А ви вірите в ПДП?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Січень 2012.

1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: А ви вірите в ПДП?

В малої на ручках і ніжках шкіра була суха і поморщена, така на дотик як папір, а на вигляд як в старої бабці.
    Через пару днів вона почала злізати і десь до 2 тижнів вже була нормальна гладенька шкіра.

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

В мого малого була полущена шкіра (так ніби, коли на сонці обгорів і злазить), животик, спинка, а особливо на ручках і ніжках, народився дуже темний - казали лікарі що то ознаки переношеності. Через тиждень все пройшло. Ще гіпоксія в нас була.

Бачу вже відповіли)

3. DesperateHousewife

При чому акушерські пологи (тобто пологи без лікаря) дозволяються до плюс 12 днів до тої дати, визначеної на узд. Далі акушерки вже не можуть самостійно приймати пологи.
    В мене вже була забукована лікарня на 6 число, але ми 3 надумали родитись.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

не вірю ні в ПДП ні у визначення терміну по УЗД.
    кажете найбільш точніше показує раннє узд.
    перша вагітність. Термін у мене реально був не більший за 6 тижнів, УЗД каже, що 9!!!!!!!!! а я знаю, що ніяких статевих стосунків до такого то дня у мене небуло. тому 9 тижнів випливають ні звідки.
    термін 30 тижнів. УЗД мені каже, що маю зрілу вагітність і можу родити. і знову ж таки допомагає моя впевненість в даті зачаття (хоча це теж відносно).
    по даті зачаття 40 тижнів рахує мені лікар на 15 січня. Настя народжується 4 січня вся зморщена і шкіра облазить. тому не рахую це прикладом переношеності взагалі.

цього разу. знову ж таки не пам"ятаю місячних. перше Узд ставить 40 тижнів 31 січня. наступні два в 20-тих числах. 25, здається, і 28. будем бачити.

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

У мого старшого теж дуже лущилася шкіра. Коли переодягала, то як пух летіла суха шкіра з одягу. А народився 8-го числа, прогнозовано було 9-го числа. Цикл у мене точний 28-29 днів.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

у Сергійчика тімячко дуже маленьке, шкіра на ручках-ніжках і на животику лущиться.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я тобі скажу ознаки які мав мій Данило. Він був весь вкритий мошком і був волохатенький як песько. Такий файний, пухнастий. :girl_haha: Воно ніби має само зійти якщо повний термін, а якщо ніби зарано то таке може залишатись на шкірі. Але то така лірунда!!! Я так любила його мошок, ну як до котика тулилась. :girl_haha:

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

у моєї Насті теж тім"ячко було дуууже маленьке і швидко заросло, нам постійно говорили, що у дитини той внутрішньо черепний тиск, але переношеності не було, так само і шкірка лущилась.
    я думаю, що то дуже відносні поняття і точних ознак переношеності нема.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я в тому впевнена! :) просто з Дмитриком нічого такого не було, а з Сергійчиком от є і лікарі кажуть, що то легкий перенос.

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

І в нас шкіра була дуже сухенька, лущилась і злазила по всьому тілу + в мене були трохи забруднені води.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

До ознак переношеності дитини відносять: темно-зелене забарвлення шкіри, плодових оболонок, пуповини, мацерацію шкіри (у живої дитини), особливо на руках і стопках (лазневі стопи і долоні); зменшення сировидним змащення, зменшення підшкірної жирової клітковини і утворення складок, зниження тургора шкіри (старечий вигляд дитини); великі розміри дитини (рідше гіпотрофія), довгі нігті пальців рук, погано виражену конфігурацію голівки, щільні кістки черепа, вузькі шви і джерельця. Пл можна вважати Переношеним (перестиглих), якщо є поєднання хоча б 2-3 зазначених ознак.

мій брат, якому ставили переношуваність, народився із відсутністю змазки, дуже полущеною шкірою по всьому тілу та маленьким тім ячком. До речі, про те, що вагітність тоді була переношена проф.Бєсєдін точно встановив в кінці 42 тижня- оскільки закінчився "термін", мамі брали на аналіз амніотичну рідину, щоб знати. чи ще чекати чи вже викликати пологи.

