А ви рахуєте дні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 25 Січень 2009.

1. Kofein

Kofein New Member

Відповідь: А ви рахуєте дні?

В мене ніколи не було звички рахувати дні. А от рахувати години і хвилини (в межах доби) я полюбляю.
    Намагаюсь не чекати визначеного дня, а жити сьогоднішнім і знаходи прекрасне в повсякденному :)
    В даному випадку: "Буду проживать дни по мере их поступления"

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я раніше так ті дні вираховувала, від свята до свята, потім надоїло жити чекаючи:) А коли подорослішала і справ стало багацько стало аж не віритись, що так швидко пройшов той час, і дні рахуванти вже не треба. Правда починаю забувати деякі дати (раніше памятала дні народження друзів, знайомих, а тепер з контакту дізнаюсь:girl_blush2:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

зараз рахую дні і рахую ночі, бо вдень скучаю, а вночі не можу зімкнути очі, одним словом я шалено скучаю за чоловіком і страшенно чекаю його повернення:girl_in_love:

4. Музик

Музик Мартуська

ніколи не акцентую свою увагу на днях тижня чи числах, але є однесенька подія, до якої відлік в мене на робочому столі, на календарях, всюди - Новий рік, залишилось якесь очікування казки з дитинства і досі з нетерпінням чекаю того відчуття.
    так от, до свята залишилось лише 123 деньочки!!!

5. ivanyska

ivanyska New Member

В дитинстві рахувала дні до свого дня народження,ще (на літніх канікулах) дні до початку школи. А зараз час так скоро летить, що й рахувати не встигаєш.