А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. Mаrsela

Mаrsela New Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

А мені чоловік гроші під подушку поклав, сказав щоб купила,що хочу. Вродіби і подарок, але якось сумно мені стало, невже вся романтика уже зникла навічно:girl_sad:

2. Bonita

Bonita Member

Мій Миколай приніс мені багацько засобів для волосся, від мами - шампунь, бальзам і спрей для об'єму (правда з об'ємом трошки не склалося) , а від себе - крем-бальзм і хвойну пудру від лореалю. Отримала 2 пари кульчиків, одні срібні і дуже гарні, а другі біжутерія, літом буду модною дівкою), щоб було куда складати прикраси подарував гарненьку шкатулку, білизну і багато-багато солодкого і мандарин. А від тата були грошики.

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені Миколай приніс: Різдвяний набір від Lush, 2 овочечистки і нарізачку для овочів для смужок від Victorinox (від чоловіка), а також класну парасолю, ялинкову прикрасу розмальовану вручну, набір тарілочок 6 квадратних + 1 велика таця з трояндами, колготки, білизну, шоколад та інші дрібнички.

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене Миколай з гумором, пару років назад під подушкою знайшла зміннні блоки до електричної зубної щітки, якої в мене не було:girl_haha:
    Миколай сонний був і забув поставити саму зубну щітку, уявляєте мій шок від такого подарунку.
    Я ніколи нічого не замовляла, завди мала якийсь сюрприз.

Цього року вже не чекала сюрпризів і написала листа Миколаю (бо він вкінці року дуже заклопотаний, я йому полегшила роботу), замовила те, що зараз мені якраз треба :
    датований щоденник
    туш обємну
    олійну змивку для очей
    масажну плитку лаш для душі

Миколай приніс:
    дві туші - одну обємну, як замовялал, другу на батарейках, щіточка крутиться, бо йому дуже ця тєхніка сподобалась
    дві змивки - одну яку просила, другу тої ж фірми що туш, щоб ліпше змивало
    плитку-скраб лаш для душу то він так зрозумів "для душі"... для проблємної шкіри глибоке очищення
    щоденний Миколай забув
    Отакий мій Миколайко з фантазією:connie_pull-pigtail

5. Drongo

Drongo Well-Known Member

А мені Миколай приніс мої найулюбленіші парфуми "Chance"

6. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Наш з чоловіком минулорічний Миколай був вельми неординарний і оригінальний

7. Margot

Margot Well-Known Member

мені Chanel Chance Eau Fraiche [​IMG]
    спідню білизну, гольф і ще буде...певно я була чемна:girl_dance:

8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

До мене вже трохи приходив Миколайко (якщо чесно, я його сама потрусила і змусила витягнути із схованки подарунок:girl_blush2:) і приніс мені соковитискач (чітко згідно листа до Святого Миколая, який я завчасно написала).
    А чоловіковий Миколайко прийде строго "по распісанію" - як би муж мене не вмовляв - я перестрахувалась - щоб запобігти спокусі проговоритися, всі подарунки залишила на роботі.

9. Margot

Margot Well-Known Member

похвалюся подарунками своєї Веронічки від бабусі (моєї свекрухи)

Останнє редагування модератором: 17 Грудень 2012
  10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А мені Миколай приніс апгрейти :) жменьку нового взуття, штані-джинси, сумочку, мішечок з цукерками :) думаю ще щось принесе під подушку

11. murawka

murawka New Member

Мені Миколвй приніс гідромасажну ванночку для ніг. Вже встигла у ній побалдіти.
    А чоловікові Миколай був авансом: спортивний костюм Найк у жовтні і завтра під подушку чемно запхаю диски із записами його улюбленої програми.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Миколай для чоловіка придбав тут на форумі жменю пахучих миделок, тепленький светрик, сьогодні докупив ще шкарпетки і труси.
    А для себе голосно наголошую вже котрий день, яка я чемна, як чекаю того Миколая і для закріплення результату перечитаю усі Ваші Миколайні вихвалялки.
    Дочекалася того, що чоловік сказав, "твій Миколай ще в дорозі". Чує моя душа будуть мандаринки :sad:.
    Хоч мама порадувала бути чемною, бо Миколай з теплих країв вже вилетів. Правда спізниться, але хоч би не спотів сильно по дорозі :)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А у нас Миколай був 6-ого грудня. Приніс він мені 6 помел(я за ними пропадаю)
    Отаке во
    [​IMG],
    багато печива, яке я також обожнюю(колись в Італії в кафешці до капучіно все давали то печивко, я зберегла обгортку, шукала та все марно. Потім вже й загубила ту обгортку, а мій муж знайшов мені його десь аж в Бельгії. А ото недавно виявилося, що воно в нас тут в Теско є, ююхххууу)
    [​IMG],

мандаринки і
    Kenzo Vintage

14. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Малому купу всього принесе основне то hex bug веллииикий набір, їхав з далекої Америки, але ттт встиг, а ще коонструктор zoob і нічник і книги і дрібноту всяку, огого, то ми ще й на новий рік відклали бо багацько наніс)) Мужу мп3 плеєр (слізно вмовляє дати побавитись коли малий спить, та я непробивна) А мені наушники, рукавички і ще щось під словом «сюрррприз» Чекаю!

15. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мій Миколай ще не приніс нічого, але вже сховав собі у шафу новенький біленький телефончик:girl_crazy: Чесно кажучи, не чекала:girl_impossible:, але дуже ся тішу:girl_crazy:

Останнє редагування: 18 Грудень 2012
  16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мій Миколайко приніс йогуртницю. вже навіть спробували йогурт. Смакота! І доця випадково знайшла свого Миколайка. і вже навіть побавитись встигла в палатці)

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мій чоловік давно хотів Джек Деніелс попробувати, я йому купила, заховала. А в суботу приїжджає, заходить в кімнату і ставить пляшку Джека зі словами: Коли ж, як не на Миколая, мрії мають збуватися? Ну, думаю, тепер дві матиме)))

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

І до мене вже ходив Миколайко:girl_smile:, приніс мені орбітрек, я за нього мучила Миколайка цілий рік:girl_crazy::girl_crazy:, і парфуми, одні з моїх улюблених. Але думаю, це ще не кінець подаруночкам, казав, що ще щось під подушку положе:girl_crazy::girl_dance: Видно дуже чемна я цього року була, що приніс мені те, що хотіла:girl_smile:

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

І я сюди хвалитися ))
    Миколайко приніс мені купу мандаринок/бананів/солодощів, велииике дзеркальце і набір для сушів! :girl_dance:
    Отаке ось )

20. Balu

Balu Member

А мені ніц Миколайко не приніс :sad: Видно нечемна я була, чи що :girl_cray: