А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Ну ти КАті даєш:girl_smile:
    Вона довол іважка і справді тяжко засвоюється, докладно не памятаю.
    А приготувати можна в пароварці, тоді не така масна виходить :)

2. kati

kati Well-Known Member

ДАНО!!!! хелп, напиши ти мені щось про ту рибку, боя вже незнаю що мені робити......

3. Дана

Дана Well-Known Member

Кать, я їла ту рибу, там якось залежить від виду під назвою масляна у нас продають декілька видів риб, Я її тушила в фользі з овочами, а тітка моя постійно її купує, і їсть - аварій :girl_crazy: не було жодного разу. Єдине що я би казала вона жирна, то добре було би її замаринувати в лимонному соці, так добряче полити і постав маринуватися на годину другу, а потім викласти на якісь овочі(цибулька, морква, горошок т.п) і запекти, з риби лишній жир стече, а овочі будуть мати на чому тушитися таке 2 в 1:girl_crazy:
    До речі і інтернет радить рибку замаринувати, і їсти її обов'язково з гарніром, краще рисовим тоді і проблем не має бути.

4. kati

kati Well-Known Member

дякую Даночко, якщо ввечір мене не буде на дп....ну ви зрозуміли тоді де я:haha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5. natka75

natka75 Well-Known Member

ця рибка насправді дуже жирна, недавно тушила її з цибулею і морквою, то жиру з неї витекло, що потім цю цибулю навіть не знаю чи викинула, чи чоловік таки з"їв....але сказав не купувати більше її))))

6. Дана

Дана Well-Known Member

Так Кать прочитала я про ту рибу ще раз - план міняється.
    З риби треба забрати лишній жир, надлишки якого і дають ту реакцію, значить,рибку замаринуй в лимонному соці, солі і перці хоча б на дві-три години, тоді виклади на решітку під неї поклади піддон, і запікай, один-два рази переверни, жир стече в піддон, а вам залишиться смачна рибка, а на гарнір зроби рис з овочам. Думаю що нічого погано з вами не має трапитися. :girl_cool:

7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Хто має переписи якихось смаколиків з арахісом? Може бути якесь печенько просте або просто дрібні ласощі

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

привезли мені качку. я качку - б- р-р-р:girl_mad: не їм, але чоловік любить. розкажіть, дівоньки, як ліпше приготувати:girl_in_dreams:

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

не пекла. тільки в планах. без перекладу.

Арахисовое печенье

Это печенье пеку много-много лет,часто вношу какие то изменения в рецепт сохраняя идею.Песочная несладкая основа в сочетании со сладкими взбитыми белками (такое лже-безе) и хрустящим арахисом.

150г размягченного сливочного масла,3 желтка,1/2ч.ложки соды,3 ст.ложки сметаны,300г муки - замесить мягкое тесто.Поместить в холодильник на пол часа.
    Раскатать толщиной до 1 см,вырезать кружки разместить на противне.Взбить 3 белка постепенно добавляя 6 ст.ложек сахара.Белковую массу выложить аккуратно на печенье ,обильно посыпать арахисом(предварительно не обжаривать),печь в предварительно разогретой до 180 гр.духовке .

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата а як ви мозок готуєте, бо я завжди смажу як відбивні або тушкую з цибулею, є якісь інші рецепти?

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я також завжди смажу, (перед тим вимочую). У нас крім мене його ніхто не їсть, а купляти тільки для себе чомусь рідко додумуюсь. Тому і просто смажений для мене як делікатес.
    Мммммммм, захотіла. Завтра себе побалую (якщо знайду мозок). Грильяжка, а де ви купляєте мозок? В супермаркетах його я рідко бачила.

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчатка, я зібралася лазанью м"ясну готувати. Але в чоловіка печія від соусу бешамель.
    Порадьте, що додати до лазаньї, щоб не була суха, але без смаженого борошна?
    Може просто до фаршу молока додати? Чи сметани?

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Дівчата, передала мені свекруха маринований імбир... Що воно таке і з чим його їдять?

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

маринований імбир добрий до суші чи до риби...

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

А як його використовувати,наприклад з рибою? подрібнити , як заправку до риби , чи просто як гарнір покласти:)?

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

імбир маринований-НЕ гарнір, його багато не з"їсиш.
    його використовують як то "приправа-прикуска", наприклад, коли лимон нарізають-то і не приправа, і не гарнір, чи хрін-теж ніби і не приправа, і не самостійна страва, або на окрему тарілку, або як оздоблення і їстівне

17. Дана

Дана Well-Known Member

Маринований імбир має властивості "перебивати" смак, його використовують при поїданні суші, щоб кожен наступний кусочок суші можна було оцінити в плані смаку. Тобто ви з'їли кусочок риби, потім одну два листочка імбиру, тепер берете інший кусочок, попробували, смак відчули, знову імбир, він перебив смак попереднього, і беретеся за наступний. Надіюся доступно написала. :girl_wink:

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

То імбир? а я думала, що то якась капуста..:girl_smile: тепер буду знати

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

замочена в шампуні..:girl_haha: Я теж не знала. що це імбир.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас лазанью готують з помідоровим соусом як до піцци чи до спагетті.

Статус теми:
Закрита.