А Вам потрібен лицар-захисник?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем poputochka, 5 Грудень 2009.

1. Iskra

Iskra Well-Known Member

Відповідь: А Вам портібен лицар-захисник?

коли свекруха говорить, що треба бути поступливими - це одне. але коли чоловік сам не здатен розібратися в своїх сімейних проблемах і звертається до мами зі словами: "мама, скажи їй" - це, по-моєму, божевілля.:suicide: я б не витримала, чесно. співчуваю Вам.

2. Leka

Leka New Member

Відповідь: А Вам потрібен лицар-захисник?

На мою думку, чоловік в любій ситуації повинен захистити свою жінку! Коли він робить вигляд, що не почув, що його кохану ображають, то це говорить про те,що він - боягуз і жінка ніколи не буде почувати себе захищеною. А на рахунок кулаків, я не повірю в те, що жінці не приємно, коли чоловік відстояв її честь і гідність,застосувавши силу!

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Якщо ви у щось не вірите, то не означає, що його нема.

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Знаю точно, що коли мені нахамлять мій чоловік за мене заступиться, особливо це проявлялося під час вагітності в громадському транспорті, він заходив в маршрутку з таким поглядом, що мені просто мусіли уступити місце.
    Конфлікти мій чоловік вирішує словами, а не бійкою.
    І щодо того що кожній жінці приємно коли її честь відстоюють за допомогою кулаків, то я до таких не належу, в першу чергу я буду відчувати тревогу за кохану людину, а не гордість. що ось який мій чоловік войовничий.
    В відносинах з родичами, чоловік одразу має показати чого варта його дружина. тоді й конфліктів виникати не буде.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Повністю погоджуюсь. Моральна підтримка дуже важлива, бо он в мене сталась ситуація при гостях, що чоловік давай всім жалітись скільки я часу проводжу в посиденьках. Це було дуже низько з його боку а мені було так прикро що він мене не підтримує в тому що для мене дуже важливе. Так само як йому важливо щоб жінка захищала його поведінку так само і мені важливо почуватись захищеною а не виставленою на показ і на привселюдне обговорення.

Чоловік повинен підтримувати жінку на людях у всьому а он вже незгоди чи суперечки то треба обговорювати при закритих дверях.

6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Золоті слова.
    Загалом люди, які вирішують свої сімейні проблеми на людях не розуміють як неприємно оточуючим, з часом навіть спілкуватися з такими сімями стає нецікаво.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

чоловік обовязково маэ мене захищати, від всього-всього... я можу і сама за себе постояти і наловчитись до цього.. але чи потрібна я собі така і чи потрібна я така мужчині - "жінка-шандар"
    очевидно з жінками я маю розібратись сама, а з чоловіками - зрозуміло що має захистити
    при сварці з батьками-хочу щоб мене захистив, але знаю, що триматиме нейтралітет:)

8. Sertce

Sertce Member

Останнім часом мені дуже не завадило б чиєсь мужнє плече, щоб пожалітися, поплакатись, чи просто поговорити. Xочеться, щоб ця людина мене і заxищала, і розуміла...

9. UnLikE

UnLikE Фотограф

Звичайно кожна жінка хоче щоб її захищали.. Може не всі це показують, але так воно є у всіх. А коли стається така ситуація, як напад або хамство з чийогось боку, а він (хлопець або чоловік) нічого не робить в ваш захист, то це вже не чоловік..)

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так. Однозначно.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Мені потрібен лицар, і йому абсолютно не обовязково знати , що я і сама добре можу дати здачі, навіть фізично.

12. Galin Max

Galin Max Member

а от я знаю, що мій не вміє (не може, характер не дозволяє) "ставити людей на місце" ні словесно, ні кулаками, ні заради мене, ні заради кого. тому, я знаю, що мушу захищатися сама. він деколи "захищає" моїх "кривдників" від мене :), коли я доходжу до стану "тримайте мене п"ятеро" :)
    дуже хочеться мати за собою надійне плече, але не судилося... єдине надійне плече, яке в мене є - це моє власне, навіть 2 :)

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

По темі: я сама - лицарю. Але ще й повезло, що Рудий "кручє". В общєм, такий собі Шварцнеггер мені не помішає. Отже, все-таки, мені, лицарю, потрібен лицар-захсник, але лише тому, що в мене тонка душевна конституція, тобто не можу "дати" в пику.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені було б неприємно. Я не сприймаю фізичної сили у будь-якому прояві. Набагато сильнішим вважаю захист інтелектуально. Зрештою, "дати по фізії"- це ще не прояв сили і благородства. Скоріше- слабкості та неврівноваженості, коли "нечем крыть".
    п.с. мій чоловік ніколи не допускав, щоб хтось по-хамському до мене відносився чи навіть дозволяв собі щось зайве сказати у мою сторону. Завжди знаходив аргументи в два слова поставити суперника на місце.

15. Беата

Беата New Member

Та кожній жінці хочеться мати біля себе мужчину, який в потрібний момент може захистити, обігріти та носити на руках. Це ж природа така у нас, генетично закладено. Ми стережмо вогнище, а вони вбивають ворогів і несуть додому тушку бізона. Шкода що зараз мужчини не всі на таке здатні, і думаю що саме ми, жінки, їх такими і робимо. Спершу мама шкодує свого синочка, вицяцькує його, потім жінка продовжує цяцькати.....

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Золотий чоловік :) . Але не у всіх "язык подвешан", та й у деяких реакція швидка))))
    Ну бо ж бувають ситуації, коли " против лома нет диплома".
    Я поруч зі своїм чоловіком нічого та нікого не боюсь, кажу, що він в мене замість зброї - все ж таки тренер з боксу :girl_dance: