А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    щодо вершків знайшла ще ось таке.
    правда в мене таких складових немає, єдине що думаю - може то з желатином спробувати?
    Завтра мама повертається - так хотілось її порадувати якимось гарним диковинним тортиком, щоб знала що ми її любимо, чекаємо і раді поверненню :)
     
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    З желатином треба вміти працювати, бо можете зіпсувати все. Попробуйте спочатку невелику кількість змішати з желатиною а потім вже все решта. І якщо збиваєте на пряму желатин в вершки тоді не лийте на лопасті міксера бо розтріпаєте по всій кухні і не буде того ефекту.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Маруся-мама, а даєте цукор чи пудру?
    варіант з желатином відпав бо виявилось не маю вдома желатину )))))))))
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Можна цукор якщо дрібний але пудра краще.:):y: Доречі пудра в собі має трохи крохмалю, то вершки повинні тримати форму.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ну вдалось :) як збивала душа була в пятках, аж дивлюсь - а воно загусає, я бігом за цукром, бо з переляку не підготувалась )))))))

    але вдалось Суперово! дякую всім хто відгукнувся :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    знайшла гарненьку цікавеньку інформацію види сирів
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ще одне гарне та інформативне посилання
    горішки на насіння
     
  8. Irusya

    Irusya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Форумляночки, хто знає, як варення з рожі робити, відгукніться:girl_smile:.
     
  9. Анута

    Анута Well-Known Member

  10. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, хтось колись питався як робити вареники.
    Знайшла дуже гарно розписано з фотками.
    тут
     
  11. Mariya

    Mariya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, а як часто ви постіль (не дитячу, а свою) міняєте?
     
  12. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Маю багато домашнього сиру і дуже люблю сирнички.Але, скільки не робила їх,завжди кажу ,що останній раз .Пливуть :girl_cray:...
    Навчіть :girl_in_dreams:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    2 яйка
    сир
    ванілька
    цукорм
    муки
    трошки соди
    Сіль, цукор.
    Коли додаю до маси муку то дивлюся, щоб не були дуже густі і не занадто "рідкі", вибираю серединку.
    Карапузику, а чому пливуть? Може муки не даєш?
    Якщо водянистий сир, то хай трошки на ситичку стиче і усьо :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Ще даю інколи в сир родзинки та курагу, дуже смачно!
    А соус можна зробити такий як колись давала Ліона до млинців. Смакота!!!
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Роблю за рецептом свекрухи,а вона дає лише дві ложки манки,а муки-ні-ні.Але,коли обсмажує,то добре обвалює у муці. Вони у неї такі смачні :girl_tender:,а у мене-пливуть :girl_cray:.
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    я теж з манкою роблю, але ще трішки муки даю
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    і я мнка+ мука. Якщо тільки манка або тільки мука-завжди течуть:sad:
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Варення? Чи перетерат рожа? Знаю що варять варення з сиропом, а моя бабця тай я зараз не варимо, а перебираємо листочи(рожа запашна,кущова, не та що для зрізу) обрізаємо білі кінчики(я це роблю ножничками, складаю пару штучок на купку і чік:girl_curtsey:) далі пересипаємо цукром і руками мнемо листочи , протираємо між пальцями, аж поки воно не стане однорідними або інший варіант, готові листочки перекрутити на місорубці і додати цукор. Цукор даю з розрахунку на 2 стакана туго набитого листя склянка цукру-піску, і дрібка лимонної кислоти, буквально на кінчик ножа. :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Ой то була моя проблема, довго я не могла навчитися зробити нормальні сирники, знайшла рецепт, готую виклюяно по ньому, не пливуть.
    400гр сиру
    1 яйце
    3 ст.л муки
    3 ст.л цукру.
    Сир або змолоти або перетерти щоб був однорідний, додати решту, вимішати і поставити в холодильник на пів години.
    Вийняти, руками припорошеними мукою робити сирнички обкачати в муці і викладати на розігріту сковорідку. Все:girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 12
  20. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    в середньому раз на 2 тижні, але не рідше ніж раз в місяць. Дивлюсь по її стану
     
Статус теми:
Закрита.