А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Швидше за все, коли перетирали, то подрібнили кісточки, вони гірчать. Таке буває і з малиною. Наступного разу не так ретельно подрібнюйте.
     
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Або перецідіть
     
  3. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Двчата, а як затушити кроля так, щоб від нього так легко відставало м*ясо від кісток?
    Чи може то був старий кріль? Хто як робить?
     
  4. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Зробила я тісто на пельмені за рецептом Санді.
    Вийшло дуже добре. Але багааааато. Частину я поклала у холодильник. ПРолежало воно дні 4 там. Сьогодні дістала - дуже липке. Порадьте, чи варто в нього борошно додавати, чи вже тільки у смітник?
     
  5. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я спочатку легенько підтушую цибульку, потім в тій олії кроля, він теж пускає свій сік. Рідини робиться багатенько (кроля перед тим ріжу на невеликі куски, всього 5 чи 6). Через півгодини заливаю вершками зі сметаною, трохи води і булькає на мінімальному вогні десь з 1,5-2 годинки. Відстає м"ясо добре, зразу ж в гусятниці, коли набираю підливку і трохи ложкою зачеплю... І немолоденькі кролі попадались, бо свекруха їх деколи тримає майже до останнього....
     
  6. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    додати борошна,добре вимісити і воно буде пригодне до роботи)
     
  7. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я тепер дуже лінива, тому кролика заливаю яблучним соком і на годину-півтори запихаю в духовку. Якщо маю цілого кроля то попередньо начиняю гречкою і тушкованою цибулею. Таке м"ясо навіть моя беззуба дитина їсть.
     
  8. loreniya

    loreniya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    то мабуть мука попала з малим вмістом клейковини... тепер вона вся якась така...
     
  9. Анютка

    Анютка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, підкажіть, що приготувати з язика? Цікавить якась основна страва, не заливний, і не салат

    буду вдячна за поради, бо ще жодного разу не готувала язика, а тут свекруха нам дала, а я думаю, що з ним робити(
     
  10. Kiruskin

    Kiruskin Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Можете стушити язик з грибами, така смакота)))
     
  11. tsyganka

    tsyganka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Що можна зробити зі смородини перетертої з цукром. Лишилась одна банка, а чаї вже надоїли!!!
     
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    віддати мому чоловіку - через півгодини не буде))))
     
  13. Furore

    Furore New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Можна кекс приготувати - "Трухлявий пень" називається. Дуже просто і смачно!
     
  14. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    а на скільки часу треба заливати?
     
  15. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Златочко, я не добре певні написала :girl_blush2: кролика солю, перчу, додаю різних трав, заливаю яблучним соком і так ставлю пектися в ньому (перший раз думала що кроля тільки зіпсую, але тепер діти іншого не їдять).
     
  16. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Оскільки пошук в темі нічого не дав, прошу допомоги
    1. Дайте рецептик смачного Наполеона, такого, що тане в роті...
    2. Розкажіть як зробити домашній лівер до пиріжків жарених...
    3. Навчіть, як правильно мити сухофрукти: ізюм, курагу, фініки тощо. Може закордонні в пачках і мити не требе, але наші на вагу... В теплій воді вони розмокають, біліють, зовсім не теє стає, а в холодній не вимиваються, бо ж змащені олією чи що... До прикладу, мені ізюм до миття набагато більше смакує, ніж коли я його помию.
     
  17. Agrafka

    Agrafka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Як печете яблучний пляцок, або пляцок з ревеня, то можна смородину замість цукру покласти на яблука або ревень.
     
  18. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата рятуйте))). Мені ніяк не вдається спекти кекси в моїй електричній духовці. Вже перепробувала купу рецептів, думала причина в них. Але бачу, що то я з духовкою домовитися не можу))
    Я випікаю на 2 рівні при т-рі 180", з верхнім і нижнім нагрівом. Кекс гарно росте, а коли розрізаєш, зверху утворюється тверда скоринка, а в середині гливкий(((
    Можливо режим не такий, допоможіть...кекса хочеться спекти))))
     
  19. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    - така ж проблема - сухофрукти дууууже люблю, а мити не вмію - часто їх просто не мию, а так їм, але раз на раз не приходиться :sad:
     
  20. Galya

    Galya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    може просто недопечений? перед витягування паличкою перевіряєте?
     
Статус теми:
Закрита.