А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. altari

altari New Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

До нас прийшов дуже щедрий Миколай.Сину мриніс GSMART1305,мишку бездротову,спорт.штани Lotto,дуже багато цукерок і різних фруктів+ікра+300 грн.
    Чоловік отримав светерок +цукерки+фрукти+коньяк.
    Я заслужила від Миколая спорт костюм Lotto+цукерки+фрукти

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я , найбільше задоволена , ось таким ,милим подаруночком . Рукодільниці мене зрозуміють :connie_pull-pigtail.

3. Зануда

Зануда Well-Known Member

Моїй старшій доні Миколай приніс мікроскоп. Такої щасливої дитини я давно не бачила. Всі інші подарунки були надто блідими і невиразними у порівнянні із мікроскопом.:)
    Ото вгодив Миколай на всі 100%
    П.С. Думаю, що наступного року Миколай принесе телескоп.

4. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Миколай пательні напевне сам виготовляє,бо читала десь в 5 дописах.І моя мама не вийняток,приніс їй пательню для млинців, оливки і солодощі,мені -прикраси новорічні, носочки і білети в ІMAX на Аватар (тільки прийшла- супер!) А малому- машину модельку, екскаватор, фломастери,олівці, дирокол,степлер, пензлі,альбоми ,пазли, конструктор,ската, ігуану,набір археолога з динозавром. Добре то як:)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

[​IMG]І колишні "жовтенята" теж...

6. mermaid

mermaid Member

Схоже що я теж..
    Зустріла вчора в Ашані Миколая (в образі Nanaya). Отримала смачненьку чоколядку, гарну помаду і туш, яка робить мега вії:girl_claping:

Велике дякую, такій милій помічниці Миколая Яночці.:girl_wink:

7. olena

olena New Member

Мій синочок теж отримав такого коврика(від бабусиного Миколая),рукавички-2 пари,колготки,дві машинки,абетку,постіль у нове ліжко,звіряток ну і море цукерочок і мандаринок.Надвечір,коли усі миколайчики були уже в руках,то він не знав за що має хапатись і чим має бавитись і виглядало дуже смішно,коли від одної забавки він кидався до іншої.
    У донечки теж був дуже щедрий миколай:дві піжамки,колготки,платтячко,гольф і штани,рукавички(про які вона мріяла вже давно-ті,що відщіпаються пальчики),жу-жу хом'ячка(то теж хіт),книжечки,гетри,купу наклейок новорічних,якими вже обклеєна вся хата,трусики(саме ті,що вона хотіла),ну загалом як вона сказала-приніс Миколай все,що хотіла,навіть набагато більше.
    Чоловік отримав гарнюній шарф від коханої дружини,себто від мене,шкарпетки,цукерки,ще купу гелів для душу,набір дезодорантів і туалетну воду,разом ми отримали різку для картоплі ,і солодощів багато-багато.
    Я теж ніби була того року чемною,тому отримала набір білизни для годуючих мамусь,колготки,блиск для губ,тапочки,гель для душу,масажне мило,шкарпеточки,олійку для профілактики розривів під час пологів і дуже смачні цукерочки.Ну і хіт подарунків,якби знайшла його під подушкою,то дехто відразу б дістав тим по голові,добре що здогадався поставити в кухні і на день швидше-пельменниця.Зате тепер у морозилці чекає на спорживання купка домашніх пельменів.
    Загалом дуже люблю це свято,коли вся родина обмінюється миколайчиками і всі отримують масу задоволення від дарування і отримання подаруночків,і добре,що не тільки дітки можуть потішитись в цей день,а й дорослі.

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мені і мужу тостер (то для похудання)
    Софії кухоньку, залізницю, ліжечко для лялі і кубики, книжечку і ще всякий дрібязок від бабусі
    Чоловікові ще светер, який я не встигла забрати з доставки)))))
    ну і море мандаринок, яблук, хурми, грейпфруту, тістечок (то шоб ми не схудли вАщЄ))))))))))))

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

певно з моїм дружить. а чого для похудання?:connie_pull-pigtail

в мене теж тостер!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас Миколай цього року був 6-го грудня (за новим стилем), але він солодкого взагалі не носить, ані мандаринок. Солодке шкідливе, а мандаринки в нас і так постійно.

Роман отримав машину для еспрессо та горня-термос, я - бамбукову коробку-скарбницю на 60 пакетиків чаю, натуральне лавандово-ромашкове мило й всілякі рукодільні штучки.

Оскільки до дітей Миколай ходить не лише вдома, а ще й у церкві та школі, домашній зазвичай занадто не розходиться. Тим більше дідусі та бабусі дуже далеко.

Дарко отримав великий набір LEGO вдома, калейдоскоп у церкві, ще один менший набір LEGO в школі та дерев'яні кльоцки. Натанчикові вдома ми просто поклали коцик і забавку, яких Дарко раніше не бачив, а які лежали в шафі. У церкві - маленького пінгвінчика, а в школі - м'яку мавпочку, три забавки якраз для його віку - брязкальце, блималку та гризачок.

Ми цього року не заохочували Дарка писати листа, навпаки. Він і так про свої бажання говорить без упину. :xaxa: Напередодні шкільного свята Миколая ми Даркові сказали помолитися до Миколая й довіритися, що він найкраще знає, які подарунки Даркові треба.
    Найбільше дитина тішилася дерев'яними кльоцками, бо саме про них мріяла і просила Миколая. Тепер складає із них свою нову обсесію - хмарочоси.

Отаке воно - щастя.

