А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Заморозьте і буде у вас ще більше компотів але свіжих, без консервантів.
     
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    можна сік - менше об’єму займає, ніж компот.
     
  3. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    місця в морозілці вже нема)))

    а як? через соковижималку? з кісточками? а потім? варити?:girl_blush2:
     
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    бабуся вичавлює через таку стару соковижималку (на м’ясорубку схожа) (якщо я не помиляюся, можу уточнити), а потім перекип’ятити трошки і в банки закатує.
     
  5. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, як ви відгризаєте з духовки чорні плямки від жиру? Тобто сам жир відмити не дуже легко, але все ж мені вдається, але оті плями...вже перепробувала все. Вчора купила якийсь супермодний засіб для духовок в фокстроті, божились, що відмиє...ага, щас. До 11 вечора терла - ноль. Чоловік взагалі сказав. що то реакція йде, і воно вже ніяк не відмиється, а я не хочу вірити, то в що ж моя духовочка за рік перетвориться при такій версії.
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я польським Титаном для миття плит і духовок відтирала піся своїх кухарських експериментів. Тре налити побільше і залишити на пару годин. Правда від дуже задавнених плям залишилися рижі розводи і воняє він конкретно. Але на сірій духовці то недуже видно.
     
  7. tsarivna

    tsarivna New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Можете спробувати цим засобом.AMWAY™ Очищувач для духовок
    [​IMG]
     
  8. Анютка

    Анютка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    особисто мені цей засіб абсолютно не сподобався(((
    зараз купила Frosh - задоволена
     
  9. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Сьогодні пекла маленькі бісквітики з абрикосом.І мені той абрикос весь впав на дно.
    Десь читала,не можу знайти,що робити щоб в рідкому тісті начинка не опускалась вниз.:girl_cray:
     
  10. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Якщо тісто дуже легке/рідке то важкі овочі/фрукти впадуть на дно. Цього не уникнути. Хіба що зачекаєте що тісто схопиться і тоді будете викладати фрукти.

    А може вам варто в такому випадку зробити пляцок догори-ногами? Викласти фрукти на дно а зверху залити тісто.
     
  11. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

     
    Останнє редагування: 11 Жовтень 2011
  12. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    А як так і роблю, тільки вниз викладаю пергаментний папір для випічки, щоб не прилипло. Виходить непогано, тільки тістом тре заливати так щоб фрукти покрилися, а то виходить височезний бісквіт і трошка фруктів на дні.
    Якщо хочу щоб фрукти були посередині бісквіту, печу його окремо, розрізаю навпіл і перекладаю заздалегідь приготованими фруктами.
     
  13. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Хочу спробувати щось спекти з готового слойоного (чи слоєного?) тіста. Де його можна купити і яке краще брати? Щоб точно все вийшло в такої господині як я:) Я так розумію, туди потрібно тільки начинку додати і все?
     
  14. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    так яку хочете
    я беру то тісто яке перекладене плівкою щоб коли розморожується не злиплося але не памятаю марки
     
  15. Lira

    Lira Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    я багато видів тіста перепробувала, але для мене найкраще- Віденські булки. Продається в Метро. Нямка
     
  16. Yoda

    Yoda New Member

    Я багато різних фірм брала, то покищо накраще мені дріжджьове тісто з Ашану їх торгової марки.
    З соковижималки лишається пюре яблучне- з корицею і цукром супер начинка. Особливо коли гості без попередження приходять :)
     
  17. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Файно, коли той жмих наморозити , а зимою наробити булочок чи таких рогальків. Ням-ням!
    +1 Ашанівському тісту.
     
  18. Vika

    Vika Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    а що ще "пхаєте" в слойене тісто?
     
  19. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    В мене не падають. Просто роблю трошки в іншій послідовності тісто. Збиваю разом жовтки з білками і даю наприклад на 3 яйця-4 ложки муки.
     
  20. Lira

    Lira Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    дуже смачно- бринза-яйця-зелена цибуля
    гриби і квашена капуста- пересмажені з цибулькою
     
Статус теми:
Закрита.