А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Вихвалялки

Ого-го!

Докладаюся: Миколай не змовляючись приніс мені і чоловіку чашки дорожні, чоловікові таку,
    а мені трохи іншу, а ще мені записник з ведмедиком Me to You

2. camomile

camomile New Member

А мені Миколай приніс дуже гарну білизну (шоколаного кольору) і БАГАТО мандаринок:girl_claping::girl_claping:

3. La esposa

La esposa Moderator

ага :girl_crazy: тільки на панчохах сіточка дрібніша :girl_spruce_up: Як засував під подушку, не знаю, але бідака до ранку не спав :girl_cool:

4. irushka

irushka Well-Known Member

О, і мені Миколайко ноутбук приніс! Я чесно кажучи, аж дар мови втратила - я чоловікові подарувала труси і мило, а він мені - омріяний ноут:girl_in_dreams: А я то думаю, що він так економив останнім часом...

5. Orman

Orman Модератор-бомба

та хто би то спав, чекав як ви проснетеся для примірки... :girl_cool:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_haha: - це як про мене - я теж аналогічний набір+кульки на ялинку, а чоловік розстарався і Миколай приніс телевізор, а ще сьогонді куторчку на пуху - бо дуже вже я страшний змерзлюх, курточка гарна, тепла і довга :), коротше від Миколая аж 2 подарунки

7. Milka

Milka Moderator

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

А мені гарний такий кошельочок ЧЕРВОООООНИЙ!

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мому малому Миколай приніс купу гарних подарунків, а він бавиться мячиками по 3 грн.......................

9. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А мені ніц не приніс. То я, мабуть, нечемна? :girl_sad:

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ооо, вітаю! це моя мрія.... і я навіть найшла свою мрію, бачила, трималя в руцях... а ціна зато яка мрійна - 600 грн....

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ще я дістала класний теплий пледик:)
    (Класна тема, бо при пошуках подарунків згодиться, тож давайте, розказуйте:))

12. Darcy

Darcy Well-Known Member

А мені Миколай ще тиждень тому приніс ось такий словник (на 200 000 слів): :girl_claping:
    А сьогодні - мандаринки, трохи цукерок і тепленькі колготи. :girl_in_love:
    Правда, казав Миколай, що ми маєм піти ще на базар і купити якийсь одяг та взуття :girl_haha:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тоді ще розповім, що чоловіку Миколай приніс вчора файний теплий светр, гель для душу і цукерки, а сьогодні під подушку: хатній костюм і ексклюзивний брелочок для ключів до його subaru (велике дякую Abraira)

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мій Миколай мені нічого не приніс..... але я Миколаю казала що хочу кульчики з перлинками... і він казав що "будет исполнено"...тому десь от... в очікуванні :girl_in_dreams:
    А до чоловіка Миколай завітав трішки скорше...... не міг втриматись... і презентував йому парфуми від яких в Миколая (читай в мене) голова обертом йшла і хотілось аби вже і постійно чоловік ними пах :girl_haha:

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

приніс ше вчора вечером колготи теплі, шкарпетки теплі, тру*и і лі*чик:girl_spruce_up:
    А ще шампунь, скраб для лиця і всьо шо я давно ніяк не куплю..)))
    Він прямо читає мої думки)))
    А і ще мандаринки (це так неочікувано:girl_crazy:) і цукерки:girl_curtsey:

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

іPhone :)
    отака я чемна була...

17. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Ех хвалитись то хвалитись... Дівчата ви не ображайтесь але Миколай в нашій хаті переплюнув мабуть всі ваші подарунки. Ану?... Ну не під подушку, а в ковдрі... Ну не вранці, а в 12 дня... але кому в хату Миколай приніс манюського хлопчика вагою 3800?

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ану тепер докладніше про такий подарунок

19. Milka

Milka Moderator

20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Хлопчик - горобчик, мій рідний племінник. Вродився три дні тому, а нині приїхали додому (хоча мали б виписати аж в понеділок) :girl_smile: