А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Я, напевно, була дуже чемна цього року, бо Миколайко приніс мені гарнющі чобітки і новий телефон ( вже другий за останній місяць). Люблю свого Миколайка!:girl_dance:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я від самого ранку перебуваю в приємному шоці від свого подарунку:girl_in_love:.
    Моя мрія і майбутня помічниця. Вже випробувала:girl_dance:.
    А ще велику торбу цукорочків, моїх улюблених і кілограм мандаринок. То все від коханого чоловіка
    Дитина тішиться Сімбою
    А ще дерев"яними кубиками, м"ягкою гусеницею з "Лунтіка" та новою своєю подушкою))) а цукорочки вже від нього ховати починаю))).
    А чоловіка потішив Миколай
    піжамою [​IMG]
    пуховую безрукавкою та новими навушками.
    І то напевно ще не все))
    Свято ще триває, тому може ще прийду хвалитись)))

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Очевидно, з подарунків від моїх "миколайчиків", я була взірцем доброти чесності, любові, справедливості...і далі згідно списку чеснот. Хоча я особисто схиляюсь до варіанту, що мої "миколайки" мене просто люблять.
    Хвалюсь! Обширно і нагло! Всі в примусосому порядку тицяють на фото, щоб роздивитись, яка я буду гарна і кльова.
    Від батьків отримала пальто, випадково з мамою натрапили ще в листопаді і так мені воно сподобалось, що мама сказала, що то буде презент на Миколайка. Насправді пальто насиченішого кольору і має зашиті складочки, вигладає як баска.
    Групове фото чоловікових "миколайків"
    Купа книжок, косметика ( а я ж тільки раз заікнулась, що хотіла б матові тіні, пудру мінеральну і мені шоколадної помади бракує...а кажуть, шо мужики ніц не помічають), срібний перстень (шукали подарунок коліжанці і мені він сподобався, навіть не казала, що хочу його...а муж взяв і запам'ятав!), рукодільний лис, тепер він зветься Людвіг Ларсон Чотирнадцятий. Фото перстеника і Людвіга додаються (на фото Людвіг з другом Жужиком, подарованим на позаминулого Миколая).
    [​IMG] [​IMG]
    І ще маю багато небезпечних інструментів для псування фігури. Чим зараз активно займаюсь.
    Муж отримав купку парфумів, сертифікат на шмотки, креативні візитницю і обкладинку на паспорт. А ще ми з мамою "заімєлі" таку щітку-фен [​IMG]
    Тішусь....радію....ех.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А що то за така цікава книжечка-Дневник кота-убийци?
    І колечко просто бомбове!!!!

5. zaderyshka

zaderyshka Member

То дуже файна британська письменниця дитяча Енн Файнн, короткі оповіданнячка про бешкетного кота і його господарів.Так хочу, щоб хтось українською видав, бо, не зважаючи на назву, книжка кльовезна.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дівчата, пишіть які саме. Інтірєсно ;)
    Нам вчора повідомила свекруха , що на нас Миколайко чекає вдома у Львові. Надіюся усьо вдасться так , як плануємо і в січні ми його отримаємо :girl_dance:

7. Donner

Donner Member

Прочитавши все вищенаписане, так і хочеться озватися словами великого Кобзаря: "А я в попа обідала!" Але де там... мені, наприклад, Миколай приніс височайше благословення коханої половинки на покупку iPad.

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А до нас Миколай від свекрухи завітав. І приніс те, що приносить кожного року: секонд-хенд. Малій - літню футболку-розпашонку. Я придивилася - весь нижній кут у якихось білих розводах, не знаю, відпереться чи ні. А також колготки (запах неповторний!) і "Енциклопедію для юних леді". Погортала я її... Натрапила на фразу: ти вже користувалася губною помадою, брасматиком, пудрою? І на тебе всі звертали увагу? Актуально для 8-річної дитини, правда?:girl_crazy: До речі, що таке брасматик?..

Чоловік отримав дві пари синтетичних сімейних трусів (так, так, теж з секонда!) Одні чорні з собачками. Другі чорні з Гомером Сімпсоном. Причому замалі. І дві пари нових шкарпеток.

Ну і я отримала секондокофточку ядучо-багряного кольору і чорні райтузи (запах неповторний-2).

Напевно, ми всі були не надто чемні цього року...)))

9. Fechka

Fechka Member

До мене завітав супер-супер Миколай.
    Зимовий плащ.:girl_dance: Супер-супер зимові чобітки (чорні замшеві) !
    і [​IMG]
    Я щаслива!!

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

а-а-а-а-а!!! Сорі за експресію, але звірятка просто бомбові!!!

- це туш для вій. (мама казала, що колись був такий виробник туші "Брасматик")

11. UnLikE

UnLikE Фотограф

а я миколаю замовляла закохатись..)) помоєму моє бажання виповнилось))

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Цього року Миколая я не просила про великі подарунки, тільки про багато мандаринок і цукерок, що і отримала :) Цього року свято Миколая було особливим...ну це особисто для мене :girl_smile:

13. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Приїхали від батьків, "миколайко" в них для нас залишив неймовірної краси чешський чайний сервіз! І по велетенській 200 гр. шоколадці:girl_dance:
    Чудові вони в нас)

14. lawyer

lawyer Member

поділюсь першою і найбільшою частинкою подарунків. через коханого чоловіка Миколай передав: дуже доброї якості балаклаву та термобілизну, а також високі шкарпетки під лижні чоботи:girl_claping:
    кумі св. Миколай для мене передав такого суперкласного Санту з парашютом, під різдвяну пісеньку Санта летить вниз, та горнятко, яке було заповнене шоколадними цукерочками, яких вже майже нема:girl_crazy:
    [​IMG][​IMG]
    і навіть на роботі Миколай залишив для мене таку декоративну вазочку-підсвічник, в якій ще й знаходилися такі красиві кульки на ялинку і один з улюблених шоколадів:girl_dance:
    [​IMG][​IMG]
    а ще отримали з коханим грошові подарунки від його батьків

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я теж щаслива)
    вкотре Міколай вірить в те, що я дуже чемна, ну або подарунками намагається мене підкупити на наступний рік ггг, в будь-якому випадку мій бородатий найкращий для мене:girl_in_love: вночі могла зловити за руку, але втрималась:girl_blush2:
    бельгійський шоколад різний, в залізній коробці теж цукерки, панетончик, вафлі,ще величезний пакет мандаринок яких обділили фотосесією, чудний милий сніговичок ну і він-біленький п"ятий:girl_dance: (фото з телефону), ага і в мене тепер новий мобільний оператор, ну і номер звісно.
    от стільки добра я знайшла під подушкою:) щаслива, що щороку маю справжнє дитяче свято :) завжди несподівані і кльові подарунки, Миколай, я тебе люблю і вже чекаю наступного року:)

17. Музик

Музик Мартуська

а мені вчора різочку помічник Миколая подарував. певне я таки була не зовсім чемна.

18. Margot

Margot Well-Known Member

мої подаруночки[​IMG]
    і знову Миколайко приходив до Веронічки, приніс такий килимок , іграшки, і знову одяг (від дідусів, бабусі і хресних) [​IMG] [​IMG]

19. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І я цього року була мабуть дуууже чемна, бо Миколай стільки подаруночків мені приніс. Всі подарунки перечисляти не буду, але от найбільше мене тішать теплі рукавички, ну і звичайно такий сюрприз від коханого чоловіка:girl_dance:

Останнє редагування модератором: 23 Грудень 2012
  20. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Мені Миколай приніс зелені льодоступи і зелену сковорідку на млинці(знає мою хворобливу любов до зеленого кольору :girl_crazy:),мандаринки і снікерс.
    Чоловікові цілу купу комплектів білизни і телефонну гарнітуру.
    Але, мабуть, найбільше Миколай вгодив нашій малечі. Приніс йому великого Мака і 6 маленьких машинок з м/ф "Тачки"(знає,що малий фанат). То були такі радісні писки і тупотіння ногами!!!:yahoo:
    Ми ще ніколи не бачили нашого синочка таким щасливим. Як то добре,що є такі свята і найголовніше,що є кому дарувати подарунки. Завжди любила більше дарувати,ніж отримувати:girl_smile: