А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Мені Миколай подарував млинок до перцю,старовинний,такий,як я хотіла(донька питає,коли будемо причіпляти до д.....,бо я все казала,що мені б ще млинок,і я по ходу ще б крупу молола...з пам*яттю у моєї доці все в порядку.),і чайник,і грошики.Дітям і внукам миколайчики буду роздавати в 3-й,як приїдуть діда вітати з іменинами.У нас сьогодні свято подвійне---в чоловіка іменини,а у внучки --день народження--6 рочків!!!:girl_in_love::girl_in_love::d25::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Акуратно розрізаєте скотч, запаковуєте пакет власним "секондом" і минулорічними яблуками, заклеюєте скотчем, просите Миколая зайти ще раз до свекрухи.

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені приніс комбідрес, а ще теплющі натуральні рукавички з дублянки і крем для рук Д"Оліва! а ще купу фруктів, цукерків і гроші (що то Миколай такий матеріальний стає все частіше?)

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Наступного року так і зроблю.:girl_cool::girl_claping::girl_haha:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

до мене прийшов Миколай:radist:, справжнісінький (бородатий:girl_haha:) і то так прийшов як в дитинстві: купа пакунків біля ліжка, я аж розплакалась від радості , а головне несподіванки:girl_dance:
    так ось:така файнюща піжамка, рукавички, шалик і повязка в такому ж стилі (фото на сайті знайти не можу), і такі кльовезні чобототапки:radist:
    [​IMG][​IMG]
    а ще таку снігову кульку ( пів ранку заводила її, слухала різдвяну мелодію і дивилась як падають сніжинки) таке справжнє відчуття казки і дитинства:girl_tender:[​IMG]
    крім того ще дезодорант і подарунковий сертифікат в marks&spencer, мандаринки, багато різних улюблених цукерок, і отакий кекс (вперше таке пробую)[​IMG]
    ось такий в мене багатий Миколай (головне абслютно несподіваний і від того ще більш радісний:girl_in_love:)

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

7. mermaid

mermaid Member

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

до речі, я дуже довго вірила в Миколая і завжди всіх в хаті будила,коли знаходила щось під подушкою.
    цього року вперше були справжнім Миколаєм для синочка, але він ще маленький тому такого "фану" як я "не похевав":)
    і моя теж була,і теж таємна:) тішусььь

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

У мене синок задоволений - Миколай приніс йому омріяну велику бетономішалку!
    Маргаринчик не дуже - бо просила вона у Миколая ноут новий для мене, бо ж тоді старий їй перейде "у спадок". А Миколай їй книжечку приніс.
    Мені нічого не приніс - видно і правда я дуже нечемна стала... :girl_mad:
    Та я собі від його імені шикарну стрижку подарувала, ось так! :girl_blum:

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Лоскотав? [​IMG]

Певне, на складі замовленого вже не було, от і повернув решту.

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  11. Virginia

Virginia Well-Known Member

АААААААА!!!!!!!! А в мене праска для волосся (чи як її там правильно?), веселі носочки з бамбончиками:) , плюшеві зайчик-дівчинка і зайчик-хлопчик:girl_in_love: , туш, блиск для губ від шанел:girl_cool: .
    Миколай від чоловіка прийде десь на тижні, б в нього трохи проблемз з фантазією:girl_haha:

А найголовніше, що мамуся отримала набір посуду, про який мріяла. Чоловік хатній костюм, всякі банні причандалі. Свекрам купили сушку для білизни і цілий кошик діабетичних ласощів ( в свекра діабет)... ну от! Всі задоволені!!! І Я!!!

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

доці Миколай приніс гарнющу зебру від "фішер прайс" і м"якого котика (сама собі з полиці в магазині стягнула:girl_haha:)
    Остапові солдатиків і футбольну монополію. він не дуже задоволений бо чекав "лего" поліцейську частину (а шо Миколай зробить як в нашому селі такого нема:girl_cool:)
    татові цукерок з мандаринками, масажну олійку і фільм.
    а мені інчого - чекаю на оформлення машини... може...:girl_in_dreams:
    а нє! привіз чоловік з Києва каталоги з антикварного салону...

13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Армані Манію.... та так тишком, нишком... я не спала, я лежала і чекала... чекала на доброго, бородатого... і він з"явився... з подарунком.... мій чоловік :)

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І до нас Миколай завітав!!!! Мені приніс два светерки і мандаринки, чоловікові всього потрошки і светерик і всякого різного типу спортивні штани, шкарпетки, рукавички, білизна... А синочкові.....горшок!!!! А ще багацько м"ягеньких іграшок (поки що 4 штучки) і цукорочки (я йому допоможу їх з"їсти):girl_haha:)))
    І ще далі Миколая чекаємо від сестри і від подружок. Ой люблю я подарунки!!!! Видно чемна була))))

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Синочку приніс трактор на пульті, кульок цукорків, величезний конструктор і плакат-абетку, доці - пірамідку і ложечки з тарілочкою, а мені нічого((((( перший Миколай, який мені нічого не приніс.....

16. Siania

Siania Love Life

А мені приніс Миколай шоколадку з апельсинками від Миколая бабці:rolleyes:

Перепрошую, то мандаринки, такі гігантські)))

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  17. IndigoChild

IndigoChild New Member

а мені миколай бабця і миколай мама принесли апельсинки,мандаринки,ківі..і гроші...

18. kristas

kristas Well-Known Member

А мій Микколай ше місяць тому до мене завітам, з модемом, бо бачив, що я без нету сумую :) тай кожен день передавав мені мандаринки :) Але і сьогодні найшла пакет мандаринок, кошичок ківі, баночку оливок, чорний шоколад і величезний ананас :) довольна!!! мандаринками вже об"їлась. завтра буду вся в червоних цяточках :)

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

А я отримала купу цікавих дрібничок: гарний махровий рушник, дуууже красиву фарфорову чашку з Миколаєм, теплюсенький светрик, цікаву книжку....Але "основний" Миколай ще в дорозі :girl_in_dreams: Чекаю дуже, бо обіцяв новий фотоапарат принести!!!

А от Артемка Миколай "примарафетив", приніс три цікавеньких кофтинки.Крім того машинку з цукерками, Ланд Крузера зі світлом та музикою,і то певно ще не все....

Коханий отримав від Миколая кілька моднячих трусів-боксерок, прибамбаси для гоління та шампунь.

Коротше, всі задоволені!!! УРА!!! :girl_in_love:

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мій Миколай вирішив що я була ну дуже чемна і ще сьогодні доніс мені парфуми Пако Рабанн Lady Million! Я відразу накропилася так, шо аж по бороді текло і тепер благоухаю. Тільки не пасує мені такій пахучій оселедець чистити, мабуть знову проситиму чоловіка щоб "допоміг"...)