Останнє редагування: 20 Грудень 2010
  11. WildWind

WildWind Member

А ми були у свекрів. То отримала мандаринки! (мабуть мій Миколай форум читає))). А також цукерки, теплі шкарпетки, рушничок, та інтимний предмет одягу.. Причому коли Миколайко "тихо" пішов, я давай будити чоловіка, щоб "скоро з'їсти те все, бо рано прийдеться ділитись)))", він мало не пристукнув мене подушкою, і давай далі спати. Я не витримала, і давай ритись у всьому, знайшла отой "інтимний предмет одягу" і вже не заснула до ранку, бо вмирала зі сміху))) Як сказав потім коханий:"Розмір його, а фасон жінки"))))))))))))) Я і до чоловіка прикладала, і до себе, і вибудовувала різні версії "переплутаних подарунків". Вже думала, що то Миколай мабуть переплутав мою подушку і свекрухи)))) Поки я в істериці від сміху качалась по ліжку, чоловік мені зробив "тьомную". Заснути я так і не змогла. Ой дівчата, я давно так не сміялась)))

12. Bonita

Bonita Member

І до мене Миколай приходив і приніс багацько гарненьких подаруночків, мабуть була ну дуже чемною дівчинкою:girl_wink: Від улюбленої мамуськи отримала парфумчики (ще й куплені в Австрії), від татового миколайка отримала фінансовий вклад в майбутній ноут, сестричка намалювала гарнющу відкритку і написала класне побажаннячко, від хресної отримала в подаруночок срібний перстінь, від близької людини перепало набір від ланкому (з улюбеною тушшю гіпнох драма) і також парфумчики ну і ще подружка натякала, що має миколайка для мене. До того всього ще було багато-багато солодких мандаринок, які я дуже люблю, цілий кульок солодкого (цукорки, шоколадні миколайчики) і море позитивного настрою і приємних емоцій.:girl_claping: В свою чергу мама отримала від мене помада і олівчик для губ, тато ремінь і шалик, сестричка всякі дівчачі прибамбасики і гру твістер, ну і всілякі дрібниці друзям.
    п.с. ой чуть не забула, що потішила себе кохану шикарним комплектом білизни, тішилася "як дурень цвєшком":girl_haha:

13. Victi

Victi Well-Known Member

Це перше Миколая мого синочка. Він отримав чарівний горшечок від Fisher Price, ноїв ковчег від Kiddieland, машинки,звичайний горшечок, книжечку-абетку, машинку з веселою мелодією на пульті (татко нею бавиться). Але це ще не всі Миколаї, сьогодні знов чекаємо подарунків.
    А ми з чоловіком отримали по білому махровому халаті. Мені ще трішки декорів до хати перепало, йому - кріселка розкладні (тепер на природу їздити зручніше). І посуд новий. А ще мені піжамку
    І багато-багато цукерок :).

14. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Мені Миколайко приніс ноутбук, пальто, сковорідку тефлонову, рушничок, фартушок, посуд і багато шоколадок-цукерочок))):connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail

15. marry carrie

marry carrie Member

цього року дуже вже вдалий в мене Миколай: приніс мені кавоварку, про яку я мріяла, махровий халатик, м'які іграшки, такі прикольні, футболку, купу цукорок та мандаринок, а ще брелочоки для телефону та до ключів з мішками Тедді, який я обожнюю. Велике спасибі всім миколайчикам)))

16. gnoma

gnoma Member

А мені приніс такі тепленькі тапочки:connie_pull-pigtail , а ще кульчики,, а коханий потішив бутербродницею І ще купу всяких солодощів і мандаринок:connie_pull-pigtail

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мені шубку:connie_pull-pigtail Я перед тим шукала собі щось на зиму, міряла переміряла купу всього нічого не підходило. Попалася шубка яка так гарно мені підійшла і страшенно мені сподобалася, але видалася мені задорогою, тому не купила. А на Миколая зранку,відкриваю очка -г лип, моя шубка!! Моїй радості небуло меж!!! Ну і купа цукорочків, мандаринок, апельсинок, і ше рукавички та шапочка:girl_claping:

18. volkovaj

volkovaj New Member

о, і в нас був дуже щедрий Миколайчик:). я отримала шапку і шарф(які вже 2роки вибираю і не можу вибрати), а Миколай попав в точку, курточку, давно бажану кухонну вагу:girl_claping:, туніку, ще один шарф класичний, цукерочки. чоловіку: шарф, рукавички, снікерс і натс:), а також заряд до його улюбленої ручки паркер, а і ще гольфик під костюм.
    А у Владіка,то перший Миколай, тому подарків купу: розвиваючий автобус(грає, співає, іздить,танцює і т.д.), велику кольорову машинку, що грає, на пульті, всі музикальні інструменти, які можна уявити, купу шмоток, рушничок, палатку, мандаринки(страшно їх любить) і барні (як схватив його, прокусив обгортку, пів з"їв, решта з криком відбирали:)
    А ще саме основне Миколай у вигляді діда привіз 30кг мяса(пів поросятка), вже порізаного, посортованого, поскладаного у кульочки, ото щедрий у нас Миколай!:girl_yes2:

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І я похвалюсь цьогорічним Миколайком :) Отримала колечко і браслетик зі своїми улюбленими топазами,платячко-тунічку,теплі лосини,смішні трусики,кульчики,поясок,гаманець і трішки грошенят.Настуська має касовий апарат з усіма причандалами,хомячка жу-жу,книжечки,звукову абетку,пуззлі,набір з героями мультику Шрек,шкарпетки і куууууууууупу цукерок (вчора вже плакала,що зубчик болить)

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member