А ви вірите в ПДП?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Січень 2012.

1. blakytnooka

blakytnooka Member

Відповідь: А ви вірите в ПДП?

А мені на УЗД три рази сказали ту саму дату: 13 грудня. А ще одна форумляночка тут ділилась сайтом (http://beremennost.net/data-rodov), хоч я таким штукам не довіряю - але виходить теж 13.
    Та якщо рахувати. що овуляція була навіть на 14 день (а в мене вона зазвичай пізніше), то я б мала народжувати аж 26...
    Цікаво, за яким принципом той їхній УЗД-апарат розраховує?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Чому, там вираховують акушерський термін. Від першого дня місячних. В вас М напевно були 6 березня, тому і ПДП ставлять на 13 грудня (з розрахунку +7 днв і - 3 місяці)

3. blakytnooka

blakytnooka Member

ну тоді би мало бути вже 15, бо перший день М - 8-го був...

4. Лідочка

Ну то значить 15-те ваш акушерський ПДП.

5. Malyatko

Malyatko New Member

З малим мені ставили 20 по М. і 19 по УЗД. Я знала точну дату зачаття (28-29 число, залежно коли відбулось запліднення). Малий народився 29 рівнесенько через 9 місяців. Зараз з 2-ю, я не пам"ятаю дати М., то на УЗД секретарка пробувала мене висварити, мол як так, ми ж так не виявимо ПДП, але я попросила її не нервуватись:girl_wink: , не перший раз вагітна ,а похибка в 10 днів перший раз цьому доказ. Зараз УЗД ставить 13, а лікар в ЖК( незнаю як вона без дати М. рахує) на 8 число. Подивлюся як буде цього разу.....

6. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Перший раз ПДП мені визначали 28 вересня (по УЗД і в ЖК).
    Аналогічно. Я знала, що завагітніла 4 січня, а синочок народився 4 жовтня. Після 28-го лікарка з ЖК щодня видзвонювала, чи я ще не народила, бо я вже "конкретно переношую" )))

7. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Нам поставили ПДП 18 березня, а народились 17 :)
    Зараз ставлять 6 січня... Але це вже не мє значення, всеодно буде плановий КР :sad:

8. lulu

lulu Well-Known Member

а я морожусь від всіх лікарів. і вже не вірю ні в які пдп)))))
    тільки чекаю і надіюсь, що там все ок, бо дехто ТАК ПРИЄМНО танцює)

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

А у нас сьогодні був крайній ПДП (у проміжку 1-5/12))) А нам вже 2 тижні. Як подумаю, що я ще могла бути вагітна... Ойййй...

10. Brenda

Brenda Member

А мені ставлять по УЗІ і по місячних на 29-30 березня, але я знаю точну дату зачаття - це 4 липня. То як правильно порахувати по даті зачаття? Типу 4 квітня чи що? в мого чоловіка день народження 5 квітня:))

11. Лідочка

28-го березня в вас ПДП від дати зачаття. (від 4 липня порахуйте 38 тижнів).

12. Holly

Holly Moderator

Ну от нині ПДП, 40 тижнів. Жодного натяку на пологи. Я так бачу народжуватиму після Нового року)

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

Або в Новий рік, подаруночок під ялинку ))

14. Eirini

Eirini New Member

У мене залишилось 2 тижні до ПДП, а так страшно стає- катастрофа. І не знаю чого боюся більше: пологів чи змін, які настануть з появою малятка, чи я впораюсь з тим усім. Поки навіть передвісників немає, лише іноді живіт так напружується і стає твердим як камінь: може то і є ті тренувальні? як воно має виглядати?

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мені ставили ПДП 12 квітня (повних 40 тижнів), в 21 тиждень УЗДист сказав, що по показниках - пологи будуть 7 квітня. А родила я 10 квітня, планове кесарське, але води встигли відійти вночі...

16. Tikaba

Tikaba New Member

О, а в мене співпало. ПДП ставили на 14 жовтня. Не знаю, може тут зіграло роль моє ВЕЛИЧЕЗНЕ бажання народити саме на свято Покрови, але факт. Народила 14 жовтня о 22 : 55:)

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я більше вірю в ПДР+1 тиждень:girl_wink:

18. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

І я також :) З першою дитинкою якраз так і вийшло, а другу народила через 10 днів після ПДП.

19. Anty

Anty Well-Known Member

ПДП ставили на 26 квітня. народила 23 квітня

20. Eirini

Eirini New Member

Завтра ПДП, а передвісників жодних. У подруги ПДП було на сьогодні - але народила ще 5 днів тому. Так вже хочеться, бо оті питання: "Ну шо там, ти ше не вродила?" - ухххх, забилам би...