А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Мені приніс фуд процесор, якого я дуже хотіла.
    http://www.kitchenaid.com/digitalassets/KFP0922CU/Standalone_1175X1290.jpg Даю посилання, бо знимка дуже велика. Ось воно!

Ще мені залишилось пару долларів на ще один подарунок. Тепер он думаю... чи то щось до кухні купити, чи то себе гарною зробити?

Останнє редагування: 20 Грудень 2013
  2. poetka

poetka Well-Known Member

Ой, а мені таку мисочку скляну з кришко. на салат, купа мандаринок, шкарпетки ( класика) :) цукерочки,аж забагато,ну і чоботи зимові :) правда я сама з тим Миколайчиком ходила по магазинах :)

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дівчатка пишуть мені в карму коментарі на рахунок наших подарунків на Миколая. Але то мій минулорічний допис! :connie_pull-pigtail

А цього року приніс нам Миколай таке:
    Через свекруху - мені капронові колготки, які не підійшли їй, відтак полежали трохи в її шафі, і один куточок упаковки сильно погнувся. Чоловікові дві сорочки, майку і шалик з секонд-хенда, дві пари шкарпеток і галстук нові. Яні - вирізки з газет з ребусами, кросвордами і дитячими віршиками, набір старих листівок з котами (обгортка сильно покоцана, надірвана і з великою жовтою плямою), набір цукерок. Через чоловікового брата - теплі колготки, знову ж таки цукерки, три енциклопедії: про море, космос (для дівчинки 9 років... хм...) і про людське тіло (на обкладинці - статуя оголеного чоловіка і фото вагітної жінки...), два математичні зошити (ага, вчитись, вчитись і вчитись!) і гарненьку шапочку та рукавички (таку ідею 100% подала свекруха - ну не подобалася їй жодна Янина шапка). А через мою маму Яні дісталися шампунь, милко, улюблені соки, знову ж таки цукерки і теплі шкарпетки. А через мою бабцю - мандаринки, шоколадка, печиво і 50 грн. (ну і мені теж 50 грн.) Так що Яна була, напевно, мегачемна цього року)))
    Словом, подарунки хвацькі, тільки трохи чудернацькі)))

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а мені приніс Миколайко банячок з цукерками і мандаринкуми від батьків. солодощі виклала, а в банячку смачненьке м*яско зготувала.
    а ще Миколай має донести нам пательню якусь файну(то вже я замовила)))
    словом якісь хатньо-господарські в нас даруночки цього року. але я не проти :)

ой,ще забула. ще Миколайко оплатив мені платтячко, яке я собі в неті замовила тільки він про то ще не знає:girl_haha:

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мене потішив Миколайко набором нової білизни, мандаринками, колготками, зимовою шапкою, білим-білющим шарфом. Скромненько, але Миколай знав, чого я хотіла :)

6. Arletta

Arletta Member

мені "миколайко" приніс чоколяду і похід в кіно:)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

посуд і кастрюльки)), парфуми (другий рік підряд, певно буде традиція вже така)
    через чоловіка - туш, скраб і масло для тіла (так хочеться молодій мамці побільше за собою доглядати)

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

Я була чемна... гг)) Мені Миколайко приніс шкарпеточки, білизну, намистинку-ялинку Пандора, ну і звичайно ж цукерочки і мандаринки :girl_dance:

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

і я була чемна) навіть листа не писала, а Миколай сам знав, що мені потрібно і передав чоловіком :girl_curtsey:

10. Freitag

Freitag Active Member

Миколай через чоловіка файнющий презент передав:
    Вгодив безмежно:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

11. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

" Миколайко" в особі мого чоловіка- взагалі-то Миколай в нас ходить 6 грудня, але я не написала йому вчасно листа, тому домовилися на 19 грудня.

Теплющі черевики, гелі для душу, запашне мило і мандаринки з листочками- такі, як я люблю.

Я ще сідаю зараз писати листа до маленького Ісусика- він в нас на Різдво одаровує.

12. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

А мені Св. Миколай приніс ось таке: [​IMG] Чоловік каже, що цього року я була чемною :girl_curtsey: ))).

13. kati

kati Well-Known Member

А мій "Миколайчик" пригадав,що я хотіла біленький годинник
    :girl_curtsey:

А ще маю такі потрібгні дрібнички від мами і сестри

[​IMG] [​IMG]

14. Bonita

Bonita Member

Неочікуваний, але настільки бажаний презент від Миколая в особі самого коханого чоловіка - електронна книжка + чохол до неї. Я навіть не здогадувалася, що мені готується такий сюрприз, задоволена як слоник, вже декілька книжок скачено, а головне що "Інферно" Д. Брауна читаю запоєм. Від мамусіка отримала набір гарнющих горняток до нашої нової кухні, фотоальбом, оновлений декор для квартири і багатенько приємних дрібниць для дизайну, від свекрухи вітамінний набір для мене - ананас, апельсини, грейпфрукт, гранати і в загальному багато - багато мандаринок.

15. Shamna

Shamna Мамуся

А мені Миколай приніс найочікуваніший і найкращий подарунок-доцю:connie:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мій Миколай з телевізором в спальню щось так конкретно затримується. Непарядак, треба підганяти :girl_in_dreams:

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Фотки подарунка від форумного Миколайка вже є у відповідній темі. А так.. я думаю, всі знають, як виглядає кільо мандаринок )) Оце й усе.. А, ще можу купити собі, що хочу (в межах дюже скромної суми, тому не надто розмрієшся (( ). Але, зрештою, аби всі були здорові.

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

А я цього року була дуже чемна, і мені (а точніше нашій сімейці), Миколайко подарував незабутню подорож в Прагу. Тільки вчора повернулись, все було дуже класно і романтично. Одну з моїх мрій Миколайко здійснив:girl_dance:

19. Wonder

Wonder New Member

а мені чудо техніки електровіник

20. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

А я, напевно, була чемна, пречемна, бо Миколайко мене дуже сильно порадував:kiss::girl_blum: отже: щітку для укладки волосся, зубну щітку, набір для душу(лосьйон, гель для душу, морську сіль, мочалку, щітку для ніжок), пов'язку для сну, теплющі шкарпетки з мордочкою песика, безпровідну мишку для компа, дві чашки для чаю та кави, френчпрес, набір мисочок для зберігання продуктів, корзину для білизни, коврики в ванну, фітбол, гарний бюстик для годування, кепку, брелочок з фото моїх коханих хлопців і блокнотик для телефонних номерів, теж з фото, горшок для вазонка, набір постілі, тепленьку ковдру, новорічну кульку, багато магнітиків-смайлів, два сніговичка на ялинку, набір алхіміка, ну і шедевр - годинник з фоткою синочка :girl_in_love:. Ну і звісно ще купу солодощів. Обожнюю свого чоловіка:kiss:
    Тут частина подарунків: