А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:

• Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В рукав. Сіль, перець чорний горошок, духмяний, суміш перців. Можна нашпигувати часником.
    Якщо варити, я на дно посудини лию трошки олії оливкової і води не багато. На невеликому вогні готувати до готовності. По- ходу воду трошки підливати можна.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  3. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

дівчата, потребую ідей - маю спекти щось файне (дрібне, порційне і бажано не надміру замудроване) на благодійний ярмарок до Миколая, підкажіть, будь ласка, варіанти, бо я щось розгубилася...

4. flame

flame невгамовний експериментатор

кексики, профітролі, еклери, пряники. Можна брауні у вигляді ялиночок пофасувати

Останнє редагування: 5 Грудень 2016
  5. arushka

arushka завжди досягаю мети

медові пряники? дешево, багато, просто

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

@Mansicat і я за кексики. Чи то не надто дрібне, може? Тоді ще можна імбирне печиво, печиво-конвертики з вишнями чи густим повидлом, якесь сирне печиво.

7. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Кейк-попси, капкейки, печиво, слойки, круасани..

8. Mansikat

Дякую, дівчата.
    А можете дати перевірений рецепт, я того ніколи не пекла.
    Кекси щось мені дуже буденні...
    щось я тих пряників боюсь...) Буду вдячна за надійний рецепт і чим прикрашаєте? (бо з сирого білка глазур я не вживаю) без прикраси напевно не варіант?
    Ну і може хтось ще мені підкаже варіанти цікавих начинок в еклери, просто заварний - може надто банально, ганаш - дорого...

9. flame

нє-а:blush: Я і солодка випічка - "чужі люди":girl_haha: Полистайте фото смаколиків - там дівчата виставляли фото своїх брауні і думаю, вони точно добрий рецепт підкажуть.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Mansikat якщо спекти замість Брауні(заморочки) файний медівник і порційно його порізати, як брауні, зверху горішок на кожен кусочок). І таки кекси- найпростіше і найшвидше. Вони також різні бувають. :)
    Пряники прикрасити можна купити готову глазур або кондитерські олівці.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 6 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  11. arushka

рецепт простий, як двері, моя доцік готує ті печенька за пів години, вам точно вдасться
    400 г муки
    3 яйця
    100 г цукру
    100 г меду
    100 г масла, розтопленого і остудженого
    1 ч.л. соди (або порошка до печива)
    1 ст.л какао
    1 ст.л. приправи до медівника
    Тісто розкачуємо на товщину 5 мм (якщо вологувате, муки підсипаємо трохи, лише щоб не липло), вирізаємо форми, на 8-10 хв в духовку (180*)

• Подобається Подобається x 5
  12. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

@Mansikat я ідей не підкажу, бо всі мої вже озвучили. Але я подумала собі таке. Якщо ярмарок буде в мороз на вулиці і тривати буде довгенько, то ліпше робити щось м'якеньке. Бо тверді пряники можуть стати ще твердішими.
    А як ялиночки можна і звичайний кекс шоколадний порізати і прикрасити. І подавати не на паличці, А на серветочці чи тарілочці.
    І щодо крему, він не замерзне? Чи йому треба низькі температури дуже?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А що то таке? :girl_blush2: Ніколи не чула про таку приправу і не бачила у відділах з прянощами.

14. arushka

Dr. Oetker, здається, виробник
    спробуйте пошукати у відділі для випічки

15. Mansikat

Звичайно, просто я не кексикоман і користуюсь лише простими рецептами) і навіть у порційних формах не печу, завжди так, по-селянськи)))
    Ніби і печу досить багато, щось не думала, що мене в такий ступор той ярмарок зажене))) Все щось не то: то не вмію (то не страшно, звісно, але хочеться щось таке, де впевнена в результаті), то задорогі інгредієнти, то роботи багато, то не поріжеш так, щоб воно було і ціле і зручне), ну а найгірше, то ж хочеться оригінальності, чогось такого "вау!"
    Буду вдячна за рецепт)
    Наразі схиляюсь до брауні+декор. Дівчата, якщо хтось знає, як це робиться добре, підкажіть мені, будь ласка!

16. flame

оригінально виглядають кейк-попси, але там возні трохи є . Хоча, давно відомо, що краса потребує жертв:girl_wink:
    Кейк попсы upload_2016-12-8_20-50-47.jpeg

17. Ari

Ari Well-Known Member

спробуйте банальні кольрові вафлі із згущенкою, або шоколадну ковбаску, а і пам'ятаю колись мені мама до школи робила в одноразових стаканчиках желе різних кольорів, слоями під різними кутами залите, і маю мега смачне печево в шоколаді і обваляне в кокосі, але я швидше неділі не зможу його рецепт скинути, записна книжка в батьків.

18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Брала рецепти брауні тут
    Десерты - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты, интернет-магазин для кондитеров
    Кілька є зовсім простих, вдавались гарно, головне не пересушити. Але то вже треба на свою духовку орієнтуватись.
    За декор і глазурі нажаль не підкажу, не пробувала.

19. Vinnytska

Vinnytska люблю....

В мене ярмарок асоціюється з пампухами, брецелями, рогаликами, імбирно-медовими пряниками.
    Хороший брауні- мокрий брауні, чорний брауні, з ганашем, який зручно їсти користуючись стол.приборами. Дітям після і під час споживання тре серветками запастись, шоколад-він такий шоколад))
    Маю рецепт брауні з ганашем, то шматочок топиться в руці за пару секунд))
    Ще згадала наші улюблені сімейні мигдальні зірочки, швидко готуються, покриваються глазур'ю, нагадують смак марципанів. Потрібна мигдальна мука і мед. Печуться кілька хвилин, виходять горіхово-тягучо-м'якими)
    Такі:
    image-6.jpg

• Подобається Подобається x 3
  20. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Зараз скажу щось не в тему і не святкове, але піццу у Вас би розхапали аж бігом. (нахилилась від тапків)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Погоджуюсь, якщо немає чіткої умови, що випічка має бути солодкою)
    Серед усіх солодощів щось солоненьке буде доречне) може навіть і не піца, а ще щось інакше, якісь пиріжки, солені кекси) але якщо це для дітей, то піца - супер варіант) А якщо ще й цікаво оформити, то взагалі супер)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk