А що вам приніс Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Consuelo, 18 Грудень 2009.

1. ivanyska

ivanyska New Member

Відповідь: А що вам приніс Миколай?

Передав мені Миколай, через куму- горнятко і шкатулочку.

2. Hanny

Hanny Active Member

А мені Миколай від чоловіка ( правда не під подушку) приніс таку красу, тільки червоного кольору:khomyak::khomyak::khomyak:, бо знає мою пристрасть до білизни, ще джегінси, кардіган і олійку для тіла!!! А ще багато шоколадних цукерків . Люблю його дуже, дуже:kiss3:
    Від мами з татком 20 кг мандаринок, хурми, апельсинок, ананасів, від сестрички багатоооооо горгонзоли:nyam2: (по замовленню). Від доні -запісяне ліжко зраненька:girl_crazy:

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

Нам свекор зробив дуже класного Миколайка!:)
    Подарував електрочайник, антену до телевізора і пральну машинку:) Все для нашої хатки. Класно тепер, і не треба іти шукати і вибирати;)

4. Korona

Korona New Member

А я за два тижні до Миколая писала листа, в якому вказувала все хто, що хоче (бабусі, дідусі, я, чоловік і синочок). Моє бажання було виконано. Варіанта було два::girl_tender: новий телефон або хочаб годинник. Миколай передав через чоловіка телефон . Я була така задоволена, тішилась як дитина...:girl_dance:

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ні, потрібно методично і наполегливо натякати впродовж року, а потім широ радіти від здивування:girl_crazy:
    Ех, замовила я собі сумку. Хоч запізненням, Миколай дав гроші.

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ми з чоловіком як малі діти (поки своїх ще нема :girl_crazy:) пишемо щороку листа Миколайку і О, ДИВО! він його забирає з підвіконника :girl_crazy: . Напевно я була дуууже чемна, бо отримала навіть більше ніж написала в листі :girl_curtsey:.
    Від чоловіка отримала комплектик халатик з сорочечкою (хоча просила лише халатик, бо сплю в піжамах, але мужу сподобалось все в комплексі). Такий як на фото, тільки у мене голубо-сірий, а не жовтий:

В мою колекцію лосів і речей з лосями: подушечку-лосиху і велику мисочку-фруктовницю у формі лося з home&you:
    Помаду Інглот червоно-коралову:
    Трусики з Marks&Spencera одні в ялиночки, інші в пінгвінчики. Не можу фото на сайті знайти.
    Солодощі: шоколадного лося, шоколад Мілка 300г імпорт (така з йогуртом і печеньками :girl_tender:.
    Від свекрів: величезного лося :girl_tender:, і 2 великі салатниці в наш посудний набір Royal (постійно до нього все додаровує), рафаелки і мішок мандарин.

Батьки: солодощі, мандарини, мішок лісових горіхів, засоби по догляду за волоссям.

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

пару днів тому купила собі пальто та білизну і сказала Миколаю, шо він вже прийшов наперед.
    в неділю хотіли купити джемпер чоловіку, а вернулися з новою парою білизни і джинсами для мене))
    хоча Миколаю мій подарунок теж дуже сподобався. бо про швейцарський ніж він давно мріяв.

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Авансом курточку минулого тижня..
    а під подушку купа солодощів та туал.воду )))

9. Optima

Optima Member

до мене Миколай почав ще з пятниці приходити! і то кожен день по-трохи, розтягував задоволення!)) в результаті я отримала шапку з чорнобурки від свекрів, добре, що брала участь у вибиранні, тому підійшла мені, тепло і гарно (принаймні всі хвалили:), туш і змивку від сестри, гроші від своїх батьків. щоб сама купила подарунок (дуже практично і я тому рада), а від чоловіка- електричну зубну щітку і гарнющу чашечку з блюдцем з home&you червоненьку з оленями , дуже різдвяна...і величезна кількість солодкого і фруктів від всіх...а я тільки на передноворічну дієту присіла...тому вприглядку насолоджуюся ними))

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

11. TUCR

TUCR Well-Known Member

Похвалюсь і я своїм Миколайчиком, також напевно була дуже чемна цього року, від чоловіка раніше отримала хлібничку і сковорідку, а чоловік від мене шарф і сорочку), ну і звичайно купу солодощів, мандарина, банани, гранат..., а від мами ми отримали велику коробочку солодощів, і саме смачніше це
    , знаєте смакота.....

12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А мій Миколай таки виправився!!!
    Виявляється його Розетка так підвела, обіцяли в суботу доставити.
    Маю отаки міні-ПК Flyer. Як шуткує чоловік, як в Юлі Тимошенко в СІЗО.

