А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Отже, прийшов Миколай від свекрухи. Все з секонд-хенду: чоловікові три кофти (дві замалі), мені - дві блузки і спідниця (одна блузка замала, друга - завелика, спідниця завузька), малій - светрик (замалий), футболка (рукави закороткі) і джинси (заширокі), купальник (синтетика, аж іскрить), причому все невипране; фарби з магазину "Все від 1 гривні", англійський словник (такий їй ще зарано), цукерки і кульок дрібненьких мандаринок. Принесене то все було в паперовій торбинці, надірваній і заклеєній скотчем.
    Я абсолютно не перебірлива і не бриджуся купувати одяг на секонді.
    Але ж на Миколая можна було купити однісіньку річ, але нову!
    В принципі, я такого сподівалася, бо від свекрухи традиційно на всі свята отримуємо секонд.
    Але зараз мене з люті аж трясе.
    Хочеться просто зібрати то все і відіслати посилкою назад.

Останнє редагування: 18 Грудень 2010
  2. ірен

ірен Well-Known Member

Мені вчора вже Миколай приніс кремчик,термальну воду,змивку і такий стік під очі від Віші,довооооооооольна як слон,нема меж..........Сьогодні вночі думаю він мені ще донесе щось солоденьке)))))
    Для чоловіка купила всякі потрібні речі))шкарпетки,майку,труси,блокнот,ручку,пінку для гоління і солоденького.....я не купую великих подарунків,бо грошей не заробляю))
    А на синочка вже чекає пів шафи подарунків.
    Ох люблю я свята такі!

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

а мене ще чекає розподіл того Миколайчика по окремих торбинках та головне, повиймати зі всіх закутків і не забути нічого.
    Завтра буду ділитись враженнями.

4. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

або взагалі хай краще Миколай нічого не приносить)

Вам хоч вже прийшов, а нам то прийдеться ще завтра за ним їхати)))
    Взагалі таке гарне свято Миколая в нас перетворюється на якусь комерціалізацію. була в ВАМі люди зкуповують все підряд і великій кількості. Оті подаруночки цукерок в гарних упаковках, а всередині , мабуть, ГГГГГ. Хіба важливіша упаковка чи сама начинка?:girl_in_dreams:

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А до мене вже теж прийшов Миколай:radist::radist::radist: Приніс мені книжку, яку я дуже довго і безрезультатно шукала і не могла знайти( а чоловік все ж таки знайшов:yes::yes:), навушники до плеєра, шарфик, трусики, мандарини і купу солодощів, від яких мене вже нудить:biggrin: І це ще не все.. Сказав Миколай, що ще будуть подарунки) Ех, люблю свята..:i-m_so_happy:

6. irushka

irushka Well-Known Member

Мій "Миколай" зійшов з розуму - минулого року я отримала ноутбук, а цього - посудомийку!!! Я не вірю своєму щастю! А чоловік завтра під подушкою знайде як завжди... труси і цукерки :girl_in_dreams:. Видно хто був чемний, нє?

7. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Мені Миколай приніс мнячик для фітболу і набір авторських керамічних прикрас. А за це получив шкіряний гаманець і всяке миючо-пахнуче причандалля: крем, шампунь, дезодорант, зубну щітку.... :girl_crazy: Мандаринками-солодощами цього разу ми затарилися заздалегідь і не встигли то все поз"їдати до свята, так що сидимо і поїдаєм запаси кількаденної давнини... :girl_wink:

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мій змучений неголений Миколайко притащив вчора таку от радість :)

Останнє редагування: 18 Грудень 2010
  9. Wonder

Wonder New Member

а в мене Миколайко з фірми tescoma прийшов:
    терка для сиру (крутити), ручний міксер+сушарка, ніж для нарізання сиру і ніж для видалення серцевини з яблука :):):) (щаслива неймовірно)
    а до чоловіка прийшла гарна пляшечка і піставка-нагрівач USB для кружки
    до мамусі тертка вінзер з контейнером і тримачем для овочів (5 в 1)
    :radist::radist::radist::radist::radist:

10. Відповідь: А що вам приніс Миколай?

А я, як завжди "цікава Варвара", свої подаруночки знайшла в багажнику машини (бо вичислила, що вони можуть бути тільки там). А чоловік так старався мені зробити сюрприз...

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А мені Миколайко подарував весь комплект проф. косметики Лореаль- шампунь, маску, олійки для кінчиків, для випрямлення, для блиску,молочко для термоукладки ( ну я попередньо листа йому написала, де фсьо подробно описала, а мій муж чемно сходив з тим листом до тих хлопців на Добробут. Листа оцінили, ще й пристойну знижку дали! Дякую хлопці!)
    Мужу Миколайчик приніс парфуми Кельвін Кляйн Ейфорія і Шанель Егоїст- то вже я виручку на Вітусі робила. Ну і мамуська моя задоволена Миколайчиковими подаруночками- ми з чоловіком до спілки оформили її мрію-Опіум від Ів Сен Лорана, тональник Шісейдо, пудру Лореаль і туш Телескопік Лореаль.
    Мабуть варто ще Діду Морозу листа написати!

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мені Миколай приніс мп3 плеєр, про який я вже давно мріяла :) І ще в пакуночку лежить светрик, 2 кремчики і помада :) і ще невеличка сума грошей до повного щастя :)

13. simona

simona Well-Known Member

завжди чекала того свята, хоть знала, що Миколай мені принесе, але все ж таки чекала, нас мама виховувала сама і було по різному, але завжди запхавши руку під подушку знаходила ту радість, то тепло, ту несподіванку. Памятаю, як одного разу маму підранок зловила за руку при такому дійстві, о людоньки як вона розплакалась тоді.
    Того року Миколай мені подарив - тональний крем - вперше в своєму житті я маю таку штуку, 2 шт. бюстгалтера, рукавички.

14. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Фух, поклала всім все, аж спотіла:) Малому найважче було, бо я так тряслась, а кульки шелестять і то так як ніколи:) Лягаю і чекаю на ту радість зранку. А в свій кульочок не заглядала ще, нехай поспить зі мною, знаю що там кавуся, прикраси на вікна а про решту дізнаюсь раненько.

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

і я з вами )) дитина ніяк не хотіла заснути - все чекала. добре, що я протрималася, бо ж зранку вона точно перша встане.
    чекаю на радісні крики зранку )))

16. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

:) а я все думаю щоб малий вночі в туалет не вставав, бо до ранку не ляже:) маю знайомих, то вони дитині в ліжко в ноги барабан поклали, то десь пів-ночі не спав ніхто і навіть сусіди:)

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а мої то заснули, але накрутили хитрюги будильник на 1 ночі, я тільки поклала, чую, щось дзвонить. Попросинались, половину людей в хаті побудили (інші -ті, що й танком не розбудеш), набавились, ледве положила спати їх.
    отримали: книжки (про футбол, про літаки, про піратів), настільний футбол, футбольний м"яч (5 рік підряд), гру лото (я вже хочу бавитись))))). І баааааааааагато цукерків і цитрусів.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    А свій "секонд" зібрати і вислати? ;)

19. mermaid

mermaid Member

А нам Миколай забронював квитки в ІМАХ на Аватар, сьогодні їду викуповувати...:girl_haha:

Не можу втлумачити своєму чоловікові, що у нас є Миколай 19, а не Санта 25:girl_in_dreams:...Тому доведеться чекати Санту:girl_blush2:

п.с. Син хотів хокейні клюшки, але не знайшли його розміру.. теж буде чекати 25.. він народився в цей день..

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member