А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Мені Миколай приніс туш від Мейбелін і класну сковорідку з лопаточкою, чоловікові - шарф, Анічці - лижі, лунтика, пазли, музикального сніговика під ялинку і дві книжки (одна з новорічними та різдвяними оповіданнями, а інша - велика "Снігова королева") і великий пакунок цукерок.

2. Seppy

Seppy Active Member

Мені приніс силіконову рукавичку, новий телевізор на кухню :)girl_in_love: 22"), купу цукерок і мандаринки. А ще мама проговорилась, що Миколай-татко приготував нам з чоловіком в подарунок кондиціонер.:girl_cool:

3. Vika

Vika Well-Known Member

каті- санки,дошку для малювання крейдою,сумочку,цукерочки.Чоловікові-кошельок,майку. мені-цукерки,каву,італійські макарони,і трошки грошиків.

4. zetta

zetta Well-Known Member

Шапочку адiдас, еко шоколад, купу фруктiв, ангелика до моеi колекцii )) то менi. доцi всiлякi моднi светрики та книжки, фрукти- вона рада але хотiла ноутбук...Миколай вирiшив шо рано витрачати дитинство на iгри в компi )). Чоловiку фереро роше i парфумки.

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мені ще доніс ччччай! і коричневі матові тіні (маю купу різних перламутрових, а дуже хотіла матові).. ммм... а попереду точно буде ще!)))

6. Юстина

Юстина Well-Known Member

О, наш Миколай цього року самий справжній! Бо в нашій сім"ї є людинка, яка в нього почала вірити... Як мені бракувало всі роки без Юні того відчуття таємничості і святкового передчуття... Я дуже довго вірила в святого і ще довго-довго, вже давно живучи без мами-тата і засинаючи 18-го сама, рано заглядала під подушку, хоч і знала, що там пусто.
    А нині я маю три креми, які мені напередодні одночасно закінчилися, чоловік - теплі джинси, а доня - ще одні санчата (чук і гек), ляльку, праску, набір дитячих інструментів (любить майструвати) і музичний будиночок-грибочок. Вчора цілий день вела мене вже негайно спати, бо "рано мала відкрити очки і побачити подарунки".

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

8. viltis

viltis Well-Known Member

Ой ..і мені так цікаво було слідкувати за реакцією Ярка : в нас Миколай був схований в різних місцях і ми його шукали цілий ранок, а потім ще бабусі і дядько "Миколаї" прийшли...
    Яруська сьогодні дістав: набір машинок, мозаїку, конструктор, гітару ( то хіт!), розвиваючу гру ларди, книжку з магнітиками ( бо попередню вже "зачитав" до дир:), екран для малювання, дерев"яні іграшки,дзигу,кубик-рубик, класну шапочку-хомут, термомаєчку, магнітну дошку з буквами...ну і багато фркутів...
    Ще від діда будуть квитки в цирк і щось від хресної:)
    І то, я б ще йому всього накупила ...але спинилась, бо за 2 місяці ДН, то треба ще й туди щось придумати:)))

9. LadyEva

LadyEva Member

А мені коханий Миколай приніс довгооооочікуваний міксер, Zelmer. Нарешті я зможу спекти хороший бісквіт.:girl_in_love:

10. zapytivka

zapytivka New Member

мені Миколай приніс сумку і гаманець від Оріфлейм.доньку здивувало то що Миколай теж є консультантом Оріфлейму.

11. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А мені Миколай приніс піжамку, таку класну з бріджами і футболкою:girl_in_love:, колготки теплі з узором, чоловіку - гаманець і килимок під мишку;), Діанці - набір дитячої посуди, книжечку "фішер-прайс", Равлика від "Знайки", візочок для ляльки (від баби), книжечку-пазл, набір гель-шампунь-спрей для розчісування, і багато-багато бананів!!!
    Можнаточно сказати, що Миколай вдався!!;)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

в нас Миколайй трохи поплутав власне свято з Великоднем. рано прокидаємося, я кажу чоловікові, що давай подарунки дивитися. А він каже так їх знайти треба. Я кажу - твої осьде, під подушкою. А він питає, а то що на Миколая подарунки хіба не шукають? Я кажу ні, хіба на Великдень шоколадних зайців :girl_haha:

Ну але нарешті порозумілися і всі подарунки знайшли. Чоловікові - телефонний записничок і щоденник, і ще раніше Миколай не втерпів і достроково подарував йому грифіндорський шарф. Мені кульчики-йолки(це) з валяної шерсті, ексклюзивний (ну майже) фотощоденник і "продуктовий мішок" - мандаринки-апельсинки і солодощі.

13. mamatu

mamatu Well-Known Member

Мабуть я не безнадійна, бо знайшла в гаманці 100 грн. :girl_haha: Накупила собі тортиків - сидю, балдю. :girl_in_dreams:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мій малий власне таке дістав. Сів сьогодні після церкви і склав, але чомусь залишились дві частинки. І у мене підозра або він правдивий хлоп і щось недозбирав або там справді були запасні.
    Дуже задоволений, і я бо мені то було не дорого.

