А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MYR

    MYR Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Розкажіть, будь-ласка, як консервувати вишні у власному соку, я колись мала перепис, але десь загубився. Дякую.
     
  2. Пундик

    Пундик Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Вишні у власному соці
    [​IMG]На 7 кг вишень 2 кг.цукру.
    Повитягувати кісточки з вишень,і засипати цукром в великому баняку,постійно мішати,приблизно кожні 10-15хв.Так вишні швидше пустять сік і розійдеться цукор.Так щоб постояли години 3-4,тоді накладаємо у банки,трохи вишень,трохи соку і ставимо стерелізуватись хв 20-25,попередньо банку накрити кришкою(просто зверху поставити),потім витягуючи з окропу відразу закрутити і первернути кришкою вниз,поставити хай охолоджується.
    Такі вишні дуже смачні у пампушках,в тортах,кремах.Тут хтось писав у сусідньому розділі рецепти про торт"Чорний принц",так от я даю між коржі разом з кремом такі вишні попередньо вистояні у горілці чи коньяку,дуже вже смакота:)
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    і мене цікавить!
     
  4. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Хто готує телячий шашлик? Поділіться рецептиком!
     
  5. apelsyn

    apelsyn New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, навчіть готувати "польський" борщик. "Весільний" ще моя мама називає, такий рідонький, сметанкою підбитий.
     
  6. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Як приготувати мозги??? ощасливив мене муж, я такого щастя не їм і що з ними робити поняття не маю.
     
  7. Agrafka

    Agrafka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я подала сьогодні в темі " з особистих рецептів" допис № 1098

    ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

    Я готую дуже просто: помити, посолити, поперчити, обмакати в муку та яйце, а далі на пательню. Смак гарний. Люблю мізки...

    Смачного.
     
  8. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    оооооооооооооооооооооо
    нашо на ніч вагітній таке нагадувати???
    добре тобі...
     
  9. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    і я так зробила.

    нєє, мені не добре, я крім язика з субпродуктів нічого не їм.

     
  10. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    божемой (як каже мій сашка)
    ше і язик
    от м*яса не хочу, а язик і вприкуску з мозгами - мммммммммммммммммммммммммм
    пішла крейди пожую
     
  11. Vika

    Vika Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    хочу домашнього морозива. господиньки поділіться рецептиком. пліз
     
  12. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    отут натискаєте на журнальчик і шукаєте 79, 81 і 95 сторінки
     
  13. Allure

    Allure New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    вівсяні пластівці до всього

    а мене колежанка наштовхнула на блискучу ідею - вона дитині до сирної запіканки додає замість манки вівсяні пластівці. То я тепер їх до всього - до котлет, запіканок, печива замість манки, сухарів чи муки. Смаку не чути, а користі набагато більше. p.s. Але пластівці я беру німецькі екста-ніжні Haferflocken - продаються всюди
     
  14. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я купую Bruggen і також їх всюди додаю. Коли печу хліб, особливо. Дійсно, вони потім стають непомітними, скільки б не додавала, вони ніби розчиняються. І коли соус роблю з мясом, то також їх додаю, виходить корисним і густим!:girl_wink:
     
  15. Sapiha

    Sapiha New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата маю 2 літри домашнього квасного молока. Підскажіть куди можна використати??? Знаю що оладки роблять, а як???
     
  16. Melisa

    Melisa Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Маю питання, чи готував хтось коли небудь кус-кус? Приніс чоловік додому той кус-кус і каже приготуй. В неті все дуже мудро написано, може хтось робив і підкаже перевірений рецепт?
     
  17. Yoda

    Yoda New Member

    Я його просто заливаю кипятком і накриваю на пару хвилин.
     
  18. SOSKA

    SOSKA Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    все дуже просто
    1 скл кімнатної температури кислого молока
    1 ч. л. соди (погасити)
    1 яйце збити з 1/2 скл. цукру
    все вимішати та додати 1-1,25 скл. борошна з 1 ч.л. розпушувача до тіста, обрережно вимішати (не потрібно ретельно вимішувати нехай залишається з грудочками)
    смажити на олії
     
  19. tsyganka

    tsyganka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    А для чого ще й розпушувач, якщо дали соду з оцтом!
     
  20. Bambe

    Bambe New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Поділіться рецептом варення з абрикосів. Маю аж 15 кг, а перепис - загубився.
     
Статус теми:
Закрита.