А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я замовляла в наших форумлянок. Зайдіть в тему - Спільні хлібні замовлення: мука, суміші тощо.
     
  2. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    я купувала в магазині Деко в епіцентрі (і ще бачила в кількох супермаркетах - тільки не пригадую, де точно)
     
  3. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    На Краківському ринку, якщо іти зі сторони Клепарівської, там є щось 3 входи, здається якщо зайти у 2, то збоку є магазинчик всяких кульочків, салфеток, і є ті папірці.
     
  4. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Підскажіть, а чим можна замінити соєвий соус? Бо хочу зробити китайський кисло-солодкий соус, зі складників не маю соєвого, а в магазин не хочу виходити...
     
  5. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Нічим не замінеш, просто не давай того соусу, посоли більше і все.
     
  6. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчатка,а що можна спекти з готового листкового тіста ?
     
  7. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    1. Можна спекти хустинки з яблуками. Тісто порізати на квадрати. На кожен квадрат покласти порізані яблука, попередньо змішані з цукром і корицею за смаком. Скласти протилежні кінці до купи і випікати. Готові хустинки обмакати в пудрі.
    2. Можна спекти солені палички. порізати тісто на палички, змастити білком, посипати сіллю і кмином. Хто не любить кмину, можна посипати сушеними травами ( Я люблю "Італійські трави").
    3. Можна спекти слойки з вареним і перекрученим на м"ясорубці з цибулькою м"ясом
    4. Можна спекти піцу з слойоного тіста
     
  8. Furore

    Furore New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Бачила в магазинах з німецькими товарами., а також в Арсені.
    Сама замовляла з Києва. :girl_claping:
     
  9. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Шпінакопіту можна ще спекти, крім переліченого.
     
  10. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ????? :8::8:Це щось зі шпинату? І як ви готуєте загадкову шпінатокіпу?
     
  11. mileneva

    mileneva New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, підскажіть, будь ласка, куди можна використати курячий білок (робила майонез, а білки вже тиждень в холодильнику лежать)?
     
  12. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, підскажіть, будь ласка, куди можна використати курячий білок (робила майонез, а білки вже тиждень в холодильнику лежать)?

    Зробіть безе. А якщо є час, то з безешок можна зробити торт "Графські розвалини" .

    Чи білки у вас варені?????
     
  13. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    господиньки! хочу зробити котлети( вже колись намагалась, але вони були як підошва)! але я так легко не здаюся! тому прошу вас рецепт, або посилання!мій чоловік(і я) буде дуже вдячний!
     
  14. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Фарш пів кілограма, 50/50 свинина телятина, це не є обов'язковим, можна і один вид м'яса
    2 яйця
    1 цибулина
    2 зубчики часнику
    1 булочка чайна кажись кругла несолодка, краще якщо черства
    1 ч.л готової гірчиці
    1 ч.л солі
    0,5ч.л перцю
    можна ваших улюблених приправ.
    Яйця розділити, жовтки до фаршу і білки збити на пухку масу(м'які піки).
    Булочку попередньо замочити в воді, віджати і змолоти разом з цибулею, додати до фаршу всі спеції, цю перемелену масу, часник, гірчицю і добре вимішати, і вибити, взяти кусок фаршу в руку і з силою кинути об дно миски,повторити з рештою фаршу, від того фарш буде однорідний в кінці дати білки акуратно і недовго вимішати і формувати котлетки.
    Я не формую наперед, а так одну зробила зразу на пательню, і далі, як пательня наповниться накриваю кришкою і смажу пару хвилин, далі кришку знімаю перевертаю котлети на інший бік і досмажую вже без кришки. На виході маємо пухкі, соковиті і смачні котлети.
    Чи ви мали на увазі не такі котлети а м'ясо на кісці?:girl_in_dreams:
     
  15. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Навчіть мене,будь-ласка,робити пиріжки до бульйону.Так люблю їх їсти в гостях,а сама робити не вмію:girl_sad:.
     
  16. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дано, а котлети не паніруєте (просто цікаво :girl_spruce_up:)?
     
  17. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дуже рідко і то хіба останній захід. Моїм домашнім чомусь без паніровки більше смакують, а я і рада. :girl_crazy:
     
  18. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ні! саме такі! дуже вам вдячна!!!
     
  19. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

     
  20. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я теж так роблю котлети, тільки булочку вимочую у молоці, вони тоді такі сочні виходять, мммм.... А як нема молока то додаю 1 ст ложку майонезу( таке було до народження Ернеста), а булочка вимочена у воді.
     
Статус теми:
Закрита.