А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. LadyEva

LadyEva Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

А мені Миколай приніс мікрохвильовку і горшочок для синочка. А ще солоденьке і грошики.

2. poputochka

poputochka Well-Known Member

А мені Миколай приніс заготовку під вишиту сорочку з "Бабусиної скрині",схемку і нитки. От ходжу і облизуюсь, хочу почати і не знаю,з якого боку взятись.

3. Лянка

Лянка Well-Known Member

А мені купу косметики і Nikon D40.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мені омріяний шалик, цукерочки і мандаринки :)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моєму Романові теж маківську забавку приніс - нову мишу.

От мій Миколай цілковито вишивальний. За винятком отакого подарунка, на який я вічно шкодувала грошей. Вибачте за якість фото. :girl_flag_of_truce:

А ще отакий комплект солом'яних прикрас на ялинку:

Останнє редагування: 19 Грудень 2009
  6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І до мене Миколайко завітав:girl_tender:Приніс мені омріяний комп"ютерний стіл(ще давніше,я його навіть сама складала,але його покупка була приурочена саме Миколайку),комп"ютерне крісло улбленого зеленого кольору,теплесенький з мериносової шерсті ТСМівський светрик,цілу торбу мандаринок і апельсинів,купу цукорків і шоколадок(не втрималася,сидю зараз трощу чергову шоколадку:girl_crazy:) і шикарнюще пальто(таке шикарнюще,жи мені один пяненький мужчина комліменти в маршрутці говорив,а при виході з маршрутки один молодий чоловік навіть руку подав:girl_cool:)
    Мамусі Миколайко приніс французькі духи,а татові - косметичний набір.
    Отакі до нас Миколайки нині завітали:girl_curtsey:

7. Milka

Milka Moderator

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Мені Миколайчик приніс золоту підвіску на мобільний,улюблені парфуми,штучну ялиночку,і конвертик з грошиками.:girl_curtsey:

9. Іру

Іру Well-Known Member

Мені Миколай приніс золотий медальйончик з Матінкою Божою і Ісусом:girl_smile:

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

декілька разів перечитувала і мені все читалося як шаШлик:girl_crazy:

Мені Миколай приніс парфуми, ті, які я дууууже давно хотіла.:girl_spruce_up:

11. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а ми думали нам Миколайко принесе умивальник з мебеллю для ванної кімнати, але він з тим затримується, а тут просинаємся а у нас з синочком під подушками кульочки :) мені косметичку з журналом бурда приніс а малому кремчик на дупцю чикко та гель заспокійливий для купання. Так приємно. (ну цукерки-мандаринки звісно) а от татко щось лишився без подарка :sad: (сором мені). Сказав що його подарок сопить під боком.

12. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Мені також парфуми, які давно хотіла, коньки, бо обожнюю на них кататися і велику торбу цукерок/мандаринок=)

13. Katrine

Katrine Member

а в мене сьогодні сковорода спеціально на налисники:girl_smile:. а ще справжній (живий:girl_crazy:) ананасик, купа мандаринок, цукерок, і бананів.
    а коханому - великого теплого коврика під нозі:girl_smile:, кілограм цукерок, бананки, мандаринки, апельсинки..)))

14. Chereshka

Chereshka New Member

гггг тепер я похвалюся мені приніс графічний планшет Genius, про який я давно мріяла, я від щастя балдюююююю, не можу навіть, і крісло таке гарне для компа,щоб добре було спертися і купу цуцьок і мандаринків, я так на радощах їх обїлась, що троха повикидала алергія, але моє щастя таке велике, що мені та алергія до....ггггг тішусясясясясяся

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

16. Галченя

Галченя Well-Known Member

Мені грошики. Дуже практичний був до мене Миколай... а хотілось від нього трошечки "дитинства" (в листі озвучувала цукерки "Рафаелло").
    Чоловік під подушкою знайшов вранці парфуми Шанелівські (зараз сиджу і "нанюхатись" ніяк їх не можу:girl_in_love:)
    А доні повний комплект (все як в списку). Дитина цілий день провела біля своєї карети з білим коником:))

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

і нам догодила...Ми цілий ранок слухали шум іграшкової дрельки і бренькіт гітари :girl_crazy:
    Мене мій Миколай здивував: подарував мені колготи фіолетового кольору з візерунками, причому я таких ніколи не носила...Може, це натяк на зміни? Треба тепер під ті колготи оновлювати гардероб. Ото чоловік "домиколаївся ":girl_haha: А ще сьогодні завіз мене в Декор Епіцентр (я посудний шопоголік), терпляче ходив зі мною і покупки носив. Правда, я була скромна, але пускала слиньки на один велиикий набір баняків з термопоказниками, навіть подумала, що може то його чоловіку на День народження подарувати :D
    А сьогодні отримав від мене парфуми, які я буду на ньому з задоволенням нюхати, ефірну олійку, білизну і цукерки. Малому від нас Миколай приніс цікавого конструктора з болтиками, гаєчками, ключами, поїзда і багато фруктів.

18. kati

kati Well-Known Member

Сашуні- синтезатор, лего, джипа,м"якого зайця, розмальовки, пазли, і купу солодощів.
    Чоловікові- трулєфани, набіп нівея і пляшку віскі
    Мені- дві пляшки бейлізу, солодощі, гарне декоративне дзеркало, кремчики, лак до волосся, пінку для ванни і зовсім несподіванно непогану суму грошенят

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мені сьогодні один Миколай вибрав, разом зі мною :girl_haha: 2 пари рукавичок,одні шкіряні, а другі так, сподобалися просто, в'язані, а ще такі навушники, щоб у вуха було тепло :girl_smile:, пухнасті і прикольні,давно такі шукала :girl_tender:

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а мій Миколай замість листа отримав лінки на бажані мною парфуми:girl_blum: - і вибрав дуже і дуже харошенькі)

а ше я отримала олівчик до очей, гігантський шампунєвич і коралову "толстовку":girl_flag_of_truce: