А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Imbyr

Imbyr New Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Миколайчик був того року дуже щедрий
    мені

але найдорожчий подарунок вже висить на ялинці - сніжинки з привітаннями від діточок

2. rozalin

rozalin New Member

і мені Миколайко приніс багато класних і корисних подарунків. а я просила і прошу у Святого лиш одне щоб забрав хворобу у коханого і закинув її далеко-далеко аж на північний полюс....ось таке у мене бажання.

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Нарешті і я вчора отримала свого Миколая, а сьогодні вже тестувала. Не дивуйтесь, якого листа написала, те і отримала...відеореєстратор :
    + карточку до цього девайсу на 32GB.

Я така "рада-прерада", люблю такі штуки. :girl_crazy:

4. Virna

Virna Well-Known Member

до мене теж вже дійшли всі частини Миколая. І так, я отримала: шкіряні чорні рукавички, теплі плюшеві шкарпеточки, дуже гарну суконочку, хатні тапочки і іріздвяний віночок на двері, такий як хотіла:girl_dance:

5. lawyer

lawyer Member

і ще частинка подаруночків:girl_claping:
    через батьків Св. Миколай передав: дзбанок під сочки-компотики, тарілочку під пакетики чаю, білу чоколядку і багато-багато солодощів, а ще подаруночок в грошовому виразі
    і через дружку-подружку я отримала італійський пахнючо-ванільний гель для душу та такий же крем для тіла

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

пралку, парфуми, чайник зі свистком) і цукерки з майстерні шоколаду

7. apelsyn

apelsyn New Member

Мікрохвильовку, гель для душа, кружку для кави, крем для обличчя, цюцьки і мандаринки.

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мені - парфуми, які давно хотіла і сама ж собі купила. Парфуми чоловікові - просто фантастичні, можна сказати, теж подарунок мені, бо сама їх вибирала ))) А малому приніс просто ку-упу подарунків.

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Тааакс, щойно випадково знайшла свій подарунок, ну дуже вже він габаритний :) вже давно такий кухоний прибамбас хотіла - аеро фритюрницю. Вже хочу там картопельку і мняско запікати :)

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Душевний спокій. Нарешті я засну без заспокійливих.

11. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А мені Миколай приніс від чоловіка мультиварку:girl_dance: Рада як слон:girl_dance:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мій бородатий знов створив для мене дитячу казку, вранці біля ліжка була купа пакуночків-коробочок:girl_tender: люблю його дуже -дуже:girl_in_love:
    ну і цього року я точно не замерзну в ноги:girl_haha:

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ага, теж зауважила, що у вихвалялках всі хваляться, а тут не показуються. непорядок, дівчата, давайте фото краси!
    До мене Миколайко прийшов вчора пізно ввечері, коли муж вернувся з футболу і приніс пакуночок :)
    Шкіряну сумочку Левус пошив на замовлення з шкіри шоколадного кольору під моє зелене пальто :girl_claping:, джинсики і солодощі. Ще була відкриточка з дуже гарними словами-віршиком. Тішить мене мій чоловічок-Миколайчик :girl_in_love:
    Забула додати: ввечері ще перепали від подруги пакет з солодощами, від батьків тапочки з бамбонами, солодощі і фрукти.

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я отримала від Миколайка набір білизни, туш, скляну посудину на 3л. для приготування в духовці і т.д., шкарпеточки, набір запашних чайочків в жестяних банках ну і солодощі/мандаринки.

15. lawyer

lawyer Member

я, напевно, в цьому році була мегачемна, бо св. Миколай задарував мене чудовими подарунками з усіх боків:
    через чоловіка - намистинку Пандора у формі санів з подарунками та ялинку з цукерків фереро
    через батьків моїх та чоловікових - засоби для придбання, чого душа бажає:)
    через брата - колготки та гель для душу
    через двоюрідну сестру/куму - чудову дерев'яну корзинку з неймовырної краси ведмедиками - хлопчиком та дівчинкою
    через цьоцю - набір: олійка та сіль для ванни, горнятка, ягідний шеріданс;), мандаринки, цукерки, школадного миколайка+шоколадні яйця, декоративний дощик
    через роботу - чудову статуетку, коробку цукерок, пакет з мандаринками та хурмою
    дякую тобі, Миколаю, дуже-дуже!!!

Останнє редагування: 21 Грудень 2013
  16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Мені Миколай приніс нові двері в машину...подумав, що це буде більш потрібніше ніж щось інше:girl_in_dreams:

17. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мені Миколайко приніс каблучку (щоб пальчики зимою не мерзли:girl_blush2:) і кота мого... який загубився... от радості було

18. Gorgona

Gorgona Member

Миколайко цього року мене дуже потішив і щедро обдарував :):

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А мені приніс відеореєстратор)) каже чоловік - і як то Миколай вгадав, я сам про таке мріяв))) але то корисна штука) хороший Миколайко)

20. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

А я вже дуже давно хотіла електричну м'ясорубку... :connie_pull-pigtail
    І цього року таки дочекалась))))
    ...А так хитро все розпитав : бачив Миколайко свекруху на базарі , де вона якраз вибирала(прицінювалась) мені тостер , чи я таке хочу??. я сказала - що це непотрібна річ ( чисто для мене), а хочу м'ясорубку. Стала я власницею цього чуда техніки, а ще має стільки функцій :girl_dance: , а головне тре картоплю на деруни ( бо у мене вічно виходили з м'яском і кров'ю)((((