я не чула, щоб про таке говорили!

9. Heureuse

Heureuse вірю...

ми народились за день до пдп, в 39 тижнів і 6 днів. але саме 30 листопада нам назвала Прокопчук ще на першому узд в 12 тижнів, так що щось тай можуть вгадати ті лікарі :)

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Говорять, говорять) В пологових ще не таке почути можна.
    Я народила в повний місяць(16 червня 2011), а 15 червня було місячне затемнення, і мені здається дітки це відчувають, бо Артем цілий день дуже тихо в животику сидів.
    Ну і ПДП в мене було на 6-7 червня, але всі лікарі казали, що народжу раніше. Народила в 41 тиждень і 2 дні, в четвер:girl_smile:

11. La esposa

La esposa Moderator

Мені ставлять ПДП на 13 березня. А 12-го в мого тата ДН :girl_in_dreams:

12. domino

domino Well-Known Member

А в мене по М ПДП 13 червня, а от по УЗД на тиждень підніше - 20 червня, і тепер від цієї дати вже відштовхуються, побачимо як буде:girl_in_dreams:

в когось ПДП по УЗД було пізніше, ніж по М? бо читаючи, зауважила, що в більшості навпаки - ПДП по УЗД швидше)

13. Shamna

Shamna Мамуся

В мене на кожному УЗД ПДП ставили щоразу швидше , на першому сказали , що 19 грудня(дата збігається з М) , на другому 16-17 грудня , а на останньому 14-15 грудня :girl_impossible: Тепер залишається чекати , а тоді подивимося як буде:girl_in_dreams:

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Ми народились 8 серпня (четвер) в 41т. 1 день.
    Пдп по М. було на 31 липня, а по Узд щоразу пізніше...5.08...8.08...13.08.
    Друге, як виявилось, правдивим.))

15. Kviten

Kviten Member

я ще напишу про повний місяць і дні тижня.

Мій малюк справді народився, коли був повний місяць. А на рахунок дня тижня - ми себе жартома називаємо "сім'єю п'ятниць" - всі, хто живе в нашій хаті, народжені в п'ятницю: моя мама, я, мій чоловік, і наш синочок... щось в тому є :)

16. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Моя свекруха теж десь це чула і сама трьох дітей народжувала в п"ятницю. То ж всі п"ятниці мого 9 місяця вона чекала на внучку:girl_crazy:

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

в мене така ж ситуація, що перший, що другий раз...
    Перший раз по УЗД ставили на 11 квітня, а народила 8, а по М взагалі було на 8 березня....
    Цього разу по М - 9 грудня, по УЗД 22 грудня і 19, тому все таки орієнтуюся по УзД, а там побачимо.

18. Keeri

Keeri New Member

Коли носила Матвійка, мені по УЗД прогнозували 17червня, а родила я 13червня. Зараз (21тиждень) по М виходить 27квітня, а по УЗД 23квітня. Будем бачити як воно буде. На початку вагітності розбіжність йшла майже в 2 тижні чомусь (по узі більший термін ставили).

19. yacht girl

yacht girl Member

Сьогодні була в жіночій консультації, лікарка сказала, що вже скоро народжу, бо доня вже опустилася ))))), а ПДП ставлять мені на 12 грудня або на 16 грудня. От сиджу тепер і вишукую передвісники пологів )))

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І ми народились в п"ятницю:) ПДП нам ставили на 27 червня, так 27 все й почалось. А синочок народився 28 червня :)