12. DesperateHousewife

Здається, брудні води то не ознака переносу, то просто означає, що дитина випорожнилась ще будучи в животику

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Цікаво. Тут такого нема. Хіба якісь ризики є, а так - ніц.
    І на лобне ставлення теж знаю випадки, коли акушерки без проблем давали раду, нікуди не переводили. І тутешні досвічені у ваших вчилися.
    Ну от, у мене те саме було. Я знаю, що 3 тижні, а мені кажуть, що 6 і 3 дні. :dntknw:
    Власне в мого малого на 39-ому тижні теж так було. Нам сказали, що то нормально й ні за що не переживати. Я ще й подумала, що він зарано народився, бо волохатенький був. )))
    Угу, теж таке читала. Ще може бути, що жінка мало пила води в останньому триместрі. Тобто води не мали з чого оновлюватися.

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

По місячних 40 тижнів виходило 21 серпня. Цикл в мене дуже точний і рівненький - 28 днів. На першому УЗД в 13 тижнів поставили дату 19 серпня, на другому - 21 серпня. Все ніби дуже точно:) Народила 1 вересня в 41 тиждень і 4 дні, води були брудні, але я то ознакою переносу не вважаю. Більше ніяких ознак. Найприкольніше, що овуляція була 30 листопада, тому доня народилася через 9 місяців і день. З другою дитиною я вже точно така дурна не буду, доплюсую до акушерського з півтора тижні, бо того разу мене реально до істерики рідні доводили після 21 серпня (йди кудась, роби шось, аааа, дитині там зле!! жах) Вважаю, що хіба знаючи точну дату зачаття, можна про щось говорити, а так - 2 тижні сюди, два туди.

15. DesperateHousewife

Я не виключаю, що то такий порядок тільки нашому графстві, чи навіть на території, що належить до госпіталю. Бо ті правила і "політики" можуть відрязнятись.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

І ми свою доню зачали 16 листопада, то я знала точно, по ПДП я мала народжувати 15 серпня, я собі нарахувала на 9. А от доня взяла і народилася 5!:girl_claping: Ти собі мамо рахуй а я собі знаю. Хоча на першому УЗД мені поставили термін на 5-6 серпня, але я УЗД не вірю взагалі, бо на 37 тижні ПДП вони мені пересунули на 28 серпня і сказали шо ми дуже маленькі- десь 2700, може до 3-х кіло дотянемо, а ми народилися за 2 тижні 3400!

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я далі думаю...
    Якщо зачаття 29-го жовтня було, то яким чином вони нарахували вагітність (акушерську) з 3-го? Мабуть, треба міняти собі лінієчку. :xaxa:

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

О, ще розкажу, як моїй сестрі рахували.
    В неї було 5 УЗД (то вже в тему "Забила-м би", ну але най їй буде). Цикл в неї нерегулярний, раз в ніколи. Так от, перше УЗД - ПДП 8-9 січня 2012 року, наступні - 29-30 листопала 2011 року, останнє - 22 грудня:connie_pull-pigtail Останнє таки було найточніше, бо родила 19 грудня:)
    Щодо того, як лікарі рахують, то відомо: дата останніх місячних мінус 3 місяці плюс 7 днів. Ну чи 40 тижнів. Але ж ті рахунки овуляції не враховують, то яка там може бути точність.

19. nemirovskaia

nemirovskaia New Member

В ЖК поставили ПДП 11 жовтня, УЗД були різні,чим ближче до пологів тим дати одна від одної відходили :)
    перше УЗД сказало 15жовтня,2- 9 жовтня, я ж думала 8-на День Юриста!
    Вийшло 11 жовтня :) (моїй мамі на День Народження якраз).

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене ПДП по місячних було 13 вересня, по УЗД кожного разу ставили різні дати: 12 вересня, 13, потім 17-го. А народилися ми в 39,5 тижнів 9 вересня:)