Дівчатка дістали ляльки, набір косметики для дівчаток (це кожна таке дістала окремо), суконочки, шапчки з рукавичками. Андіяна дістала Мікі-Маус Чу-Чу. Її більше нічого не цікавило, тільки сиділа і бавилась поїздом.

А вчора в школі Миколай також приходив то подарував Данилові бей-блейд стадіон (то такі типу дзиґ що запускаються в той стадіон і котра котру спинить, той і виграв. Цілий день дитини не було чути і не просив про ніякий телевізор.)

Анна дістала лялю, ну то додому принесли косметику а Юліані навпаки вчора косметика а лялі вдома на ліжку. Найменшому чуду книжечка з принцесами і магнітна дошка до малювання. (може мої стіни накінець будуть чистіші)

Забула. Татко наш отримали набір майок від Кальвіна Клайна, бежовий светрик (моя мама казала що він мене пошле з тим светером, а він вбрався до церкви і дуже класно виглядав) і джинси. А он з джинсами йому вгодити неможливо. Ніби і його розмір а ледве налізли на зад і замок розійшовся коли пробував защіпнути. Отакої.

А мені коробочку для моїх різних шматок, бо все ніяк не мала місце де то поскладати, і що ви думали? ПАТЕЛЬНЮ! Правда важка, собака, то бити нею не буду але в господарстві згодиться, бо класна штука і дорога.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

йой, Orman, ми з вами майже близько в подарунках))) мені Миколайко приніс кульчики-шкарпетки з валяної шерсті, мріяла про такі аж пищала і також гаманець теж з валяної шерсті і насчтільну лампу, яку все собі шкодувала купити)) тепер тішусь))))

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мені Миколай подарував набір для вишивання! сам! Без жодних моїх вказівок :) І такий гарний вибрав, що я аж пищу коло нього :) Я коли чоловіка не спитаю - то ніколи не доб"юсь гарне чи ні і чи пасуватиме, а тут вже навіть знаю де висітиме, як вишию :) А ще солодке і мандаринки. Чоловіку Миколай приніс флешку (а то ходив з моєю рожевою, глямурною) і білизну. малому - коврик для малювання водою і стукалочку (цілий день маю чистий спокій, бо мої хлопці разом забивають кульки!). То був Миколай домашній :)

Миколай від чоловікових батьків приніс мені пательню (таку як я хтіла, з кришкою, бачу, що цього року пательні - то хіт сезону :) ). чоловікові - набір косметики, а малому - саночки.

Від моїх батьків Миколай мені сумку приніс (таку класну, буду хвалитись!), чоловікові - зимову білизну, а Андрійкові - набір кеглів і светерик.
    Ну і ще від кожних батьків набір гуманітарної допомоги у вигляді мішка фруктів-солодкого :)

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

свято продовжується, видно ми були дуже чемні:girl_dance:в хаті знайшли ще по парі шкарпеток і наборі трусиків кожному:) Ромасі окремо колготки, піжамку,і кльовезну машинку + набір баунті-твіксів у формі букету тюльпанів:girl_in_dreams:
    в батьків чоловіка Миколай залишив мені пухнястющі тапочки-зайчики, мужу девевяну скриню наповнену цукерками і іграшку для Ромчика-якийсь чудо-руль,що запускає літачок:)
    в мого брата і oleni, Ромашка отримав свій перший набір посуду,тепер має свої тарілки і горнятко,а ще прикольну іграшку, мужу перепав термос, а мені блиск для губ ну і солодощі.:girl_claping:
    сказав муж, що солодким до весни затарені:)
    все,більше миколаїв не планується, хіба рукодільний:)

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Сьогодні стала щасливою власницею парфумів:girl_in_love::girl_claping:
    епілятора, гірляндочки на вікно :connie_pull-pigtail, і як це не банально-грошиків :girl_flirt:, + солодощі-фрукти,і романтичний вечір :girl_blush2:

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ох, як я люблю це свято! А цього року особливо, бо Левчик якраз почав все розуміти. За місяць до того "написали" разом листа. Дістав санки, літачок, наплечник, машинки, горня з улюбленими Тачками, солодощі, книжки... Я дістала класний халатик, а чоловік портфель для ноутбука. Всі задаволені, особливо святковим настроєм! А, ще вчора мали всято Миколая, то там Миколай роздав діткам касові апарати. Наразі каса - фаворит. Ой, ще всадку було свято, то отримав гарну деревяну іграшку для складання фігур.

20. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Моя Сонька може похвалитися невеличким мольбертиком,рюкзачком,книжкою-абеткою,різними ризиночками для волосся...
    Від одної бабці-лялькою,від другої-дошкою для малювання, від хресної-ковриком з пазлів,і від хресного- доміком-палаткою...ну і багато-багато солодкого,апельсинно-мандариннго їдження.
    І мені від свекрухи перепало на цукерки:connie_pull-pigtail