Отак за недільку думаю розберуся, що тут і як. Але один хоч рідер мене вже тішить, і інтернет, і купа всього!!!!!! Ото я його вже запецькала:girl_crazy:!

13. рижик

рижик Well-Known Member

А мій Миколай цього року дійсно Чудотворець(в моєму варіанті від слова - начудити:girl_crazy:). Побачив, що я захопилась вишивкою, пішов в рукодільну крамницю і на свій смак вибрав 3 схеми і підібрав до них всі нитки. Смак мого Миколая "трошки" відрізняється від мого:girl_impossible:, але все одно я довольна, тепер в мене купа гарненьких ниток:girl_tender:(добре хоч DMC купив). Так що з вишиванням тепер у мене серьозно і надовго:d64: - поки не пристрою хоч половину своїх ниточок(бо з тих наборів візьмусь лише за один, бо він вже дуже чоловікові подобається)

14. Margot

Margot Well-Known Member

а мені Миколайчик приніс такий довгожданний подаруночок-лялю в животику!а ще махровий халатик,білизну,гроші,багато цукерків,мандаринок!

15. Solomi

Solomi New Member

отримала таке

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Хочу похвалитись, який файний рукодільний подарунок отримала від Олі-льолі на Миколая:girl_in_love:

17. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Не знаю, у цю темку мені чи у "Забилам би!"...Почну із чоловікових "Миколайних" дарунків. Думала про них давно, все зважувала і планувала, грошики складала. Тому чоловік отримав:
    1. Упродовж тижня читала на різних сайтах про віскі (мій чоловік - палкий його шанувальник). Переглядала різні рейтинги, аби не помилитись у виборі. Врешті-решт із переліком тих напоїв, які отримали найвищі оцінки, поперлась на роздобенди. Викупила якесь унікальне односолодове шотландське віскі. Ясна річ, геть недешеве. У коробочці подарунковій.
    2. До віскі вирішила прикупити склянки. Поганого не хотіла, тому придбала 6 склянок "Богемія". Важких, грубеньких, якісних.
    3. У Веронки, нашого парфуумного гуру:girl_smile:, задлалегідь замовила моднячі парфумчики Tom Ford "For Men". Ну і шо ж, шо не ціла баньочка, а лише третина, але у фірмовій пачечці та у оригінальній плящині. Запах, до слова, бомбезний!
    4. Ну і на "закуску" - намалювала годинник (писала про це якось). Вітражний розпис із тракторцем (сфера праці коханого) та логотипом компанії. Механізм, стрілки, скло - все було замовлено та допасовано. Намордувалась із ним, бо картинка складна.
    Шо отримала я? Це як у анекдоті: Приходить п’яний дядько додому. Ледь на ногах стоїть. Зустрічає його двійко діток у подертих колготках. Татко:
    - Д-д-ііі-т-киии, а вгадайте, шо вам татко приніс?
    Дітки (сумно):
    - Нічого....
    Татко:
    - Вгадали, дітки!
    Так і у мене.

На згадку про свято, що наближаться, почула, шо я і так цілий рік мала подарунки, і у мене всього повно, і так ми нічого ніколи не заощадимо і теде і тепе....:sad:
    Гокі, погодилась я. Поревіла, канєшна.
    Але вранці, після отримання моїх подарунків, "Миколай" смєніл гнєв на міласть....знайшла змотаний у рулончик і перетягнутий гумкою подаруночок із лесьоукраїнкових партрєтів!:khomyak:
    Так прикро стало - мовляв, відкупився нашвидкоруч..!:sad:

18. Zolota

Zolota New Member

Мені Миколайко-коханий чоловік приніс дуууууже класну сумку,гарнесеньке новорічне горнятко, модем,білизну,цукерки-мандаринки:girl_smile:.Від мами-гроші,від свекрухи-набір рушників,цукорки,від куми-туніку,від похресниці-рамочку гарнющу з її фотографією. І ще багато солодощів.Роблю висновок що була чемна:girl_yes:

19. Fechka

Fechka Member

так ходимо тихенько вночі, робимо сюрпризи,не розповідаємо за подарунки заздалегіть.
    Я отримала такий набір Rowenta [​IMG] Супер. Одного разу побачивши рекламу обмовилась ,що дуже б хотіла. Прирускаючи, що зручно буде робити таким укладку. І отримала ще [​IMG]і [​IMG]
    :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender:

20. natorella

natorella Well-Known Member

мда, читаю вас дівчата і дивуюсь